skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 123151 až 123200) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
Tak dneska kšeftik rozebrat fáčko.. Na pohled moc pěkný protože mělo vyvařený lemy a prahy

-> FORM: Čemu se směješ?Že sem oddělal turbo nebo že sem si šel mezi tím něco koupit

tak dneska jsem úspěšně implantoval spínačku ze 120cy do t815....bohužel dveřní zámek už nee.....pak 4h demontáž startéru v polních podmínkách z jcb cx1
-> CERHY: 

Tak já sem dneskja na služebáku oddělal Turbo
A zítra musim jet kolegovbo mini autíčkem-to byl zase den-ale aspoň při čekání na odtah sem nakoupil ňáký ty díly

-> FORM: Zrovna dneska jsem se u něj (u Navary) pokoušel o zkoušku...škoda. Tak hodně zdaru! 

-> gabo00000: www.ron1.borec.cz cihni tam, tam sou moje protokoly psany ve Wordu... ale je fak ze casto sou v tom bludy :) ale neco by ti mozna pomohlo
-> Piston: jo, jsou to Navarovy přednášky pro výpočetkáře, Dělám zkoušku u Hamhaltera, ale nemá to tak hezky zpracované
-> FORM: To vypadá jako Navarovy slajdy z přednášek, co? 

-> Nwkt: Opet pruznost pevnost... Opet zakladni chyba 

-> Syny: Jaká?
-> Nwkt: Hmm tak zrejme nevysel ani 2. pokus u zkousky... 

-> FORM: no ta stredoškolská matika teda tiež nebola žiadna sláva.
integrácie, derivácie, to ja nemusím

tak ja se dneska uz druhy den davam dohromady z firemniho vecirku ;)
-> Syny: ÁÁÁÁ pan šprt konečně vylez od učení 

-> Nwkt: A jeste k tomu za 2 

-> minno: Vidíš, já bych se tam klidně vrátil. Radši celý rok středoškolské měření než jednu zkoušku z matiky na Felu
-> minno: tazko ti zavidim

uz aj tu mi to blbne
jedne prispevok mi to neukazuje..posledny

-> gabo00000: ako som len rad ze je to uz davno za mnou

este teraz dokoncujem toto
vsimajte si tie sablonou vypisane cisla a ten cit pre detaily..co myslite koho je to praca?

-> FORM:
tebe sa ale zije

-> FORM: Se poptej Synyho, ten šprt to dal na předtermínu 

-> Nwkt: noo, já mám mít ve středu zkoušku, jsem na to veeeelmi zvědav
-> FORM: Jo, z toho nemam ani zápočet 

-> Nwkt: tak tak, statistika a pravděpodobnost, pěkná humusárna
-> FORM: Statistika 

Když už jsme u toho, tak já už několikátý den studuju takovéto úžasnosti
-> FORM: -> minno: ja v kuse vravim ze toto je postihnuta skola

-> gabo00000: Bože, naštěstí jsme toho ručně dělali málo a šablonku jen na pár výkresů, tohle je návrat do 80 tých let včetně použitého tranzistoru.
-> gabo00000: to musíte kresliť a písať tušom cez šablónu?
To ja keď som chodil na elektrotechnickú priemyslovku (1998-2002), tak labáky z meraní sme robili všetko na PC.

To ja keď som chodil na elektrotechnickú priemyslovku (1998-2002), tak labáky z meraní sme robili všetko na PC.
na tomto od rana pracujem
10 stran +2 grafy uf

Vyleštil sem chromové rámečky budíků, a chystám balík s tlumičema na přitvrzení.

Já ráno vstal šel sem do garáže začal sem to tam rovnat pak sem sundal vanu donesl sem ji jarinovy a tam sme se nějak zakecali a vrátil sem se až za tmy tak sem doklidil věci do garáže a šel sem na virt

ja sem dneska vyměnoval brdovou pumpu a hadicky tak ještě koupit kapalinu a ovzdušnit a bude hotovo
co je s tim ?
-> K.D.B.: jo tak to je hezký překvapení

....překvapení při výměně rozvodů na čerstvě koupené 742.136....

tak palice na felde dotazena.. akorad samozrejme jsem nenasel merky a u znamyho jsem si na ne nevzpomnel.. tak zejtra.. uz jsem to chtel zkusit navrknout po stani pres mesic.. 

-> Syny: jj to bych tedy potřeboval
jinak dnes snad rozeberu tu převodovku. právě se chystám odjet do garage

jinak dnes snad rozeberu tu převodovku. právě se chystám odjet do garage
-> gabo00000: co to tam stojí za motor?
odudu=odusu