skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> David29: ajo to hej to mas fsade, ale tak uz robili kamarati tak viem odkial vietor fuka

-> Jozynek: Záleží koho budeš mít... já mám třeba pičuse kterej za všechno jebe... uvidíš :)
-> David29: proč pak by malo?
-> Breakz 24.03.08 15:20:37: tu som niečo našiel o tej octávii Pick-up
www.auta5p.eu/katalog/... /octavia_07.htm
www.auta5p.eu/katalog/... /octavia_07.htm
-> minno: daka

-> Jozynek: Ono tě to těšení přejde...
-> Jozynek: A já mám na konci apríla vodičák už desat let.
-> poldy: -> tomo227: -> Tampajs: hmm pozerám ze tu niesom sám
ja mam za 2 tyzdne jazdy, uz aby to bolo

tomo227 26.03.08 18:16:41 napsal: minno: ako robis hrube pismena??? mne to akosik nejde :-(
tomo227
[offline] [id karta] [zavřít kartu] [zpráva] vložit: [nick] [datum] [oboje] [citovat] [odkaz]
tak kliknes na to [nick]
tomo227
[offline] [id karta] [zavřít kartu] [zpráva] vložit: [nick] [datum] [oboje] [citovat] [odkaz]
tak kliknes na to [nick]
-> tomo227: Já zas stojim za tim že ty kila sou moc pěkný dneska kilo potkat nejni až tak běžný a kor když to nejni schnilý
A povidejte mi něco o čekání na řidičák... Ještě dva měsíce a vrhnu se na to

A povidejte mi něco o čekání na řidičák... Ještě dva měsíce a vrhnu se na to

minno: ako robis hrube pismena??? mne to akosik nejde :-( a ak by si vedel o dakom kilku v dakom super stavu ozvy sa ok ??? a ak by bolo zltej farby tak by ma to potesilo :-) hlavne v otieni 2166 bronzovej zlti :-) ale nemusi byt ak by si v takej nenasiel :-) tak dopo

Poldy : neviem veru,lebo mam toho vela a nestiham :-( lepsie povedane nemam kedy si dat jazdu bo mam este do toho futbal . :-( chcel som ,ze by som robil skusky dako maji ale ci to vychodi to neviem :-/
minno: dobre ale ak tam dojdem tak to sa budem cudovat a ci este v povodnom stave??? :-) :-) to neviem

minno: dobre ale ak tam dojdem tak to sa budem cudovat a ci este v povodnom stave??? :-) :-) to neviem

-> tomo227: tak potom prva skusobna jazda bude do NO

tomo227-a kedy budes mat vodicak?,ja nan tiez cakam. kilo mam a vodicak este nie to cakanie je hrozne. 

minno: oki :-) len si budes musiet pockat kedze nemam este vodicak :-(
a potom
budeme jazdit :-)
do zblbnutia a
24 hodin v kuse
tak zatial cau na kilo sa tesim od svojich 11 a cakam...

-> tomo227: keď si kúpiš stovec, tak sa ozvy, prídem vyskúšať

-> tomo227: ta je moc pěkná
sem si nevšiml, že je taky od tebe
sem si nevšiml, že je taky od tebe
Lubos: ako som na to prisiel??? ja neviem asi tymi recami okolo nich .:-) vies co sa mi pacilo to som odfotil a dal to tu myslel som si ze sa to tu hodi ked tu by to take malo byt :-) a nevidi sa ti ani ta prva ??ta pieskova ???

-> Psilocibin: Tak už máš 3 úlovky ještě foto
já se omlouvám měl jsem pro vás starou felinu, ale nějak se nezadařilo. tak promiňte
samotnýho mě to sere

taky mám úlovek
vše je na ní jak nové

taky mám úlovek
vše je na ní jak nové

taky mám úlovek
vše je na ní jak nové

-> tomo227: a jak si přišel na to , že nemám rád stovky? že by telepat?
nezlob se, ale "libová" stovka z nich nebyla ani jedna
nezlob se, ale "libová" stovka z nich nebyla ani jedna
ale ako som tu tak pozeral tak niektore auta tu tiez nemaju co robit :-)
a co to mam dat prec???
-> tomo227: Tohle nejsou libovky...tohle sou průměrný auta z ulic....
tomo227 26.03.08 12:40:08 napsal: Lubos : ja ti nekazem sa na to pozerat nie kazde auto je garazovane a v super stavu ako vy tam mate napr: mne sa nevydia emka a tebe zas stovky no a ? tak smesi kvyt nie
nejde o to, kdo co máme, ale o stav vozidel vložených do tohoto tématu. Na vraky a schnilotiny je jiné téma. A jestli nechápeš slovo libovka, zkus slovník
nejde o to, kdo co máme, ale o stav vozidel vložených do tohoto tématu. Na vraky a schnilotiny je jiné téma. A jestli nechápeš slovo libovka, zkus slovník
Lubos : ja ti nekazem sa na to pozerat nie kazde auto je garazovane a v super stavu ako vy tam mate napr: mne sa nevydia emka a tebe zas stovky no a ? tak smesi kvyt nie
tak to dam prec nie je problem :-)
no ty stovky moc libový nejsou a obrázek vrakáče sem opravdu nepatří
sak jasne ako pre koho to je vec nazoru nie kazdemu sa to musi vydiet 

-> tomo227: ne jen furt nevidim ty libovky nějaký na sráč schnilý hundrty fakt jako libovky nepočítam
preco by som si to mal zmylit??? ha ha ha bavite sa???

-> tomo227: nespletl sis téma??
-> tomo227: a kde sou ty libovky? sekce vraky je o něco jinde
tak tato by mala byt mojim autom :-) :-) ak nenajdem este lepsiu 

minno : ano :-) je to fotene na bysterci a nie je tam sama je tam este jedna modra ae na nu nevyslo lebo vtedy ked som to fotil tak tam nebola :-( a ta modra je 110L inak tato stovocka bude na predaj v lete alebo na druhe leto ale cenu neviem lebo s nou chcu este pojazdit a potom ju predat bud dakomu alebo na srotovisko :-(

-> tomo227: hehe pekné, to je fotené na bysterci, že?
ale vlasne mysto fobie by mela bejt koktavka ale to je jen maly detail:) ono bvy se toho nalso vice:)
-> Bogy: pekny:)
-> Bogy: pekna fotka
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování