skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> m8rinek: Gratulujem 

-> ZZ__Top: Zde pouze na účet. Jinak nelze... Schválně jsem se ptal, jak je to po změně. Prej jediná změna je, že před změnou bych byl ve 4 asi 50tej, takhle jsem byl 9tej za den...
-> ZZ__Top: Nebo na směnku, která je okamžitě splatná na provozovně. Ten zákon se jako obvykle příliš nepoved. 

-> Stepan FUN: na složenku nebo na účet 

Vypadnul jsem z práce dřív a odvezl starý železí do kovošrotu... Nebylo toho moc a převážně plechy (sem tam nějaká litina - rozebraný kamna, pár kotoučů a pár bubnů a pár kousků silnýho)... Výsledek 380kg po 4kč/kg a 60kg baterek (3 autobaterky a jedna motorková) po 10kč/kg... :-) To docela ujde....
-> bnjaro - bnzima: pekne balkóne 

Vyměnil jsem jednu přední brzdovou hadičku. Taky pokrok 

Kujem pikle!
www.falcon-racing.cz/

-> m8rinek: Congrats.
-> Luky: Přesně tak :D v pondělí jdu ještě vyzkoušet Plasticitu:D.
-> m8rinek 23.06.15 14:15:05: na dvojku jsem radši ani nikdy nešel 

-> m8rinek: to jako že už nemáš problémy s erekcí? No tak to gratuluju 

Pokořil Pružnost & Pevnost II. hahááááá!!!
-> MOLSO: 

-> MOLSO: mas zdarmo lepsie?
-> bnjaro - bnzima: aj zadarmo drahe

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hlavne boli za dobru cenu 0,00€
-> bnjaro - bnzima: Hrozný gumy. :)
-> Nwkt 22.06.15 21:10:44: A zkoušel jsi už rozchodit tu uni od Delphi? :-D
-> castrol: 165/80 R13
-> bnjaro - bnzima: poctiva guma co to je za rozmer ?
Rozběhat VCDS práce na 10 minut, rozběhat diagnostiku na Volvo práce na 3 hodiny 

Viz. karta: skoda-virt.cz/cz/.../881-
hurdis-rapid-136
Poradí mi někdo prosím kde najdu nějakou tabulku nebo něco podle čeho poznám z čeho mám hlavu na motor? Měla by bejt favorití, ale bůh ví. Díky
-> Stepan FUN: Pred dvema lety jsem o dovoleny vyjizdel do Velimi na STK, kdyz zavolal zakaznik z Caslavi, ze masina stoji. Toz jsem to otocil a za chvili jsem tam byl, pekne v moterkach, coz bylo pro zakose prekvapeni :-) Po oprave me napadlo, ze bych na STK zkusil zajet v Caslavi, ale jak tady ctu, tak nasteti pro me, uz meli zavreno :-)
-> palinator: Čáslav a KH nebrat... To by bylo na delší povídání nejlépe osobně...
-> King: Velim je taky OK. Ale pro mě už trošku z ruky, tudíž jezdím do uhlířek. A alespoň si tam (mimo přátelský atmosféry po těch letech) pokaždý "vypláchnu" oko, protože ta slečna za přepážkou je moc hezká. :-)
-> King: Velim je taky OK. Ale pro mě už trošku z ruky, tudíž jezdím do uhlířek. A alespoň si tam (mimo přátelský atmosféry po těch letech) pokaždý "vypláchnu" oko, protože ta slečna za přepážkou je moc hezká. :-)
-> Stepan FUN: Velim taky neni k zahozeni - zamerujou se na podstatny veci a netvarej se dulezite jak zabradli u Macochy :-)
-> palinator: V Čáslavi mi kdysy začal vysvětlovat, že na užovce nemá co dělat křídlo na zadní kapotě (to černý sériový) a v KH rozesral karburátor a rozdělovač na sériový 120 takovym způsobem, že už nechytla a ze vrat sem si ji musel vytlačit a venku seřídit.
-> Stepan FUN:
Byly nějaký problémy?
Byly nějaký problémy?
-> palinator: Ani v KH ani v Čáslavi mě nikdo nikdy už neuvidí... Jezdím do Uhlířskejch Janovic. Ne že bych to nepřejel, ale náhoda je blbec a když je ta možnost...
-> Stepan FUN:
Do Čáslavi? Jestli jo, tak ten podval je skoro zbytečnej.
Do Čáslavi? Jestli jo, tak ten podval je skoro zbytečnej.

Pak vypůjčen podval a naloženo kilo... A ráno hurá na STK... Za poslední 2 roky to najelo asi 150m (1x z garáže a z5 na umytí a teď na podval), tak jsem zvědavej na brzdy... Ale stálo to v suchý garáži, tak to snad bude OK. :-)
Dneska jsem se neflákal... Dokončen nárazník, kterej bude na prodej...
-> Pavell: Njn zkusím to vzít tempem nebo nečím podobným... a ono to bude dobré... žádná trága to není ani teď, ale proč to trochu nepoleštit.
-> Mates 19.06.15 20:02:08: jedničce nelze nic vytknout super auto

Dneska jsem umyl spotřebáka a hlavně naleštil a navoskoval škodovku, takže je zase jak nová. Za mě je nejhezčí OI v kombíku.
-> dragon_cb_cz: Kola jsou to Metallica a jsou leštěná a potažená buď lakem nebo nějakou folií, takže je to tam choulostivé. Mám je na pár místech poškozené a tam to pomalu začíná oxidiovat:(. Ale design je super, mám také světlou modrou a sloupky mám polepené carbon folíí.
Až na vyhřívané sedačky(byla původně v itálii) mám asi vše co mohla octa I mít.Takže za mě spokojenost.
Až na vyhřívané sedačky(byla původně v itálii) mám asi vše co mohla octa I mít.Takže za mě spokojenost.

U mě bylo kombi jasná volba. Na tahání karavanu jsem chtěl naftu a 4kolku. A tudíž z toho vzniklo jedině tohle, protože sedanový 4koly byly jenom benzíny. :-D
Edit: A ty polepy sloupků - Hezká věc, ale u černý je to jaksi zbytečnost. :-) To spíš nechám zalepit zadní okna černou fólií.
Edit: A ty polepy sloupků - Hezká věc, ale u černý je to jaksi zbytečnost. :-) To spíš nechám zalepit zadní okna černou fólií.
-> Jakub Vedral: OII po face je skareda v jakemkoliv tvaru
(uz jsem to psal do jineho tematu, ale to neni vubec skodovka, ale nejaky korejec. Pred tím i po tom, je to 100x hezci auto)

(uz jsem to psal do jineho tematu, ale to neni vubec skodovka, ale nejaky korejec. Pred tím i po tom, je to 100x hezci auto)
Já mám OII combi po faceliftu a a dle mého mínění je combi hezčí než liftback.
-> Ultim: No já nevím, velikost/praktičnost kombi teda používám docela často i když kočárek zrovna nevezu... A i taková blbost, jako že z kombi je daleko líp vidět je občas docela fajn, parkování na pražským sídlišti je občas fakt těšný.
Osobně se mi asi líbí liftback taky trochu víc, ale k autu jsem přišel jak slepej k houslím
Ale kdybych si měl vybírat dneska, tak stejně budu vybírat podle toho jakej kus seženu, jestli sedan nebo kombi by bylo to úplně poslední. "Hezký" je to oboje stejně, vyloženě krásný auto asi jedničková okta stejně nebude nikdy...
Osobně se mi asi líbí liftback taky trochu víc, ale k autu jsem přišel jak slepej k houslím

-> Hřib: To už zní jako moc práce a peněz.... který zatím chystám investovat, abych na tom autě dohnal to, co jsem posledních 5 let zanedbával. Za těch 90 tisíc km jsem dělal akorát pravidelnej servis a "co se posralo", ale třeba na kastli není hrábnuto a začíná to být vidět, takže chci pořešit spodek, opravit pomuchlanej pravej bok a zbavit se různých počínajících fleků koroze... aby to ještě chvilku na ježdění do práce vydrželo. Třeba se i těch 400 tisíc km společně dožijeme 

-> Sita: To je taky důvod proč jsou u nás combi tak v oblibě. Co kdyby jsi potřeboval jednou za 3-4 roky odvést pračku? Co pak, kdyz nemáš "Octu v naftě v kombu... "
stejně v tom jezdí všichni povětšinou sami a na dovolenou ve dvoch to nezaplníš.
Jediná racionální úvaha proč mít combi je, že se tam dobře vejde kočárek/kolo a nebo proto, že je to kolikrát hezčí auto. Ale pak to už není racionální úvaha že?
stejně v tom jezdí všichni povětšinou sami a na dovolenou ve dvoch to nezaplníš.
Jediná racionální úvaha proč mít combi je, že se tam dobře vejde kočárek/kolo a nebo proto, že je to kolikrát hezčí auto. Ale pak to už není racionální úvaha že?

-> Pavell: Dobrá volba
Jinak neřešil jsi na nich opravy drobných nedostatků? Přemýšlím jak na to, jsou sice v (podle mě) velice slušným stavu, ale něco se tam přesto najde... jsou jen leštěný, nebo je přes to nějakej bezbarvej lak? Asi je, co?

-> Sita 18.06.15 05:28:26: jenže co zajímavějšího. Tohle bylo částečně racionální.
Na tomhle autě si opravím všechno sám
Na tomhle autě si opravím všechno sám
-> Lukyn742 16.06.15 17:58:41: Nápodobně. 

-> dragon_cb_cz 14.06.15 23:46:17: pěkné kola, na to auto sedí, ještě bych udělal černé polepy na dveře, sloupky mezi okna jak to má Chali a uvidíš, že se ti okta bude líbit ještě víc, udělal jsem to to na Fabii I combi a Xsaře break obojí stříbrné a jsou to s polepem na pohled jiné auta