Je vidět že hodně kousků se ukáže aj tehdy když jejich stařičký majitel s čepičkou vyjede na nakup nebo na hřbitov(tento případ), nicméně jsou aj vyjimky.
-> Kaprof-Los Koramos: pakáž jedna.....takhle plejtvat parkovacím místem
20:48:20 13.08.2009
Kaprof-Pisařík
-> myschaak AZNP K.Hora: no vole už sem měl podobne zaječí umysly o žnich když sem šel hrnou v němčicích škodovkou obili takova krasna garáž by to byla tatra s vlekem se tam otočila a voni tam naserou obili zmrdi
-> Kaprof-Los Koramos: -> Vojťas: myslite tu co sem dal do co jste dnes udelali?
16:40:43 13.08.2009
Vojťas
-> Jožynek : jj takove retro to je pekny :) ale jak rika kapr, z toho vedle mi je blivno :(
16:23:05 13.08.2009
Kaprof-Pisařík
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pravě tenhle styl se mi libi ale když vedle vidim chuderu na nestylovejch kolech tak už to je jasny jak dopadne
-> CHLUP: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: ne ne , oba vedle jak ta jedle , v Milovicích na akci golden horizont pořádanou německým airsoftovým časopisem , pánové sté jejich organyzace jsme se málem posraly a co se týká toho vylyse , tak toho tam měl jeden pán z prahy a když sem si ho fotil a vyptával se , tak furt do mě ryl ať si sednu že mě vyfotí
dnes som v TT stretol krasne biele eMBecko s volantom na pravej strane a na chromovych mangelsoch...skoda ze som ho nestihol blesknut.
12:11:16 10.08.2009
CHLUP
-> magor-no1: ty jsi byl na zebíně?
11:44:14 10.08.2009
Tomo - zrušená registrace
-> Pipo26: a to tam su v kazdom pocasi ?
11:39:29 10.08.2009
Kaprof-Pisařík
-> HLT: kdepa origo to bouchal jeden pan v mladé boleslavi z originalnich.) mam je taky viz moje auto:o)
11:36:44 10.08.2009
HLT
Dneska v Bílovci u pumpy.Fávo v celku nic moc normálka 135ls.Ale všiml jsem si něčeho vyjímečnéhoomluvte za kvalitu fotky ale ten favorit měl luxusní sedačky myslim že origo z výroby