skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit Mtx fotogalerie
prohledat
3055 příspěvků (zobrazeno 2351 až 2400) od 22.10.2007 do 18.02.2024, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
Je to v Rakovníku. Já tam byl pro to garde přestavěné na Rapida ( ten bílý). Na konec ho koupil Janeček pro ty kdo ho znáte.

-> krup: ano je to ona, je to ten samy kus, to bylo jeste v dobach kdy ho vlastnil puvodni majitel v ČR. ne ja zajem neprojevoval, byli jsme se na ni jen podivat:-) (ja mam neco jineho), ale uz stejne byla pryč....
-> MATTESS: je to foceno v Rakovníku, tzv. "autosalon"
-> MATTESS: je to foceno v Rakovníku, tzv. "autosalon"
-> krup: nevíš, kde to je? Toho černýho Rapida znám
-> Dale_Estelle: hned vedle stojí tahle potvora :-)
( před nedávnem proběhla sautem - mám pocit, že si taky projevoval zájem ... )
( teda pokud je to ten stejný kus :-) )
( před nedávnem proběhla sautem - mám pocit, že si taky projevoval zájem ... )
( teda pokud je to ten stejný kus :-) )
-> krup: zdejší opravdu není, vím čí to auto je.
-> krup: pěkný

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: -> Jarda: a ja mam nejaky posahany koberec z fely - sedy :(:(:( (Kubina - ja to beru... :-P )
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: to bych musel do garaze a mam to tam pekne zarovnany..., muzes na to mrknout sam najare

-> Jarda: sazej foto

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: nevim jak u origo hnedeho interieru mtx, ale zelenej roa to ma origo tu predni cast s plastovym spodkem
jako seriovy favorit, zadni cast uz je z metraze

P@wlos 12.02.10 19:34:02 napsal:
KUUUUUUUUUUWAAAAAAAAAAAA A jste jak male holky na piskovisti!!!!!! Muj MTX
mel take fialovy koberec tak jako ma ten ,,vysisovanej" – mozna jeste
svetlejsi!!! to nikoho nenapadne ze muze byt i vice odstinuuu fialove? ano,
i fialovy koberec vybledne – mi vyblednul, takze je fialkovy jen v kufru
kam slunce nesviti… a je to v podstate uplne jedno....... Tak si tu kvuli
toho netrhejte obcanky!!! Mi se taky nelibi fialovy koberec a v mem pripade
ruzovo-fialove sedacky, tapecira, palubka atd, ale az mi jednou poradne jebne
v palici, tak si to necham udelat podle originalu!!!!!!!!!!!
HAWK, domluvil jsem
(tech kterych by se to nahodou chtelo dotknout tak se omlouvam
)ale tak rozumis,pokec o mtx by mel bejt korektni a kdyz ti tady zacnou rozumovat lidi,co ani nevi,ze tam neni koberec se serioveho favorita,tak prsty od klaves neodtrhnes
KUUUUUUUUUUWAAAAAAAAAAAA A jste jak male holky na piskovisti!!!!!! Muj MTX
mel take fialovy koberec tak jako ma ten ,,vysisovanej" – mozna jeste
svetlejsi!!! to nikoho nenapadne ze muze byt i vice odstinuuu fialove? ano,
i fialovy koberec vybledne – mi vyblednul, takze je fialkovy jen v kufru
kam slunce nesviti… a je to v podstate uplne jedno....... Tak si tu kvuli
toho netrhejte obcanky!!! Mi se taky nelibi fialovy koberec a v mem pripade
ruzovo-fialove sedacky, tapecira, palubka atd, ale az mi jednou poradne jebne
v palici, tak si to necham udelat podle originalu!!!!!!!!!!!
HAWK, domluvil jsem

Tomaso435_Žák 3.Bé 12.02.10 00:22:43 napsal:
→ Kubina AVTOBA3 CCCP 11.02.10 20:13:56: tomu koberci
stačí doslova pár dní na světlě a je takovejhle a auto muže bejt sebe
mín ježděný
fotka co sem sem dával je z auta co má najeto necelých 32tis km a i plasty
„C“ sloupků co mají všichni favoriti vyžloutlý jsou tady sněhově
bílé… takže tyhle koberce dou kytek snad sami od sebe:)prosimte jsi normalni?ja ti uz jednou psal,ze to neni koberec z favorita ale z metraze.Ty mas mtx?rekl bych ze ne tak proc tady resis koberec z LS,ktery byl taveny na miru na favo vcetne plastoveho spodku,kdyz do mtx tento koberec nepasuje a daval se tam z metraze a podlepoval se chemoprenem-tzn jinej matros,jinej vyrobce.Do stribrnych se tento fialovy casto daval,to se celou dobu snazim vysvetlit
→ Kubina AVTOBA3 CCCP 11.02.10 20:13:56: tomu koberci
stačí doslova pár dní na světlě a je takovejhle a auto muže bejt sebe
mín ježděný

fotka co sem sem dával je z auta co má najeto necelých 32tis km a i plasty
„C“ sloupků co mají všichni favoriti vyžloutlý jsou tady sněhově
bílé… takže tyhle koberce dou kytek snad sami od sebe:)prosimte jsi normalni?ja ti uz jednou psal,ze to neni koberec z favorita ale z metraze.Ty mas mtx?rekl bych ze ne tak proc tady resis koberec z LS,ktery byl taveny na miru na favo vcetne plastoveho spodku,kdyz do mtx tento koberec nepasuje a daval se tam z metraze a podlepoval se chemoprenem-tzn jinej matros,jinej vyrobce.Do stribrnych se tento fialovy casto daval,to se celou dobu snazim vysvetlit
-> Kubina AVTOBA3 CCCP 12.02.10 00:14:51: proč hned takhle? to člověk nemůže říct svůj názor? 

KUUUUUUUUUUWAAAAAAAAAAAAA jste jak male holky na piskovisti!!!!!! Muj MTX mel take fialovy koberec tak jako ma ten ,,vysisovanej" - mozna jeste svetlejsi!!! to nikoho nenapadne ze muze byt i vice odstinuuu fialove? ano, i fialovy koberec vybledne - mi vyblednul, takze je fialkovy jen v kufru kam slunce nesviti... a je to v podstate uplne jedno....... Tak si tu kvuli toho netrhejte obcanky!!! Mi se taky nelibi fialovy koberec a v mem pripade ruzovo-fialove sedacky, tapecira, palubka atd, ale az mi jednou poradne jebne v palici, tak si to necham udelat podle originalu!!!!!!!!!!!
HAWK, domluvil jsem
)
HAWK, domluvil jsem

-> Kubina AVTOBA3 CCCP 11.02.10 20:13:56: tomu koberci stačí doslova pár dní na světlě a je takovejhle a auto muže bejt sebe mín ježděný 
fotka co sem sem dával je z auta co má najeto necelých 32tis km a i plasty "C" sloupků co mají všichni favoriti vyžloutlý jsou tady sněhově bílé... takže tyhle koberce dou kytek snad sami od sebe:)

fotka co sem sem dával je z auta co má najeto necelých 32tis km a i plasty "C" sloupků co mají všichni favoriti vyžloutlý jsou tady sněhově bílé... takže tyhle koberce dou kytek snad sami od sebe:)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ok rezignuju,je to vysisovanej koberec,vysisovana strecha,vysisovanej lak a to auto je poradna ale poradna vetes
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: tam v tom to ale vypadá na jinej, světlejší / vyšisovanej... podle tý fotky by to odpovídalo na ten origo koberec vyšisivanej do fialova, ale když to nevidím na vlastní oči hádat se nebudu 

tohle zachovale mtx ma taky fialovy koberec
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: "dementni logika" jsem to nazval pro to,ze to auto je velice zachovale a kdyby ten koberec byl puvodne hnedy a takhle vysisoval,tak to nekoresponduje se zbytkam auta.tyhle fialove koberce metalex casto pouxival.jestli bude vic fotek tohodle kusu a bude fotka kufru,tak uvidis,ze je takto fialovej i v kufu,kde zadne vysisovani nehrozi
On to dělá i ten koberec v metráži. Já mám v šestsettřináctce (1993) taky na některých místech ten koberec a z hnědého je prakticky fialový. Prostě to barvivo, co použili do toho plastu, ze kterého jsou vlákna koberce, není UV stabilní. Barvivo zmizelo a zůstala téměř čirá (s nafialovělým nádechem) vlákna.
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Přesně takhle to mám v mém roadsteru.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP:
proč dementní ? pokud s tím někdo lítal se staženou střechou na slunci, tak to tek koberec schytal... čumenduj: v místech kde byly od začátku gumový koberečky je to OK, v místech kde ne a svítilo tam sluníčko to je totálně hotovo... a toto auto není prakticky ježděný, sotva zajetý ;)
proč dementní ? pokud s tím někdo lítal se staženou střechou na slunci, tak to tek koberec schytal... čumenduj: v místech kde byly od začátku gumový koberečky je to OK, v místech kde ne a svítilo tam sluníčko to je totálně hotovo... a toto auto není prakticky ježděný, sotva zajetý ;)
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: jojo je to tak
Tomaso435_Žák 3.Bé 09.02.10 23:10:22 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
fialovej koberec je klasickej LS koberec co pochytal trochu víc
sluníčka :) svině blednou …vlastně fialověj:)tohle neni zadnej vysisovanej LS koberec(nepripada ti to na tak zachovalem aute jako dementni logika?).
Toto je koberec z metraze,ktery ma kazdy mtx,nebot mtx nema plasty jako seriovy favorit,vse tedy potahly kobercem
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
fialovej koberec je klasickej LS koberec co pochytal trochu víc
sluníčka :) svině blednou …vlastně fialověj:)tohle neni zadnej vysisovanej LS koberec(nepripada ti to na tak zachovalem aute jako dementni logika?).
Toto je koberec z metraze,ktery ma kazdy mtx,nebot mtx nema plasty jako seriovy favorit,vse tedy potahly kobercem
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: to máš sice pravdu, ale na věci to nic nemění... prostě hnus fialovej 

-> P@wlos: Tenhle je teda v Anglii. Jestli někdo nějakýho dovez tak to bude jinej. Ono by mělo být asi 5 kusů praváků.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: jojo, proto jsem si pořídil náhr lamináty hned při koupi auta

P@wlos 07.02.10 23:21:58 napsal: Ja uz chci leto a jezdit
no tak me se dnes zdalo, ze zadny leto letos nebylo, porad prselo a snezilo, uz bylo zari a ja v ruce technicak od mtx, ze ho konecne vyndam zdepozitu, kdyz se ukazalo slunicko, pustil jsem televizi a tam hlasili prudke ochlazeni a privalove deste
tak jsem se probudil

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: ma pravdu ten chlapec
V obyc. 135 Lku co preslo rukami mnoho majitelov (svedciac o tom 2ma zapisanymi TP) bol rovnako "vyfialoveny." Najskor sa teda tvaril ako modry, ale postupom casu svoju, pre mna povodnu modru, farbu stratil ...
V obyc. 135 Lku co preslo rukami mnoho majitelov (svedciac o tom 2ma zapisanymi TP) bol rovnako "vyfialoveny." Najskor sa teda tvaril ako modry, ale postupom casu svoju, pre mna povodnu modru, farbu stratil ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : fialovej koberec je klasickej LS koberec co pochytal trochu víc sluníčka :) svině blednou ...vlastně fialověj:)
-> Jarda: úlet je ten úchylně fialovej koberec... a ty sedačky bych taky hned vyměnil, jináč by se mi líbil i s tím volantem na blbý straně 

-> Bruno: to je ten anglan co se mel dovezt k nam??? nebo to je jiny?
Tomaso435_Žák 3.Bé 08.02.10 22:18:36 napsal:
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: náhodou takhle to dělá dojem
opravdu favorita kabrio, nenápadnej a přitom výraznej. ty mtx nárazníky
už pusobí jako spoilery, ale co máš nej tak kombinaci hnědýho interieru
;) ta světlosttak jednou to na to vsechno vratim,ted s tim budu tak 10 let litat a pak jako vyjete auto to zrepasuji a v tu dobu ocenim,ze vsechny ty plasty schovane na pude neutrpely zadnou ujmu..toz to je ten pravy duvod tohoto experimentu,jinak souhlas,hnedy intros LS je best
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: náhodou takhle to dělá dojem
opravdu favorita kabrio, nenápadnej a přitom výraznej. ty mtx nárazníky
už pusobí jako spoilery, ale co máš nej tak kombinaci hnědýho interieru
;) ta světlosttak jednou to na to vsechno vratim,ted s tim budu tak 10 let litat a pak jako vyjete auto to zrepasuji a v tu dobu ocenim,ze vsechny ty plasty schovane na pude neutrpely zadnou ujmu..toz to je ten pravy duvod tohoto experimentu,jinak souhlas,hnedy intros LS je best
-> Jarda: nj, ale jako pravák to tady nesmí na silnici a aby se na něj prášilo v garáži je ho škoda
mnoo pekný faták aj ked volant je v anglickom štýle ale pekný je :-)
-> Bruno: to nee..., ja bych ho bral takto
akorat sedacky jsou trochu ulet...

-> boris1: Byl by ještě hezčí s volantem vlevo 

tAKY PĚKNÝ KOUSEK

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a položit to na zem - úplně :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : V Klatovech je od října 2009
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: hlavně kola, pořádně velký kola... 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: náhodou takhle to dělá dojem opravdu favorita kabrio, nenápadnej a přitom výraznej. ty mtx nárazníky už pusobí jako spoilery, ale co máš nej tak kombinaci hnědýho interieru ;) ta světlost
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ano tunnil jsem to o 106,ted jse prejmenuju na tuner/3
Kubina AVTOBA3 CCCP 08.02.10 19:59:14 napsal:
OTA-MTX 07.02.10 13:07:47 napsal:
MB 8/2009toto je odlehcena verze mtx,vsechny vas predjedu,poladim to
poradne,vejfuck,webr,spa jska…vsem vam napraskam hajzliííto je ale votuzidlo...
OTA-MTX 07.02.10 13:07:47 napsal:
MB 8/2009toto je odlehcena verze mtx,vsechny vas predjedu,poladim to
poradne,vejfuck,webr,spa jska…vsem vam napraskam hajzliííto je ale votuzidlo...

Já používám na střechu sprey od firmy Riwax, ale nevím jestli ho ještě dělají. Impregnace na stan je druhá nejlepší volba, jiné střostředky pro kabria jsou k ničemu...