skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Syny: Ale počítá se to taky ne? Tam je plot, že tam skoro neni, tak by se to mohlo počítat

-> gim: nebyl ten Buick dvoudvéř s takovou tmavší neurčitou barvou? A neměl na boku takový průduchy? Jestli jo, tak je to Buick Dynaflow a ten se občas objeví u souseda, kde sem fotil toho Cadillaca.
-> Kloggie: To neni z ulice ale ze zahrady

vcera vecer kdyz sem jel ze skoly tak sem taky potkal u vystaviste jednoho caddilaca sedanka a za nim pajero a na vozejku melo buica ze 40let. obe moc hezky, ale jel sem kolmo a nez sem vytasil mobil byly v tahu
a kdyz uz jsem u videl tu ultimu tak predpokladam ze to neni jenom o skodovkach takze neco z hranicniho prechodu Hate u Znojma....
Petkar1 : nene uz to vidim...to je naproti Pojištovne štestí

taky dam :-) vcera u Plusu u nas v Příbrami uzasny gls
Petkar1 : kde to je? to je u ty krizovatky na Hlubos nebo se pletu?

Petkar1 : kde to je? to je u ty krizovatky na Hlubos nebo se pletu?
no taky se divim,že fávo sedan zůstalo jen prototyp a ani se ho tady u nás nikdo nepokusil postavit.Z toho forman pluse by to šlo asi nejsnadněji,ale má to vůbec plato střechy?já myslim,že ne.....

Sice to neni z ulice, ale myslim ze to za zminku stoji - nadherny auto, fakt parada!!! galerie.albumfotek.cz/108
53
-> De Tomaso: no škoda, do centra moc nejezdím takže tuhle nádheru asi těžko uvidím... Ve Výškovicích by nějaká podobná nebyla?

De Tomaso 15.10.07 20:44:25 napsal: -> Ad@m: JJ přímo v centru u Komerční banky v centru u elektry? juj, škdoa, že jsem tam zrovna nebyl 

-> Ad@m: JJ přímo v centru u Komerční banky

-> De Tomaso: myslim že vim čí to je akorát se nevzpomenu na jméno

-> De Tomaso: to je kde prosím tě? V Ostravě?
-> Rapid05: že jo mě se to taky celkem zamlouvá, už jako malej sem zíral do knížky kde je vyfocenej prototyp, tu knížku mám dodnes
-> Apple: Tak ono kdyby se to domáklo troch estetičtějš, tak by to bylo přinejmenším zajímavý, docela se divim, že to tady v tý naší kutilský zemi ještě nikdo nezkusil

-> Rapid05: asi jo, víš jak to tam v těch končinách chodí, voni sou na kufrovky zvyklí
-> Apple 13.10.07 10:47:40: -> Embeso: Že by nějaká pochybná předělávka z: skoda-foto.blog.cz/0605/v
an-plus-obr-1-3
hmm.ten forman sedan to už je nějaký divný.měl jsem v mobilu fotku,taky takhle seřízlýho formana,taky ze Sýrie,ale byl zelenej a ten humusrám kolem zadního okna měl černej.asi jim to tam někdo takhle předělává,ale proč?kombi je snad praktičtější,než sedan ne?a co jinýho by mohli ty mantáci v těhle končinách potřebovat......?
-> Apple: teda a máaky vstřikování

-> Matsoft: no právě, a dle kol a spoileri adalších drobností je to tak rok 93-94
-> Apple 13.10.07 10:47:40: ha konecne prvni foto, ktere neni CB a nebo z vyvoje v MB..... dukaz ze to auto existuje!
kurva,byl jsem odhalen

toto sem našel v jedný fotogalerii ze sírie, zajimavé
-> Apple: to mi povidej, já si takhle sedim na lavičce u nás u hlavní a žeru zmrzlinu a slyšim takovej zvuk jak stará amerika a koukám tam se žene tatrovka a v ní nějakej týpek a vedle sebe takovu nafintěnou slečínku.... tak jsem uplně zapoměl že jsme chtěl vyndat mobil abych jí vyfotil.
a dneska ráno když jsem jel do kralína v rapidu tak dojíždim do křižovatky a zamnou nějakej frajer a měl starýho vojenskýho Dodge a furt mu to chcípalo a blikaly světla... jak prošláp plyn tak se mu rozsvítily a zase zhasly a tak na mě furt blikal jak mu to nedrželo volnoběh
ale ten zvuk to byl nějakej 8mi válec..

a dneska ráno když jsem jel do kralína v rapidu tak dojíždim do křižovatky a zamnou nějakej frajer a měl starýho vojenskýho Dodge a furt mu to chcípalo a blikaly světla... jak prošláp plyn tak se mu rozsvítily a zase zhasly a tak na mě furt blikal jak mu to nedrželo volnoběh

-> havlik: ee tmavší jako ten co jsem dal odkaz.. a kola v tý barvě slonový kosti a poklice a všechny chromy.... fakt moc pěknej.

aj ten mohl být krásný, škoda, ale fotit vše se fakt nedá, to znám, mě dneska frnkla t603,
-> Pavel P.: skoda-virt.cz/cz/.../5952
6 hentý?
-> Apple: nestačil jsem tasit mobil a aktivovat foťák...
ale byl uplně stejnej jako tenhle.
skoda-virt.cz/cz/.../1515 -tony-1000mb-polozralok

skoda-virt.cz/cz/.../1515 -tony-1000mb-polozralok
-> Pavel P.: foto

já dneska viděl krásnýho litra takovej divně modrej , s ouzkym sloupkem a kolama v barvě slonová kos a frčel od krčský nemocnice směr Libuš...

-> Embeso: jj to je pavlika, foceno,když sem to s nim strojil
hmm,tak s litříkama jsi se mi strefil přímo do černýho.to ixíno je pana Kuříka,že jo?podle těch světýlek.....

-> Syny: Apple se dal k cirgusu

-> Pavel P.:
-> Syny: prdlajs zmrzlina, spedice zboží

-> Syny: prdlajs zmrzlina, spedice zboží
-> Syny: cikánský vůz...

-> Apple: Si zmrzlinar? Bo co to je

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování