-> FORM: neverim....proste neverim zeby sa to tam dostalo a aj ked...pri najhorsom ich rozoberiem ...me tieto tlmice treba len doccasne netrba sa nad tym az tak zamyslat
Syny 04.02.08 23:54:22 napsal: -> Rabbit: Mno tak komu se nekdy nezasekla flexa tak s ni pomalu nepracuje... Tovis levny kotouce sou svinstvo... Prasknul :)me prasknul ve velky rozbrusce 230-tka kotouc a kurva s mou muší váhou sem mel co delat abych nevzlítnul jak se to seklo
-> gabo00000: jinak musím uznat že nejen ta skříňka, ale i celá dílnička je super... něco takového by se mi líbilo...věechno potřebné na dosah ruky... jen kdyby byl čas si něco takového udělat...
-> havlik: tam nijak..len v otvoroch boli sruby ale vidis ako to je opieskovane..to je len postrasene..to pôjde na LR tam len nech to jakz takz brzdi ..vsak uvidime pri rozoberani ale neverim zeby sa tam zospodu dostal piesok
-> havlik: -> FORM: hbv pôjde na LR to kaslem tam len dam nove gumky klby a poloosi mali 100hrany zakrutene do hndier a obtocene drôtom...a preco nepieskovat tlmice?
Tak já mám s bráchou rekord pět hodin na výměnu spojky. V pátek večer jsem to dovezl z práce, hodinu jsem to nechal vychladnout a zatím jsem se najedl a převlíkl. Sundali jsme zadní čelo, nechali to na kabelech vyset. šrouby šli docela blbě povolit, nikdo to těch 25 let nesundával. A po pěti hodinách v jednu v noci už to auto jezdilo. Paní jsem slíbil že to do neděle udělám a v pondělí ji to dovezu a strašně se divila že jsem ji to v sobotu v děvět dovezl. Nechtěla věřit že jsme to opravdu vyměnil. kdyby nevyděla že ta spojku funguje a jsou vidět šrouby že byli povolený, tak by mě to asi ani nezaplatila. ;-)