skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124045 příspěvků (zobrazeno 122201 až 122250) od 06.12.2007 do 14.04.2025, založil/a iDawe
-> Maxx: jaka bude final uprava?
ja dnes konecne dovezl opiskovane kolecka
a dal jsem je na skrin at odpocivaji

-> minno: jj fajne mne pridu zo zinku a robim tiez a napisem aj clanok
-> suri: nie ešte nie, v pondelok pokračujem
-> minno: su este dobre ...a co uz si dal aj strmene dole?
stihol som už len vybrať staré doštičky bo ma zaujímalo ako na tom sú, podľa nových trochu rozdiel :)
Tak ja som dnes horúcou vodou vystriekal komplet podvozok pred bytovkou, chvíľami pršalo
Ľudia si klepali na čelo, keď videli čo robím, ešte ani zima neskončila, vonku prší a ja umývam podvozok
No a potom som začal chystať auto na demontáž prednej nápravy.

No a potom som začal chystať auto na demontáž prednej nápravy.
Teď jsem na baráku rovnal tašky a na střeše pár jich při vichřici vítr shodil.

konecne som nalisoval rozperne trubky do hornych ramien..nastriekal som motorovy priestor LR na bielo a toto vce co som spravil pre skodovky..pre rodinuz som toho spravil ovela viac..cely den stahujeme babku ...spal som 2hod

-> David29: to tak byva ze ked sa dokopes do dacoho tak nieco do toho prijde, u nas bolo cely tyzden pekne a ked som povedal ze v piatok porobim na aute co treba, tak zacalo prsat

-> Tampajs: tomu se říká repase. předprodejní servis...
Tak v rámci jednotky jsme dnes odklízely dva stromy, jedna utržená plechová střecha.... ale to nejhoší příde kolem 20..tak sem zvědav 
Ale dnes sem chtěl dělat na autě

Ale dnes sem chtěl dělat na autě

Já pomohl dnes kámošovy vyndat motor kvuli výměně spojky, když jsme ho vyndali tak spojkový ložisko se vysipalo, držela ho jen pružina přítlačáku. Lamela měla 6,2mm minimum je 6,9mm ;-)
Plisek 29.02.08 22:21:34 napsal:
nakej zlutej ptacekTykraaavo tak to je hlaska

nakej zlutej ptacekTykraaavo tak to je hlaska

-> stepan: vrabcacek 

nakej zlutej ptacek
-> Plisek:
co to je?
co to je?
tak to jsem udelal v tejdnu rano pri ceste do skodly chudak hlavu mel mezi maskou a chaldicovou stenou
-> Milan 136: Jak zrepasoval??

-> Kuladmin: na auto? akože na strechu?

-> minno:
Hele nepatri to nekam jinam takhle nahodou? Ma to byt na auto a nee do auta!

Dneska jsem namontoval Construct do Roomstera, pak zrepasoval novou Fabii II Combi, namontoval závěs a HF Nokia CK 7W, namontoval Defend-lock do Fabie II, namontoval radio taky do fábky, vyměnil brzdovku na Fabii I a pak doma olej, filtry, svíčky, chladící kapalinu, přetěsnil teplotní čidlo, vyčistil klapku a vyndal CCS monitor...

Konečne mám STK a EK na aute....Stálo ma to 3hodiny čakania ale je to....Už len slniečko, teplučko a hurá na cestu....
Já sem se konečně dokopal k tomu, že sem do fávna nacpal LS světlé sedačky a vyměnil servo ve spolujezdcovejch dveřich ..
já jsem prdnul do fáva výztuhu mezi přední tlumiče,na barkase předělal zadní čelo a vypucoval motorku.Smiřuju se pomalu s myšlenkou,že půjde z domu(
dnes som skusal lisovat trubky do hornych ramien a aj sa podarilo..prvu a druhu som doj.bal celu joooooooooooj take nervy mam...tak pekne som to mal..pozink vsetko ..rameno pekne nastriekane..vsetko sa posralo..poodlupovala sa mi farba a nevedel som dostat tu trubku von...take nervy som zozral

já dneska začal brousit auto...už mám hotovou přední kapotu a kus blatníku...a pomalu ho rozebírám

-> Gryzly: no já se rozčílím velice rychle(tzv. strartuju na drc) a práce mě baví (sem tam občas) ne já flegmatik nejsem
-> Gabriel: Tak to bych asi už hnil na větvi v lese.
Ale já jsem optimista a flegmatik.
Uplně jsem se v tom popisu našel: cs.wikipedia.org/wiki/Fle gmatik
Ale já jsem optimista a flegmatik.
Uplně jsem se v tom popisu našel: cs.wikipedia.org/wiki/Fle gmatik
-> Gryzly: jak bych to jen řekl. mno prostě ne všechno jde podle plánu. 

-> Gabriel: A čím to že máš deprese?
-> aceboss: právě že nebaví
ale dneska jsem se obešel bez depresí a jiních melancholických stavů. ale zítra si to vynahradím

-> Syny: v pracovní smlouvě opravář-v reálu děvka pro všechno...třeba dneska jsem rozdejchával liazku-1,5roku stála a avii 1 rok stála....obojí oživeno,avie už změnila místo stání a liánou nepojedu,nejsem magor-to je vrak....jen ta avie 3/4volantu vůle....max 50kmh,5ku jsem za celou cestu nezařadil

-> myschaak: Co mas za flek? To by se mi taky libilo jezdit jako doprovod 

no a dneska večer jsem složil konečně altík....ještě zkusit jestli funguje....domácí repas...
včera jsme stěhovali náš největší kousek....zajet na ten podval a nespadnout je fakt umění.....a pak jsem si hrál na doprovodné vozidlo....
-> Gabriel: Že tě to pořád bavý.........

-> Holda: mno ty leta na ni uz sou znat... Kord jeste kdyz to je bila barva... Tam je videt i povrchova liska...
-> pajavlk: No jo je to nespravedliví ale tam to bylo opravdu blbý...
navíc kdyby mě potkalo ještě tohle tak sem bez práce bez peněz a vlastně úplně v prdeli
navíc kdyby mě potkalo ještě tohle tak sem bez práce bez peněz a vlastně úplně v prdeli

pripravil jsem si drzak na hasicak pod spolujezdcovu sedacku :)
Syny:To jezdis s takovou popelnici? 

Já sem se dneska pohádal se svym instruktorem autoškoly 

-> Syny: 

-> Nwkt: A to sem tam jeste penezenkou ze ktery sem vytahnul papiry a rukou zakrejval rezavej blatnik, aby nahodou nezacal studovat auto ktery je mesic po STK