skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Bukaj 29.10.15 23:41:22: Pěkný svatební MBčka

Pěkná. Hned bych pro ni našel misto
Dneska jsem potkal tuhle krasavici (najeto 97 000) Ano, blatník je u nádrže trochu poškozen.
...nakonec si slečna z červeného MB vzala za muže pána s modrým MB

-> Michal N 283: Maš uplnu pravdu, na slovensku je to slabsie. Stretnut š100/110 je priam nemožne a o 1000mb ani nehovoriac. Ale začina sa to prebudzat, kedže som posledne mesiace stravil sledovanim dopravy, tak možem povedat obcas zaujimave nieco prejde napr. naposledy- zelene erko
, š1200/1201 (v daždi, libovka to nebola ale..), červena 1000mb (asi jedina sirokom okoli ktora vyjde viac krat na cesti), fiat 500 old zlty, trabanti (male znovu zrodenie len u nas v obci pribudli 2)
, rapidy, wartas kombi/sedan, tatra 603, ziguli 4oko (min 120km od domova z dobovými cestujucimi
) liaz (ako tahac s navesom, stale prevadzke) a mnoho dalsieho ktore si neviem spomenut.
Jednoducho, ked niečo stretnem tak to stoji za to, bohuzial v pravidelnej premavke už len par eMiek pripadne užovka.
Ale ked idem do CZ tak vzdy stretnem more škodoviek rady 742.

Jednoducho, ked niečo stretnem tak to stoji za to, bohuzial v pravidelnej premavke už len par eMiek pripadne užovka.
Ale ked idem do CZ tak vzdy stretnem more škodoviek rady 742.

bratri naši českí..už som to tu dlhšie chcel napísať,ale ked vidím kolko pekných fotiek sa tu pridáva tak už musím, netýka sa to len škodoviek ale celkovo všetkých:...lúbi sa mi na Vás, že tam máte tolko starých vozov a v takej kondicií, dokonca plno z nich v dennej prevádzke...myslím že je to dané hlavne mentalitou ale aj tým, že nie ste k****i ako my na slovensku, nezlikvidovali ste to všetko za podrbaných 2000 eur, to je prvá vec a dalšia je tá, že pre Vás neplatí, že všetko čo je staré,aj ked len morálne,tak musí byť automaticky na pi** a treba to poslať do šmelcu..toto je ten zásadný rozdiel a pre toto máte rešpekt u mňa..len tak dalej
..go Bohemians 

-> Alex41 23.10.15 09:59:01: CCa měsíc zpět sem ho v Havlbrodě potkal taky, veterán byl spíš řidič... asi původní majitel :)
Však ty poklice tomu sluší. To už jsou dost retro poklice, co už se neprodávají. Děda neměl origo tak kdysi dávno koupil tyhle aby nebyly holý ráfky a hotovo..
-> Alex41: az na puklice fajn
-> Alex41: Poklice nepoklice, pěkný to je.. a ještě se SPZ po nějakým předsedovi ZV ROH.

Asi druholak, pár míst nic moc, ale na věk auta super. Podle poklic tipuju, že to asi nebdue někoho, kdo by to měl jako veterána. 

-> Enggik: To asi nebude provozka.. 

-> Enggik: tak toto je riadny cumeľ !

V sobotu na Mělníku. Ještě že tam jsou teď ty kolony, jinak bych jí dojet nestihl
Starší pár, uháněl někam na Mšeno.

disco_punk => Červená liga 

-> Honzaloun: já to pochopil správně, vždyť mu to píšu 

-> Honzaloun: nie len bloncky

-> Luky: -> castrol: Pochopili jste to oba špatně. Myslel jsem to tak, že oni s takovými auty parkují, aby jím to právě ty debilní blondýny se smárty neodřely, kapiš? 

-> Enggik: supr foto, ale majitel auta zapoměl na venkovní levé zrcátko
-> Luky: sak hej
-> castrol: s tímhle blondýny - neřidičky určitě nejezdí...
-> Honzaloun: na tomto by bloncka ani nevedela ísť a nie to este zaparkovant
-> castrol: Tenhle taky
ani se jím nedivím, tam je to samá debilně parkující blondýna

-> Honzaloun: a parkuje ako blbec 

-> Bukaj: Taky jsem to trochu nepochopil, když už se taková renovace dělá.
-> Enggik 09.10.15 23:42:56: To ne, ale škoda toho detailu na předních blatnících (nezavařené díry na blinkry nového modelu)

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování