Než jsem sehnal feldu od pana Janků ze Svébohova, docela jsem byl na nervy, protože to co jsme projezdili po olomouckém, pardubickém a králove hradeckém kraji byly opravdu hrůzný příklady toho, co za vraky se dá koupit za draho. Začínal jsem samozřejmě tak, že vezmu jen tak nějakou, za 12-15, hlavně v MPičku a bez střešního okna... no po pár pokusech jsem zjistil, že to nebude ono a že bude lepší si připlatit... no a takhle jsem si průběžně zvyšoval finanční strop ve snaze připlatit=dostat lepší auto... jenže to co jsem viděl po bazarech za ceny od 30 do 50 mě utvrzovalo v tom, že tohle teda ne a už jsem začínal opouštět myšlenku koupě feldy... no a pak jsem napsal Hudouskovi ze Štítů, jestli o něčem neví... nevěděl, ale spojil mě s Jankovýma ze Svébohova kde jsme se dohodli, že se přijedeme podívat. Když jsem slyšel po telefonu cenu 40, nějak se mi do toho nechtělo (vracelo se mi furt to co jsem viděl v bazarech)... no ale přijeli jsme na kuka... no a tam stála

po obhlídce stavu auta a prohlédnutí rizikových míst jsem došel k závěru, že o ní začínám uvažovat, protože to byl doposud nejlepší kus, kterej jsem potkal... kor za ty peníze. Tak jsme se projeli a po příjemném zjištění, že motor šlape pěkně a tiše, že brzdy brzdí, že nic nevrže ani nehučí a že to má stabilizátor na přední nápravě jsme se dohodli, že berem... no a tak je doma a jezdí

nedávno jsem dodělal přední mlhovky, vyměnil manžety a tuky poloos, vyměnil pár žárovek a to je asi tak všechno co bylo potřeba. Před včerejškem jsem udělal dutiny a prošel auto zespod... super stav, nezdá se, že by byla nějak pošitá či nově přestříkaná.
Jinak k tomu, že pana Janků Tomaso označil za ,,leštiče aut" můžu říct jen dvě věci..: 1. pořád lepší čistý, naleštěný auto, než nevysátá zaprášená hujda, na které se lecos skryje

a za 2. viděl pan Tomaso jeho sbírku veteránů? Docela bych řekl, že auta co tam má mu daly dost práce a určitě se nevěnoval jenom jejich leštění, obecně mě muzea neberou, ale co jsem viděl tam mě docela fascinovalo

Ten člověk je puntičkář, je to vidět všude, v jejich domě, v garáži i na autech.
takže toť moje zkušenost.