18624 příspěvků (zobrazeno 12551 až 12600) od 26.09.2007 do 26.01.2026, založil/a Embeso
řadit dle data
10:17:42 22.09.2009
Tomo - zrušená registrace
poldy 21.09.09 21:41:23 napsal:
jedna RS v rktak toto "RSko" tiez poznam ... no ked ja som ho videl asi pred dvoma rokmi ... nemalo zadne celo a ani motor ... ja ze uz nie je
-> suri: tusim ze kolega vozi tovar to motortechu ak hej poviem mu nehc to pofoti a zisti nejake info ak chces (len neviem kedy to bude kedy tam pojde)
22:12:52 21.09.2009
Jožynek
Malo by to byť origo RSo jedného zo zamestnancou MOTORtechu...
tak EDIT: má to origo papiere, ale je to pozliepané zo všetkého možného, už sa stavia nový originál, že je RS "posadnutý" chlapík :)
-> juri77: ano videl, teraz v septembri na babe, vyzera to byt dost tvrde, lebo ked presiel nejaku nerovnost tak sa to kivalo z predu dozadu, proste po dlzke auta, a bol aj v padocku a sa tam predvadzal, pekne to svieti, vyzera to dobre, ale podla mna to na vrchy nieje, okrem toho sa skoro z kazdeho startu vratil na opakovanu, lebo bud sa pred nim niekto vylozil alebo mal nejaky problem on. ale nechcem sirit klebety ani ohovarat, najlepsie spytat sa majitela, ale on by ti asi toto nenapisal.
-> exwrcteam: Takze pokud je to Spyder na 130 podvozku, tak je to BANHAM SPYDER. Banham Co. je firma, ktera vyrabela ty laminatove sady na prestavbu.
v CR jsou 2 nebo 3 tyto vozy.
11:30:08 21.09.2009
exwrcteam
spyder to je na platforme 130tky:) az budu doma tak to zkusim vygooglovat treba o tom neco najdui
11:15:13 21.09.2009
rockboy
-> exwrcteam: mě jako první napadlo Porsche spyder. to, co se v něm zabil James Dean, ale asi se pletu
dekracka karosa v uprave na prevazeni aut, na strese asi 8 sad zavodnich drapaku na autocross buginy, na veteranskejch znackach, coz sem koukal. Nebyla v nejakym extra stavu, ale zajimavej povoz. Jinak stoji na bohdalci pred depozitem :-D Jinak asi o 50metru dal meli v dilne erko v zavodni uprave na arc...
s tym cuvanim som si robil samozrejme srandu :) proste ako s oplechovanou dodavkou... -> pap: jj, jazdi TDC vrchy, objavila sa aj v relacii na STVčke. Videl si to chodit nazivo???
14:23:37 20.09.2009
pap
ad ta 1000 MB, jazdi vrchy v tatrydonaucup.sk , je z pezinka, pokial viem, tak si deli konto s " joker999" alebo tak nejak. Pekelny stroj, ale islo to tak vseljak, dufam, ze som nikoho neurazil. Zjav je husty.
19:56:49 19.09.2009
rockboy
-> Vojťas: tak do garáže zajede po čumáku a když tam vjede rovně, pro vyjetí zrcátka nepotřebuje, prostě jede rovně, ale dozadu.... žádná věda