skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124045 příspěvků (zobrazeno 121901 až 121950) od 06.12.2007 do 14.04.2025, založil/a iDawe
Ani Supersport korozi neujede

-> Targa: ani se nehlas..
.. plecharinu tady spis vytvarim novou z novy.. vubec nesedi 

Já dneska celej den hledám kde se ztrácí proud.... nejde ani do ložnice, ale ani z ložnice 

-> Targa: Já bych i věděl

-> iDawe: to by me zajimalo kdo by to moh bejt

Tak ja si dneska uz celkem dlouho hraju se 105S jednoho clena odtud.. pecka a podbehy total.. 

dneska sem nečekaně brousil a taky sem se modlil aby se udělalo hezky a bezvětří at mužu to obroušebný naastříkat ale zatím moje modlidby nefungují nevím čím to je ??

ja ted vstal 

skuska z angliny - B 

kopal zaklady na dilnu
Rozběhnul Apache Derby 

odevzdal jsem "A" RZ a vyzvedl "P" RZ
Nalepil jsem znak na troubítko volantu od TUNERa a Pilota 105.
Foto celého je u auta.

prodal jsem zadní čelo na 120cku členovy virtu

Dnes som písomne maturoval zo slovenského jazyka a literatúry úrovne B
ale či som zmaturoval netuším
Zajtra ešte anglina a potom audio do auta

včera a dneska jsem řádil zas s novým strojem...bohužel mi ho šéf chce asi přidělit natrvalo
zlatej pásák,tohle je jak na houpačce...ale jinak to maká hezky...jede to cca 45kmh

Dneska som mal krusný den.
Som skladal maturitnu skusku a jak by to nestacilo , kamaradovi buchol vo fiate Tempra radiator kurenia
cca 4litre fridex na podlahe .Som ho odtiahol do najblizsieho servisu kde nam povedali ze najskor tak o dva tždne.... to som sa nastval a vyrval som mu ten radiator a utekam kupit k Turzovy new ...som mu to pekne pozapajal ovzdusnil a chlapec masiroval pekne domov do PB.

Som skladal maturitnu skusku a jak by to nestacilo , kamaradovi buchol vo fiate Tempra radiator kurenia

Když chodim do školy dělám hovno když na praxi tak práci všeho druhu
To jen abych vysvětlil to že sem vůbec nepřispívám

-> iDawe: tak to je dobrej lapac spatnejch zvirat 

-> venni: to už by moc nenajezdilo
-> gabo00000: dík ale sem sám rád že už sem u konce a budu jen stříkat to je nejhorší brousit ve vnitř auta a proplejtat se přes rám

dnes som stihol len dat dnu motor do LR nic viac a nic menej :P
Tak a teď ten přítlačák co měl najeto 90 tisíc km..jinak objednal jsem rozvody febi a spojku valeko.po rozebrání jsem zjistil že tam z výroby byli fláknutý febi a spojka valeo

-> zidlik: tak to jo
ale stejnak myslim, že by to zas tak moc času nezabralo, lenost je jiná věc

no ja som bol dnes konecne v autoskole nek uz tiez mozem zacat jazdit oficial 

-> Alchymista: no on je nezere.. jen s nima mlati dokud se hejbou nebo alespon pistej.. jak uz jsou ticho a nehnou se tak na ne kasle a jde od nich pryc.. pak uz ho nezajimaj.. akorad to pak objevim a musim to uklizet.. je mu jedno jestli to je kocka nebo krysa nebo jenom mys..
-> TC: tak já to měl před rokem sundaný a zrezlý to nebylo ale ted sem byl línej ty vokna vindávat no

-> Tampajs: Víš že sem si to myslel?
Ale jo..je to znát...chod toho motoru je úplně o něčem jinym...lepšim 

-> zidlik: no protože se ti to v létě smrskne a natáhne-guma okolo oken, a bude tam vidět linka případně původní barva. to nemluvim o tom že je to pod tim z 80% zrezlý

-> David29: A hle ono to přestalo jet

Já sem dneska namontoval místo SEDRu EDSRa, zkontroloval a očistil svíčky a seřídil předstih.
-> Jára: mozes prist aj kumne ked uz si sa tak rozbrusil
-> iDawe: takze pes jo, ale aby ta mys jednou nebylanejaka priotravena a pak ti chcipne i pes
-> Jára: ty jsi virus, ne?

-> Jára: uz nebrus
brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a brousím a
*3* *3*

-> Majkl: Není za co

-> Pavel P.: cece pekny fotky .-))
-> Syny: no pekne si to poznal .-)
-> Syny: no pekne si to poznal .-)
uspesne som sa dnes vyflakol na cvika z konstruovania 

dostal jsem nove brzdove desticky ATE :) diky Honziku T#2
Vytlumil jsem dveře na fávu a namontoval natřenou vzpěru do kufru u Žlutky. Obě foto u aut v galerii.
jsem "vyhodil" 2 stovky za evidečku (kterej de**l to vymyslel)
Vstal jsem 

Alchymista 09.03.08 11:15:37 napsal:
Tak jsem dneska zastrelil ,,svine jedna"
jj tohle mi doma likviduje nastesti pes..
Tak jsem dneska zastrelil ,,svine jedna"
jj tohle mi doma likviduje nastesti pes..
-> Martin2705: taky mám v astře motorek ze šáde
český kutil 

Já sem překutil motorek ostřikovaču z favorita tak, aby šel do fiatu marea a ušetřil tak 500

-> Pavel P.:
a to sem tam byl jen jednou