-> j_j 22.08.10 19:10:16: hodně povedená, sice to lícování není úplně na 100%, ale co bych za to dal, kdyby se mi to zdařilo alespoň takhle.
-> Syny: už asi jo..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Kaprof: no jelikož to měla bejt první a poslední škodovka s motorem vzadu tak se dá tvrdit že je nejlepší
-> j_j: Zrovna tenhle typ se mi libi nejvic :) Krasna
BTW: Zda se mi to nebo to ma vepredu kotouce?
BTW: Zda se mi to nebo to ma vepredu kotouce?
-> j_j: krasavice 

-> j_j: berem li to po strance techniky vzhledem ke konkurenci tak naprosto :-) Což nemění nic na tom že je z poválečnejch nejhezčí:)
-> j_j: no tak tohle je libovka s velkym L
krasna

-> j_j: krasa , litre ma vzdy dostanu do kolien , ci uz hnile alebo taketo krasne

tady ještě fotka z boku (měla loukotě+kolíňák)...-> Kaprof: ty o tom snad pochybuješ? 

-> j_j: Sice mám litriky pod kuži ze všech škodovek nejvíc ale..nejlepší všech dob?:o)
-> j_j: Pěkná
a přesně jak píšeš u mě je to taky číslo jedna mezi Škodovkami 

-> j_j: jj MBcko se mi libi asi taky nejvic :)
nejhezčí a nejlepší škodovka všech dob.... škoda 1000 MB ! (na 80% rok 1966 standard...)
Nechcem nikoho kritizovať, len napíšem svoj názor na mazanie príspevkov.
Kedysi sa tu uverejnovali fotky nových Mercedesov a BMW. To ma nezaujímalo, pretože to nie sú libovky, ale ukazujú iba na to, že bohatí si kupujú len to isté, čo sused.
Zatial si na ulici odfotím maximálne Favorita v peknom stave, novšie ma ešte nezaujímajú, no rád si o nich dačo prečítam.
Lokajovu teoriu u Fabií Junior som prečítal iba raz, ale zaujímalo ma to, a kedže som to nazapamätal, je škoda za zmazanie.
Kedysi sa tu uverejnovali fotky nových Mercedesov a BMW. To ma nezaujímalo, pretože to nie sú libovky, ale ukazujú iba na to, že bohatí si kupujú len to isté, čo sused.
Zatial si na ulici odfotím maximálne Favorita v peknom stave, novšie ma ešte nezaujímajú, no rád si o nich dačo prečítam.
Lokajovu teoriu u Fabií Junior som prečítal iba raz, ale zaujímalo ma to, a kedže som to nazapamätal, je škoda za zmazanie.
Včera se byl podívat na XV.ročník veterán rallye Veteráni moravským Slováckem 2010, krásné auta.
marek275.rajce.idnes.cz/X V.rocnik_veteran_rallye_Ve terani_moravskym_Slovackem _2010
marek275.rajce.idnes.cz/X V.rocnik_veteran_rallye_Ve terani_moravskym_Slovackem _2010
-> tominooo: krásnej kousek jen ty světla ze stejšna jsou humus...
-> Syny: Diky.
-> lokaj: A dost... Misto abys byl rad, ze mas ban zrusenej, tak tady jeste budes prudit... Rekl sis o to sam...
-> lokaj: Ses ale kus... vola. Zakazte mu sem prispivani, dyk to je hrozny... 

-> lokaj: Twe radši se kouknu na jednu z poslednich škodovek světové kvality než na ty tvoje hybridy....

-> lokaj: jenže tenhle populár je starej unikát... rapidů oproti populáru je všude tři prdele ještě furt.... a zná to každej,, Já třeba populára na živo ještě neviděl
A navíc určitě to není libovka z ulice jak se chvástá nadpis.Nebo to jezdí stále či stojí ve dvoře někde?To není narážka na mjitele auta nebo vkladače,je to orpavdu krásnej kousek a škoda ho envidět,ale admin a´t se chytne za nos jak všem měří stejně.
Odteď teda budu poukazovat taky na každou a číhkoliv chybu..Třeba tento Popular je krásný, ale dávat sem 8 fotek je trochu moc ne?Kdybych sem dal 8 fotek Rapidu tak měn s tí mpošlete do řitě..To taky není fér..
-> tominooo: Ja bych se s nim bal na silnici aby ho naky kkt neodrel
Pekne.

-> tominooo: zaujimave tvrdenie majitela :) ale tak je to krasny stroj :)
-> Tomáššš 21.08.10 21:40:03: az sem kvuli tomu nebil linej zastavit. co mi rikal majitel tak je to rocnik 37 a neni prej ani v skodovackym muzeu
-> tominooo: krasavice.. ešte že sa niekto podujal zdvihnúť úroveň tohto tématu :)
-> tominooo: nadhera 

-> afro100: pisal som na ICQ
a je to vyriesene
ani to nebolelo :)

a je to vyriesene

-> lokaj: Jestli si chces co cokoliv cpat kam kamkoliv, nikdo te nebrani zalozit si vlastni web. Ale bohuzel tady jsou nejaky pravida, nejaky sekce a nejaky zamereni a to by se melo prinejmensim alespon v mezich dodrzovat.
-> Tomáššš: ked sa pozries vlavo hore na stranky o com to tu je tak ti asi dopne co je starsia ... pokial sa zaujimas o fabie tak tu nemas co robit, o tych to tu fakt neni
ja by som teda ked uz tak felicie ejdine volake line-i alebo edicie(mystery a pod.) inak vsetko starsie
-> Tomáššš: admin to už myslím napísal, viď príspevok dole.
-> Tomáššš: No ulice... Co kdyz lide foti na parkovisti nebo na louce atd

-> afro100: Fábie je koncernová plečka koncernu VW group,a ne auto z výroby AZNP Mladá boleslav řady 100-136 nebo starší model než dříve uvedené(pro který je tenhle server primárně určen),tudíž tady jsou jen trpěné zlo např. felicie...alespoň mi to tak připadá.
Fabie a jiný elektronický "puzzle" mají svý místo určený na jinejch serverech,takže se nediv že když nahraješ její fotku sem...smažou ti to.
Fabie a jiný elektronický "puzzle" mají svý místo určený na jinejch serverech,takže se nediv že když nahraješ její fotku sem...smažou ti to.
-> Tomáššš: stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a starších modelech
-> ALL: nechcem tu moc kecat ale :
Nech sa tu stanovi co sa rozumie pod Libové starší Škodovky z ulice
- ulica je jasna
- škodovka, tiez
-libova ,tiez
- akurat je otazne co pod starší sa mysli ... kyzdy si tu vybavi tu svoju starší skodovku , pre niekoho to je felda,oktavka,spartak,lit rovka,stovka pre dalsieho je to napr : rapid ,favorit,felicia a pre niekoho fabia ... :)
osobne si myslim ze by to tu malo byt po feliciu , ako to tu je uz davno dane ... :)
Nemajte to za zle ale ak tu ma byt poriadok tak nech sa to napise ,stanovi po aky typ sa to rozumie bo tu bude vzdy komflikt !
Tolko odo mna
Tomo
Nech sa tu stanovi co sa rozumie pod Libové starší Škodovky z ulice
- ulica je jasna
- škodovka, tiez
-libova ,tiez
- akurat je otazne co pod starší sa mysli ... kyzdy si tu vybavi tu svoju starší skodovku , pre niekoho to je felda,oktavka,spartak,lit rovka,stovka pre dalsieho je to napr : rapid ,favorit,felicia a pre niekoho fabia ... :)
osobne si myslim ze by to tu malo byt po feliciu , ako to tu je uz davno dane ... :)
Nemajte to za zle ale ak tu ma byt poriadok tak nech sa to napise ,stanovi po aky typ sa to rozumie bo tu bude vzdy komflikt !

Tomo
-> lokaj: tak ale fabka je fauve...

-> lokaj: YOU-are-TUBE
-> lokaj: jo a nemaze to jenom Syny ale i ja
-> lokaj: starsi = starsi, ne fabie i, ktera se jeste pred chvilkou vyrabela. Starsi pro nas znamena do 105-136/Rapid a s primhourenejma tu sem tam nekdo zkousne fakt zachovalyho Favorita, uplne v nejhorsim i Filcku...
SYNY laskavě mi vysvětli proč mi to tu stále dokola mažeš???Splniul sem podmínky těchto příspěvků. V tom případě smaž všechny ty staré nablýskané Octavie a Felicie a MB ze srazů prtoože ty nejsou z ulice kde by měli normálně parkovat nebo jezdit,ale jsou jedenkrát za rok vytažené z vyhřívané garáže takto nemá cenu to není libovka z ulice..to je veterán.Pak měř vše mstejně rozumíš mi?Nejde mi o to že bych nadržoval Fabii obzvlášť Juniorce,ale jde o princip že ona má tady práv otaky být a ty neustále rozhoduješ jak malej Jarda s vláčky co tu bude a nebude.A tose mi nelíbí.
-> Syny: Jo z toho jsem taky na TW mel parkrat strach, promazaval jsem tema a najednou jsem se lekl ze jsem ho smazal cele
A tam to nejde vratit. Coz by bylo blbe treba u nektereho vozu v garazi.

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování