skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124044 příspěvků (zobrazeno 123601 až 123650) od 06.12.2007 do 11.04.2025, založil/a iDawe
-> minno: -> Gryzly:
myti auta mne ceka v sobotu, taky uz skoro neni poznat ze je to skodovka pres vsechno to blato a prach

Já před chvílí umejval venku auto v -7,5°C. docela zážitek. nejdřív jsem špachtlou odškrábal blato, pak jsem to přejel mokrou hadrou, pak druhou vrstvu mokrou hadrou, to jsem měl v kbelíku dost teplou vodu, ale hnedka to dělalo na autě ledovou krustu.
Když jsem po pul hodině uklízel hadry tak jsem je musel přelomit přes koleno.
Když jsem po pul hodině uklízel hadry tak jsem je musel přelomit přes koleno.
ja som to dnes teda umyl...asi po 2 mesiacoch...v noci som už akosi prestával vidieť na cestu
zrazu som na aute objavil veci, ktoré som už dávno nevidel - svetlá, značku, nárazník
Celkom sranda umývať v -10, keď z peny je zrazu ľad a opláchnutie peny znamená najskôr penu rozmraziť a potom ju zotrieť

zrazu som na aute objavil veci, ktoré som už dávno nevidel - svetlá, značku, nárazník

Celkom sranda umývať v -10, keď z peny je zrazu ľad a opláchnutie peny znamená najskôr penu rozmraziť a potom ju zotrieť

-> FORM: A to se vyplatí! 

-> borrico: jj, 5 kotoučků do flexy jsem na tom zničil a ztupil jsem dvě sekery 

-> borrico:
Ale mas recht

-> FORM: Z té fotky to vypadá, jako kdybys celou noc řezal střechu na rapidu. 

asi tak od devíti do půl jedné 

-> Boga: mmmm..sám určitě nemám...a ani nevim kdo by z mejch známejch měl 

-> Boga: njn sourozenci .))
-> ondie - zrusena registrace: Cau ty do faček nedalas vid? Schánim černej vnitřek...
-> Boga: šikulka :-)
-> RON: ahhhaaa :D ja ze aky motor

Učil jsem segru řídit...docela jí to šlo až na to řazení...utrhla táhlo...takže jsem se v tričku válel pod autem a pak jsem jel na dvojku asi 15km domů
Tož dneska jsem konečně dal do užouna nemrzku :) ¨, obral jsem ho o repro a skoval před zimou do stodoly
. Jen tak tak ale zmestila se tam :-)

-> gabo00000: skutr
-> gabo00000: Minibike?
-> RON: co to je?
-> Tom.t:

-> rolls:
woe

-> Gryzly: Pokud tam nemá duši 

-> rolls:

to nemky,hel mohl bys mi poslat tu txturu kola?bych si jí dal na gtáčkovou verzi

-> Tom.t: woe
zas donesies srot na slovensko? ti v U.S Steel dobre platia co?

a pak ješte polazení kilča (ventily atd) 

-> Gryzly: o to nejde len či nebude mat dovolenku doktorka čo je dost možné

-> Jozynek: to je v pohodě to ti za 100Kč opraví, a mě v neděli vypadla plomba.
Mno tak ráno som polámal klučik a mi ostal v zamku (naštastie som ho otvoril), potom umyl auto, menil kolo na aute nakolko je defekt (vid foto ako keby ju tam niekto našruboval naschvál
) a ešte som si odlomil zub takže paráda nemám sa na čo stažovat

Od deviatej do jednej som kontroloval celý podvozok a hľadal príčinu búchania pri jazde a nenašiel som nič iba povolený tlmič. Dotiahol som ho a uvidím ....

Já jsem si řikal že o svátkách nic nedělám....no a ráno jsem zpravoval el. okno kámošovi na fiestě
zachvíli už mě čeká druhý rodinný oběd..tentokrát u mladý

zachvíli už mě čeká druhý rodinný oběd..tentokrát u mladý

-> Tuxik: To se máš
Já si dneska celej den válel šunky u virtu
Já si dneska celej den válel šunky u virtu

Tak sem dal do kupy užouna, aby moh zitra odjet vlastní silou na zimoviště :-) spojka už spojkuje válec neteče a motor přežil mráz a vodní náplň v chlazení naštěstí bez úhony
Takže zítra bude poslední cesta na pěkně dlouho...

ja jsem se dneska akorat neskutecne prezral bramborovym salatem, zapil to 3ma pivama a chystam se jit spat... precijen svatek je svatek :-)
zitra do worku
zitra do worku

som vymenil ziarovku na mondeu a inac len chlastal kua

-> Pavel P.:
On i ten předek vršku nebude moc potěšující, ale nechci předbíhat, uvidíme.

-> FORM: no tak zatim odkrýváš jen vršek... počkej až psestoupíš do nižšího podlaží...

-> Pavel P.: člověče kupodivu ani moc ne, čekal jsem, že to bude pod tou koženkou horší, jen vpředu u rámu okna je prasklý plech. Urezlý rantlík jsem čekal, uvidíme až se probojuju dál.
-> Syny: To víš, v anglii furt jenom prší, tak asi urezla. Když to vezli sem, tak chtěli ten šrotu trochu vyšperkovat, tak ten člobrda v LDD ještě rozřezal babičce kabát a složil ho na plato.
-> FORM: a už jsi objevil nějaký ty díry?

-> FORM: Tam je nejakej hadr 

-> Syny: Na zadním platě voe
.

-> Pavel P.:
něco takového, je to tenký molitan s potahem, asi v LDD někdo rozstříhal babičce ušák. 

-> FORM: kde to ma strechu? 

-> FORM 25.12.07 20:21:01: co to tam je za hadr na tom sloupku? rozstříhaný povlaky na peřinu ne?

Tak už jsem konečně začal něco dělat