skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Nwkt: Jj, taková kapku starší. To je tvoje? 

Já si hlavně pamatuju jak nás v Hamburku vezl taxikář ze Sant Pauli na letiště v starým Merglu a řídil kolenem.
-> Luky.: černá carrera co 

Dneska cestou z práce jsem viděl shodou okolností Poršáka i v Plzni, měl i velice stylovou značku, něco ve stylu 2P2 0911 

Já byl v Mnichově před dvěma lety a auta normálka jak u nás, akorát tam měli víc mercedesů a bavoráků.
-> Luky.: co sem byl v hamburku tam to byla prehlidka porsaku, ferarrek, ale taky spousta klasickejch aut z let 60-70 jako alfy guiletty, mini, kachny...
-> Nwkt: Mno já nevim... 

-> Luky.: To máš jako tady oktávku 

-> Luky.: když jsme jezdil do raichu se školou tak všude byly samý trabanty a warany
hlavně v Pasově

Foceno 20.12.2007 v Mnichově
(kdo jste tam někdy byli, taky váš překvapila obrovská koncentrace Poršáků? Bylo jich tam div ne víc než VW, Audin a Mercedesů dohromady
)
(kdo jste tam někdy byli, taky váš překvapila obrovská koncentrace Poršáků? Bylo jich tam div ne víc než VW, Audin a Mercedesů dohromady

-> havlik: to jsem ale vůl, mělo tam být kilo

-> Breakz 13.05.08 15:07:07: to nevypadá jako litr z výrobního pásu moc leda že by tam zustal o něco déle a přebouchali ho na kilo
litr jak z výrobního pásu, ale foceno mobilem takže nic moc kvalita fotky
-> Gryzly: no chudáci ti co s tim museli jet na služebku

-> U-Geen: Jo Risan.
A s tou stavbou nevím, ale když to prodávali bylo to v takovýdle stavu. Vlastnili ho 30 let, od roku 1971 do 2000
Sorry vím že zrovna takovádle fotka do tohoto tematu nepatří, ale ted už je Rex po renovaci, až na pár detailů.
A s tou stavbou nevím, ale když to prodávali bylo to v takovýdle stavu. Vlastnili ho 30 let, od roku 1971 do 2000
Sorry vím že zrovna takovádle fotka do tohoto tematu nepatří, ale ted už je Rex po renovaci, až na pár detailů.
-> Gryzly: mozna ze si chteli postavit dzinovy velorex jako reklamni predmet :-)
-> Gryzly: Risan ?
-> Probek 36: A vlastní ji týpek tady z virtu najehož nick si ted nemužu vzpomenout.
A stou historií toho furgonetu jsi mi připomněl historii kamaradovýho Velorexu, kterej až do konce roku 2000 byl majetkem Moravolenu v Lanškrouně tuším. Nechápu jak mohl mít podnik jako podnikové vozidlo Velorexa 350. ;-)
A stou historií toho furgonetu jsi mi připomněl historii kamaradovýho Velorexu, kterej až do konce roku 2000 byl majetkem Moravolenu v Lanškrouně tuším. Nechápu jak mohl mít podnik jako podnikové vozidlo Velorexa 350. ;-)
Je to prvy z troch prototypov.Nosnost 500kg.Predna naprava vystuzena,zadna upravena s1203.Motor 105.Od roku 1984 az do konca 90tic rokov sluzilo auto v JZD Hustopece u Brna.2005 az 2006 rekonstrukcia.Ostatne dva kusy cakaju na slovensku na rekostrukciu.Viac neviem 

a posledna.Lebo skolabujem z tohto netu asi
-> Probek 36 11.05.08 20:49:35: nádherná litrovka...

-> Rasta 11.05.08 20:38:05: -> Rasta 11.05.08 20:37:32: Na tohle je tu jiná sekce 

a tady sousedova stovka rok 69, je první majitel... docela hezká.
sice to neni moc libovka, ale v zelený metle se moc škodovek nevidí...

MATTESS 08.05.08 20:05:59 napsal:
to vypadá jako p. Zlámal
ono tych mbx so ziabrami asi na svete moc nebude
to vypadá jako p. Zlámal
ono tych mbx so ziabrami asi na svete moc nebude

-> Kuladmin: nádhera to je
-> M@rtin: no jo, když v tej "mlze" to moc není vidět. Tak to potom jo, stejný přístup
-> M@rtin: no jo, když v tej "mlze" to moc není vidět. Tak to potom jo, stejný přístup

-> MATTESS: pokud se zahledíš, tak čeká na "manželku" v autě

-> MATTESS: Taky jsi vsimni jak tam stoji co nejvic napravo a pak uz je jen trava
ale musi to bejt nadhera co

to MBX bych na parkovišti nenechal. Když vidím, jaký šrámy má spotřebák z parkovišť....Loni jsem byl nucen jet nakupovat s Rapidem a manželka šla sama, já čekal u auta

podle SPZ to bude p. Zlámal, letos tam byl taky
btw. Dino, jak mě informoval pán v salonu, se dá sehnat od 2,5 do 4 mega
btw. Dino, jak mě informoval pán v salonu, se dá sehnat od 2,5 do 4 mega
-> Qwak: to vypadá jako p. Zlámal - jezdí pravidelně do Běšin (a pravidelně se umisťuje) - moc pěkný
-> Qwak: heh SPZ=rok výroby

tohle sem videl na ceste z mc donaldu na cernáku a docela sem z toho byl paf..šílene naleštená mbx.. proste paráda.. byla vazne nádherná .. omluvte kvalitu fotek i fotky samy o sobe bo sem to fotil z founa a ješte z auta.. ale jinak ..:)
a když budou kucí hodný, tak si to dino i můžou koupit

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování