skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 123351 až 123400) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: kua ses dobrej rizek 180 a pustis volant ;)
-> Nwkt: já chci taky autopilota 

-> Nwkt: jj ja taky pudu do 8mi kvaltu 

-> aceboss: Já jsem slyšel moudro, že se na nový rok (1.1.) nemá nic dělat aby se dílo dařilo po celý rok. Pokud jsi něco dělal 1.1. pak je možné že jsi přetrhl dílo
. Přetrhdílo

pred 10 minutami sem byl u kamose pro tyto dily ktere mi opiskoval dekuji Hanzi

-> T: jj kadett www.nonegabriel.net/prese
nt.php?id=125
-> Tuxik 03.01.08 18:56:22: mne ta odpoved pripada zvlastni v tom, ze prestavby aut spojuje s trestnou cinnosti. opravdu se nekomu vyplati prodat rizeni, system steracu a podobne prkotiny, ktere jsou k prestavbe treba za cca 10kkc...
asi ne....

myschaak : no ja taky to nit lehky:_(prahy a zlabky minimalne :-( ale co drzime si palce :-D
-> T: to máš ještě dobrý...já dělal skoro celou podlahu...a ne teda erko ale oužu...
myschaak : talky m to ceka :-( se koukni na ten prah :_( ale co no snad to pujde :-P
-> T: jde to i takhle...aspoň že je pod tim zdrávo,horší by bylo vařit do nekonečna....já to štěstí měl,vyvařoval jsem to cca měsíc....postupně v klidu ale trvalo to
myschaak : neni to nejhorsi:-)ale mista by to chtelo horkovzdusku no
suri : dekuju,ale zase tak zdrava vsude neni :-(

suri : dekuju,ale zase tak zdrava vsude neni :-(
Tampajs : budou tam dve a tohle je z fungujiciho auta,no ale stejne
gabo00000 : nene,hezky rucne,vrtackou jen ten zaver,filcakem a brusnou pastou :-)
Gabriel : hezky :-P a z ceho to je? ja to mam mylsim z kadeta

gabo00000 : nene,hezky rucne,vrtackou jen ten zaver,filcakem a brusnou pastou :-)
Gabriel : hezky :-P a z ceho to je? ja to mam mylsim z kadeta

-> T: aspon vidno ze je zdrava super praca
-> T: koukám co to je a ono erko...jsem to nemohl poznat...to je co,škrábat to z toho dolů

-> Tampajs: Myslíš, že odpovědi na takovýhle maily by datloval sám?
-> Tampajs: a proc bys to delal?
Tak sepíšem další mail a každej mu ho pošlem ze svý adresy.. budeme ho bombardovat
Psychycky to nevydrží a schválí i navařování předku z fabie na favorita

me spis prekvapuje, ze nepozadal o prelozeni jinam, pripadne ze jeste vubec Matsoftovi odpovida... odpoved mi prijde naprosto normalni, spis nadprumerna.
-> Tuxik: Mě taky ne
-> Matsoft: Dyť tam píše:
Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby.
-> Matsoft: Dyť tam píše:
Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby.
-> Matsoft: mne ta odpoved nepripada nijak zvlastni
ja som dnes rozobral prevodovku..zvaril som diferencial...a vymenil poloosu

-> Syny: ne, ja cekal, ze napise, ze to ze se Skoda auto nevyjadruje k prestavbam opravdu neznamena ZAKAZ a nejakou takovouto formulaci zahrne do prohlaseni.
-> Matsoft: Ja nevim, ale me prijde, ze odpovedel uplne normalne a nic z toho mi neprekvapuje
Nebo tys cekal, ze kdyz se nejedna o nesouhlas, ze ted pujde secko? 

a poo celým baraků mu nastrkáme drogy

-> Matsoft: jo to ko*ot,co jínýho...vyhlašuju veřejnou sbírku,mám styk s jednou mafií,necháme mu nakopat prdel....když to nejde po dobrým ak to půjde pozlým
ja se dnes opet presvedcil o nezmerne inteligenci pane Vašinovi... protoze do prestaveb a vymen dilu zaplest trestnou cinnost-to uz je opravdu dost
jeho odpoved:
Dobrý den,
podmínky přestavby stanoví příslušný úřad obce s rozšířenou působností dle §73 a §74 zákona 56/2001 Sb.(viz výňatek ze zákona). Vyjádření výrobce zde není zmíněno. Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby. Jako výrobce ale nemůžeme úřadům radit ani předepisovat, jak mají v jednotlivých případech postupovat.
To že byla přestavba Škoda Rapid na Cabrio v Anglii legální bylo závislé na schválení přestavby tamními úřady za konkrétních podmínek. Neznamená to však, že tato přestavba je tímto povolena i v jiných zemích, včetně ČR.
Stejné je to i s přestavbami pravostranného na levostranné řízení. Důvody jsou vysvětleny v našem sdělení(mimo jiné se tímto také minimalizuje snadná legalizace kradených součástek).
Naším vyjádřením ve sdělení pouze připomínáme zákazníkům, že zde existuje zákon 59/1998 Sb. o odpovědnosti za škodu způsobenou vadou výrobku, neboť někteří lidé si to vykládají po svém.
jeho odpoved:
Dobrý den,
podmínky přestavby stanoví příslušný úřad obce s rozšířenou působností dle §73 a §74 zákona 56/2001 Sb.(viz výňatek ze zákona). Vyjádření výrobce zde není zmíněno. Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby. Jako výrobce ale nemůžeme úřadům radit ani předepisovat, jak mají v jednotlivých případech postupovat.
To že byla přestavba Škoda Rapid na Cabrio v Anglii legální bylo závislé na schválení přestavby tamními úřady za konkrétních podmínek. Neznamená to však, že tato přestavba je tímto povolena i v jiných zemích, včetně ČR.
Stejné je to i s přestavbami pravostranného na levostranné řízení. Důvody jsou vysvětleny v našem sdělení(mimo jiné se tímto také minimalizuje snadná legalizace kradených součástek).
Naším vyjádřením ve sdělení pouze připomínáme zákazníkům, že zde existuje zákon 59/1998 Sb. o odpovědnosti za škodu způsobenou vadou výrobku, neboť někteří lidé si to vykládají po svém.
tak tohle je moje práce za poslední tři dni....samo že každý den trochu
-> J3STER:
No právě že jsem letos neměl ani kapičku alkoholu
takže jsme mylslel že to půjde,.....hmm šlo a jak když mi do spojky spad ten palec tak jsem lítat po dílně a mlátil se do hlavy
.Ted se tomu směju ale v tu chvíly

-> aceboss: Dělat něco po fetu se nevyplácí
Alkohol je sviňa.
Nech tělo po silvestru odležet alespoň týden

-> T: pekne to je...inac to si lestil len vrtackou?
no cuž asi inventura se dělá ne

-> T: Nasralo by kdyby ta cívka nefungovala

myschaak,suri,castrol : děkuji za poklunu,až bude ještě něco tak dodam vyfocene :-)
ja som dnes do obedu spal a potm som hladal zdvyhak a ked som ho po cca hodine hladania nenasiel tak som sa nad tym zamyslel a prisiel som na to ze to je znamenie ze sa mam na vsetko vyprdnut a spravit si volnejsi den 

-> T: no par flakou tam este je ale inac pekne
ne srandujem je to okky

-> T: tak to je fakt dobrý!
-> T: krasa!
a co sjem teda udelal ja no

-> myschaak: