skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
tak tuto stovocku som nasiel len par metrov od mojho domu :-) je to skoda 100L rocnik 72
-> Breakz: ta uz tu byla v nejakym jinym tematu, je to nejakej hybridni pohon v tom a prej to jezdi snad skoro zadarmo:D
-> BladeX:

-> Breakz: kazdopadne zaujímavé

nevim jestli je to zrovna libovka, ale oktávu jako pickup jsem ještě neviděl..
-> BladeX: ??

-> Luky.: má 15..
-> Milan 136: -> RON: No já si říkal že ta červená má nějaký malý kola... Na RS nejdou menší než 15" kuli brzdám
Až budu mít opravenej svuj počítač, šoupnu sem lepší fotku s RSkama

Až budu mít opravenej svuj počítač, šoupnu sem lepší fotku s RSkama

-> Athlonek: Čí že to je? Volovo? 

-> Pavel P.: jo to Volvo

-> Athlonek: a ta libovka stojí za ní že?

-> RON: a stojí v zákazu zastavení
Kámoš tam tu značku už několikrát zlikvidoval a hodil do tý stoky, ale vždy dají novou

Kámoš tam tu značku už několikrát zlikvidoval a hodil do tý stoky, ale vždy dají novou

-> Gryzly:
-> Jakub M.: to je blbost že je to origo..

-> Jakub M.: to je blbost že je to origo..
-> RON: sice vypadá jako RS, ale ta červená je 1.4 MPi

-> Gryzly:

-> Jakub M.: Něco jako 1000MB Junior?
heh, dneska dopoledne v semilech, sice nevím co je to za rok, ale ta černá čela jsou prý origo
-> Luky.: Předělat na novou homologaci oni i 1150 a 120 S měli jednu dobu 5q ale jenom továrna ono spíše FIA zakázala protože škodovka nedávala 5q v serii
-> petr s: Tak nějak jsem si to myslel. A ty co byly homologovány s 5q - těm už zůstal, nebo museli pak všichni jezdit 4q?
-> Luky.: Podle první homologace byl 5q ale jenom 1 rok potom byla jiná homologace
-> Gryzly: Aha, a jak to teda bylo s homologací? První kusy měly 5q, pak se to nějak (pře)homologovalo a byly jen 4q, jo?
-> Luky.: Tovární auta taky jezdivávali s 5q
V neděli jsme s mladou vytahli motorku, a když jsme se u nich před domem zase halili do těch všech mundůrů, zaslechl jsem nezvykle příjemný zvuk, otočím se a co nevidím - 130RS (nikoliv "130RS") v Monte barvách, co má maník z vedlejší ulice. Jeli na nějakou testovací jízdu po zimě, co tak vím, tak vloni několik dní před Vltavou jim umřel motor. Zatímco jsme se oblíkali, prohrkali mezi domy, vjeli na hlavní a zmizeli směrem k vedlejší vesnici. Řeknu vám, že to byla idilka - svítilo sluníčko, zpívali ptáčkové, vanul mírný vánek a v dálce burácela vzdalující se eresa...
Jen mě připadalo že tam měl pětikvalt - ten se asi jezdit nesmí, což? (možná jsem se splet, nebo tam zas na Vlatvu dá 4q, nevím, ale připadalo mě to tak)

Jen mě připadalo že tam měl pětikvalt - ten se asi jezdit nesmí, což? (možná jsem se splet, nebo tam zas na Vlatvu dá 4q, nevím, ale připadalo mě to tak)
-> U-Geen: tohle má jeden člověk tu u nás v Semilech myslím...
U-Geen 13.03.08 21:52:29 napsal: -> Pavel P@nkáč: jj, a podle me se obcas objevuje i tady u nas (stejny kola i barva, to uz neni nahoda :-) tky uz jsem ho u nas videl s hradeckou znackou
-> U-Geen: njn ameriky vnimam tak jednotne:) jsou krasny a hodne si podobny:)
-> Pavel P@nkáč: smerem na mustky stavala Corvetta, tohle Camaro jsem obcas vidaval v koberovech a minulej tejden jsem ho potkal na ceste mezi JC a Turnovem
-> Syny 10.03.08 00:04:51:
i kdyby to žralo ve městě 40, tak by mi to nevadilo...když 120tka žere 10 a jak je na tom výkonově k tomu porše jsi tu naznačil
i kdyby to žralo ve městě 40, tak by mi to nevadilo...když 120tka žere 10 a jak je na tom výkonově k tomu porše jsi tu naznačil

-> RON: Jo pěkný Mko
spz to má ?H?.... takže to bude odněkad od vás
-> U-Geen: neco takovyho jsem myslim vydel zaparkovane smerem jak se jede na mustky je to mozny?
-> Martas136L: kdo to ma to neresi a nebo to zkurvi danim do LPG

Apple 13.03.08 20:22:48 napsal: jedna američka odnás ze sídliště
Tak teda to musí ale pěkně papkat. To už asi nebude nějakých 7 litříků
Tak teda to musí ale pěkně papkat. To už asi nebude nějakých 7 litříků

chevrolet camaro

-> Pavel P@nkáč: jj, a podle me se obcas objevuje i tady u nas (stejny kola i barva, to uz neni nahoda :-)
-> Apple: ani nevim co to je ale krasa! chevrolet??
-> Luky.: Ano jen RS má rám..
-> Syny: To křídlo je origo GT3 a sedí tam....
Ta křivka nevím nevím jestli do 4500 otáček nemá šáde žádnej výkon
-> Syny: To křídlo je origo GT3 a sedí tam....

Ta křivka nevím nevím jestli do 4500 otáček nemá šáde žádnej výkon

nevim, esi to sou primo libovky, ale kdyz sem parknul vedle te cervene, tak sem si udelal fotku a kdyz sem se pak vratil zpatky k autu, tak sme tam stali uz 3 

-> Kloggie: Myslim že má bílou a na boku asi červený nápis GT3 RS
-> Luky.: hele je to dost dobře možný, protože bylo vidět že tu trať zná jak svý boty a jezdil perfektně. Ale já ho neznám, takže nemůžu potvrdit. Nicméně kolik je v čr GT3 RS...
-> 125l: sám newim, ale myslim že k tomu nejsou papíry,,
-> Kloggie: Nebyl to ten pořadatel? Nikolaos Seizis, či jak se jmenuje? Ten s tím asi celkem umí jezdit, a navíc ani to auto neni seriový
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování