skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tampajs: to je možný

-> Pavel P.: Asi před dvěma dny jela kolem mojí garáže na 90%to byla tahle

kámoš teď v týdnu koupil stovku. rok 71, najeto 70tkm, origo stav...

26.07.08 21:29:48

-> Apple: já tam obdivoval ty dvě MBčka vzadu ty byly hezký

-> Apple: Kua to Rko sem nestih zkouknout než odjelo..škoda...zrovna výstavní kus...
-> Ad@m: tak tak je 

-> Apple: škoda těch zrcátek, jinak pěkný
-> Apple 26.07.08 17:54:18: Nááádhera

tuhle sme meli neska na servise..vymena karburatoru... najeto 31 tisic prvni majtel vse puvodni,krom predniho cela dole bez rezi upe nadherna lestenka
-> kubina: já snim nemluvil protože tam nebyl stáli jsme tam z magorem cca 10 minut a nikde nikdo tak sem jel domu.
-> lukáš008: Nekdy toho chlapka musim zpovidat,protoze mam podezreni ze tam ma motor 1500 a 5q,kolikrat kdyz jedu za min a kocham se ladnyma krivkama combi,tak to masti 110-120kmh kopec nekopec.
-> pyroman: jojo
-> Pavel P.: to je ta co si mi ukazoval v mobilu?
-> myschaak 21.07.08 18:21:35: pokud nemáš podmínku s výstrahou tak se ještě nic neděje
-> lukáš008 25.07.08 13:13:10: krásná
-> myschaak 21.07.08 18:21:35: pokud nemáš podmínku s výstrahou tak se ještě nic neděje
-> lukáš008 25.07.08 13:13:10: krásná
-> Milan 136: třeba cos vylepšil zezadu a zevnitř 

-> lukáš008: tá biela škodovka vpravo vzadu
jasné, že má veterán šarm. ktorý moderným počítačom na kolesách chýba, aj keď octavia II je svetlá výnimka

jasné, že má veterán šarm. ktorý moderným počítačom na kolesách chýba, aj keď octavia II je svetlá výnimka
taky přidám něco dnes před kaufladem v Mladé boleslavi měla perfektní interier prostě nádhera
-> dna69: A jaký jiný foto bys chtěl vidět?:)
-> Pavel P.: no je jí asi 70, tenkrát sem se s ní bavil, je to sousedka tak sem jí to skouknul, jako škoděnka pěkná to jo, ale bába to je řidička, jednou vyjížděla z garáže, je to takovej kopeček, ještě sem sledoval jak má v tý garáži asi deset minut puštěnej motor, s toho 5 minut na sytič, po deseti minutách vyjíždí dalších 20 protože jí to furt chcípalo, a řekne mi, tak to vydíte jak to vyjíždí když je studenej motor, neřikej mi že za těch 10 minut to nemělo aspoň 60°, no to je jedno, prostě bych jí chtěl vidět na rally

-> Turda: a dojezdila

-> Pavel P.:
úplně stejná 120ka akorát v luxusnějšim stavu stojí bohužel ne na ulici ale v garáži vedle baráku....majitelka prej jezdila rally

-> mischo: To bezpochyby 

pre niekoho obluda ...pre mňa libovka ...... jednoducho sa mi pači ...každy podla vlastnej chuti
-> kubina: posláno

do obludaria isto nie.. ako ju mozete porovnavat s nejakymi hrdzavymi alebo extremne zbastardenymi vrakmi 

-> Pavel P.: aha tak to jsou potahy...ale posli,tenhle kus me dost zajima.predem dik
Taky bych řekl že vypadá dobře sice bych tohle přesně nechtěl ale má to hezky udělaný 

-> MATTESS: Já nevim.. rozhodně to nepatří sem, to ano, ale do obludária taky ne. Neřikám že je hezká, ale obludnýho tam nic nevidim...
-> David29: ze by obludárium? Alespoň tak vypadá ten přední nárazník
-> RON: Do jakýho?
-> mischo: taky bych to zaradil do jineho tematu
-> kubina: jen tyhle dvě fotky a jsou z mobilu.. introš je černej jen béžový potahy.
pošlu ti je.

-> Pavel P.: oj paradni kousek s bezovym interierem.jestli mas vic fotek,nebo i tyhle ve vetsim,tak poprosim na mail
-> mischo: Moc mi to jako libovka nepřipadá...takovejchhle oplastovanejch mrch sou desítky...
tak aj ja pridam jednu libovku co mi stoji pri baraku
-> Pavel P.: jo dík,jseš hodnej ale já bych po koupi tohoto vozu byl tak trochu homeless,jelikož by mě mladá už vyhodila...už teď mám podmínku

-> maca: -> Tichy Radek: len skoda ze nie je moja

-> myschaak: tak mu můžeš strčit lístek za stěrač... prozradim ti kde parkuje

-> Pavel P.: hm tak tu dostat do rukou!to by byla fajná kára

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování