skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> doly120: Chodil jsem do školy s jedním ze synů p.Hajduška a dá se říct že znám i historii jejich V8 sport.Nevim B5 mě moc neoslovila, jsem na jiné auta s tímto motorem.Víš, že s B5, ale s jedničkovou maskou, jel Haugland minulý rok v Goodwodu?
-> Radek Retro eLeSo 21.03.10 21:38:31: Dneska sem ji viděl jet kolem mě :) Krásný zvuk :) Uvnitř rám:) Hezké :)
-> Bedřich: Znáš? Parkují to v garáží pod moravií,jestli víš kde to je:)
-> Bedřich: Znáš? Parkují to v garáží pod moravií,jestli víš kde to je:)
-> Jozka: V Lánech jsem byl před měsícem a tuším, že už tehdy tam nestála.Ale nerad by jsem kecal nebylo to auto kvůli kterému jsme tam jeli.
-> Bedřich 22.03.10 05:13:00: Takže v Lánech už k vidění nebude

-> stika87: taky, taky 

-> Rooney: vsema 10 bych ho bral :)
-> havlik: tak todle bylo s ;-) chlapek dela na posadce nevim jak to udelal :)
-> stika87: no vojáci co vim prodávaj auta bez papírů
-> stika87: za 15, to je zadarmo, za auto v tomhle stavu

-> havlik: je to strikacka tak nevim kolik byl eko ;-)
-> stika87: bez papírů
-> Jožynek : rikal cena srotu :) ale pak z nej vylezlo 15 ;-) coz je krasna cena
-> stika87: aká bola cena, nevieš?
-> Rooney: nevypada ale je :) vse nove, krasne: vnitrek, motor, podvozek, zadny vule fakt nova kara
-> stika87: tak ten, vypadá luxusně 

-> doly120: Hajduškovi.
-> Kaprof: jaja
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Čáslav u špitálu?:o))
-> dominique: podoba čistě ale čistě náhodná

já jel v týdnu za tímto, nádhernej zvouček

-> doly120: focený ve středu 17.3.10
-> Radek Retro eLeSo: Farebnou kombinaciou mi to nieco pripomina!!

-> Radek Retro eLeSo: Hm,novojičínská SPZ. to vezli asi někde od nás
sice na plaťáku ale z ulice to je,stará benešovská-ládví
-> David29: Dědek velkookňák je krásnej, akorát dle mě by to chtělo kola a poslat k zemi, k brouku to sedí.
-> Mikeš-Útěchov: Hihi, vidím že i na Útěchově se to libovejma užovkama jenom hemží..... 

Taky přidám jedno co sem našel když sem brouzdal webem...
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7407850
jinak toho rapida bych se klidně ujal.. škoda ho nechat jen tak na ulici, aby to mohl každej debil okopat..
www.sauto.cz/detail-inzer atu/.../7407850
jinak toho rapida bych se klidně ujal.. škoda ho nechat jen tak na ulici, aby to mohl každej debil okopat..
Tak se přiznejte, kdo jezdí s pěknou oranžovou užovkou? Vždycky tady stojí na dopoledne a pak zase zmizí. Tady momentka kdy stála zrovna vedle mě 

-> Tuner#2: Takovej perspektivní veterán by ten Rapid byl.
Někomu to hold dělá dobře ukájet své mindráky na starých vozech..

-> OndraST: Tak on je pořád pěkný jen na zimákách, ale lak má krásnej.
-> Tuner#2: kraasny meďák

-> Tuner#2: 21:11:34 Tak koukám, jak to auto nakonec dopadlo, škoda ho, jinak to byl docela solidní kousek pro záchranu, do origo stavu.
Jinak má tu kartu auta, než ho tedy prodal.
skoda-virt.cz/cz/.../5144 -misa-rapid-136
Jinak má tu kartu auta, než ho tedy prodal.
skoda-virt.cz/cz/.../5144 -misa-rapid-136
-> Tampajs: Tak jediný na čem si zakládám, je ta pražská SPZ-) Zbytek je mi fakt jedno...
-> David29: Já to zas beru tak že když už jí tam mám tak by se mi měla líbít.. třeba teď když jezdim s ostravskou tak se docela stydim :-) a na škodovce přemejšlim že bych si taky nechal dát novej formát tedy 1SF

Omluvte kvalitu fotek, foceno pouze mobilem a když jsem fotil Mercedes zrovna sněžilo.
Jeden Rapid s pěknou stříbrnou metlou, bohužel u spolujezde mu někdo urval zrcátko, prohnul tím dveře a odloupnul kus laku - sekat ruce za to 

-> Syny: Mě je to nějak fuk... SPZ nemám na autě aby se mi líbila
-> Radek Retro eLeSo: jsou naprd,zlatý okresky...teď jsou kolíňáci a kutnohoráci v jedný skupině a to se mi nelíbí

Ja osobne ty novy SPZ nepochopil... A ten kdo je vymejslel a schvalil musel bejt asi sjetej... Protoze mit tady auta ktery maj na 3. znaku cislici a nektery pismeno to me prijde uplne ujety... Nevim proc rovnou misto cisel neudelali tu 3. jako pismeno... a zacinalo by se 1AA, 1AB, 1AC - 1AZ..... 2AA, 2AB, 2AC - 2AZ..... 3AA atd... A ne tenhle bordel
To uz se mi opravdu vic libi SPZ Slovensky, nemecky atd...
Nebo to mohlo byt takhle: AA1, AA2, AA3 - AA9 ..... AB1, AB2, AB3 - AB9..... AC1, AC2 atd.

Nebo to mohlo byt takhle: AA1, AA2, AA3 - AA9 ..... AB1, AB2, AB3 - AB9..... AC1, AC2 atd.
-> myschaak AZNP K.Hora: stejně sou nový značky pěkně k
sice jí taky mam ale aspoň s rokem výroby

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování