skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124044 příspěvků (zobrazeno 122701 až 122750) od 06.12.2007 do 11.04.2025, založil/a iDawe
vymenil sem olej a chladici kapalinu v nessine :) docela slast meni asi po 3 letech zas jednou olej v benzinaku a ne v dieslu, kde z toho tece takovej lepivej hnus :)
odvrtal jsem poslední 2 čepy z ramen přední nápravy...teď už jenom nápravu natřít, poskládat ji z nových dílů a šup do auta 

-> Gabriel:
vdaka za ozrejmenie

-> gabo00000: když si viděl ty fotky tak by ti snad mohlo dojít, že v jedno ze sacích byl nálitek který solidně zasahoval do kanálku. byla tam díra, kterou bylo nutné zaslepit, protože kdyby jsem ten kanál zvětšoval tak bych zasáhl do té díry. když se pořádně podíváš, tak je tam i vidět že je ta zátka vybraná.
-> Nwkt: Jen pro sebe, nepredpokladam, ze by si to nekdo chtel dat do auta, uz kvuli cene. A pokud nekdo nema v aute moji RJ s moji sbernici, tak to temer nevyuzije...
-> COL: ziiiraaam

-> Nwkt: to chapem
-> Gabriel: pozeral som uz dnes tie fotky
ja som skôr chcel vediet ze rpeco

-> Gabriel: pozeral som uz dnes tie fotky

-> COL: Hmm, zajímací, to děláš jenom pro sebe nebo to plánuješ vyrábět ve více ks?
-> Nwkt: vsechny budiky na krokovy motorky (tacho az vyresim par veci, hlavne snimac na prevodovku, misto nahonu). Takze na kterymkoliv budiku se da zobrazovat skoro cokoliv, stejne tak jde libovolne programovat kontrolky, automaticky rizeni jejich jasu, pripojka na RFID, pripojka na 4 tlacitka atd. A je to zpetne kompatibilni s normalnim stitem v cetne tech hnusnejch cernejch konektoru, takze to bude fungovat i tam, kde nebehaji data po sbernici.
-> COL: Ty voe
co to bude umět?

Dnes jsem konecne doosazoval vyzkousel jak bude vypadat sestava meho noveho elektronickeho kombipristroje :o)
ja dnes vymenil na cabriu brzdovy valec... na om, co byl na aute pres zimni stani odesly gumicky...
-> Nwkt: mas asi moc koni pod kapotou:D
-> Nwkt: www.nonegabriel.net/index
.php?page=main&... tady máš celou fotogalerii
-> Nwkt: C20NE
-> Gabriel: A jakou tam teda dáváš hlavu, že to zaslepuješ?
-> Nwkt: jj
co naděláš. musíš si to doma udělat po svém

-> Gabriel: GM 

-> gabo00000: www.nonegabriel.net/prese
nt.php?id=156
byla tam díra tu díru jsem zaslepil a vybral a takhle to vypadá
byla tam díra tu díru jsem zaslepil a vybral a takhle to vypadá
-> gabo00000: Já bych tipnul že to neni škodovácká hlava 

-> Nwkt: jaj smutne
-> Gabriel: kanal vidim ale co ta zaslepka ci co to tam

-> suri: Namrzlá zatáčka a při výjezdu mi ustřelil zadek a už jsem to nesrovnal
-> Gabriel: Ne, jenom urvaná mlhovka, prohlej blatní a čelo
jsem jel pomalu, dle GPS jsem to zapích v 13 km/h

-> Nwkt: doufám že se nic nestalo
-> gabo00000: to je sací kanál

-> Gabriel: co to je?
Hmm a já to dneska v 08:41:28 zapíchnul čumákem do příkopu 

doviezol novu skodulu a uplne zadara

Já dneska umyl a namašlil eRko a hned je jako nové
A ještě jsme kamarádovy odvzdušnil brdy na felicii a tátovy pomoh s elekrikou na 1203

tak jsem chtěl dnes projet rapida a prd....
baterka ko
no nic už se nabíjí
baterka ko

no nic už se nabíjí

som sa dnes kusa hral s karoseriou...nejaka ta zaklaovky a body 999

asi po 3 měsících jsem vyluxoval spotřebáka, už o to prosil

Tak já jsem si dnes do eRka namontil bezkontaktní rozdělovač a dal jsme si jednu krátkou RZ pro benzín,nádhernej pocit takhle po zimě 

-> Bobesh: no clarion je furt stejně, pač neni můj...

-> minno: děkuju,tenhle je jen zrestaurovanej,ten co mám ve stařence jsem stavěl podle tohoto vzoru,páč se z něj dochovaly pouze bočnice.
-> Pavel P.: Tam mám právě tamten,páč sem musel zvětšit díru na stupnici,SANYO ze 73 je nějaký odulý ale asi to budu měnit za něco s kazetou. Jentak mezi řečí,ten clarion je na kolika?
-> Bobesh: pekné

-> Bobesh: jasně že poznal... a je parádní v užofce se bude vyjímat

-> Pavel P.: Tys ho poznal? Nekecej! Ale rozdíl,co? Podle něj jsem si vyrobil díly na ten deatomizovanej od švagra,co ležel v kotelně a tenhle jsem dodělal přesně po roce...

Já dneska udělal zkoušku, poslal balík a vypral další sedačku :-))
-> Bobesh: pěknééé, takovej jsem už někde viděl