tak jsem dnes.. navštívil fabriku, ve který jsem se narodi, ve který jsem vyrostl, ve který jsem dospěl, ze který jsem utek :) abych si zafušoval na ohýbacím stroji
-> tibor1 09.07.15 21:09:42: hlavně ten svod rozrizni a udelej tam jeste prevlecnou trubku v ktery se to bude moc otáčet. Jinak se ti to roztrhne, jelikož ti osa otáčení tlumiče nebude hrát s osou otáčení motoru.
-> haso 05.07.15 11:26:26: Máš pravdu. Tá rozhýbavačka je nepríjemná. Ako dlho to tebe trvalo s rukou? Je to sila no, keď sa ti z prirodzeného pohybu stane niečo úplne neprirodzené, vec, ktorú ani nedokážeš vykonať. Zrazu objavíš, aké krásne je dvihnúť si voľne ruku, ohnúť si voľne nohu, kráčať bez bolesti...
-> minno: ja som tak mal 2 mesiace pravu ruku v sadre skrz zlomenu kosticku v zapasti a ked mi dali sadru dole som nevedel radit rychlosti a tocit volantom...
neprijemne su tieto rozhybavacky, clovek si povie, ze prirodzena vec a zrazu si neciti koncatinu
-> Placko: No tak nejako. A ty si dlho ležal v nemocnici, alebo prečo bol potom problém sadnúť si do auta (skrz nohy)?
-> suri: Aké zvyky myslíš? To, keď je noha dlho zvyknutá v jednej polohe? Pri cestovaní na diaľku je to jasné, občas si treba dať pauzu, rozkývať sa.... Ja som mal s nohou to, že som nešťastne spadol, diagnóza podvrtnuté koleno a podľa doktora vraj asi natrhnuté šľachy (alebo väzivo) - vnútorné krvácanie do kolena. Dva mesiace noha v ortéze a teraz sa učím nanovo chodiť.
-> minno 05.07.15 00:36:39: čo si mal s nohou ? tieto zvyky stoja za hovno , viem to od seba , a hlavne pri dlhej ceste keď tá noha začne neskutočne bolieť a nie je kde zastaviť ...
-> minno: presne ako hovoríš, pre dvoma mesiacmi ked som nečakane skončil po skalpelom so slepým črevom tak sadnuť si do auto bola jedna z najťažších vecí....
Inak ja dnes po 2 mesiacoch maródenia začal tréning s nohou. Asi to bude ešte na dlhšie rozchodiť to... Cieľ je dokázať posadiť sa za volant. Zistil som, že je to jedna z najťahších pohybových kreácií... "Přitom taková blbost".
boli sme zrychlovat :D zvedavost aky ma prinos odstupnovanie ala LR...oproti minulemu roku rozdiel ziadny alebo minimalny...auto je pomalsie o 0,1s co moze byt dane tazsimi kolesami+ vahou interieru a skiel ps doplnim cas na 1/8 mile 10,03 :)
-> Bukaj: auto je uplně komplet včetně kovral koberců. Jako bonus k origo papírům jsme dostali novou přední lištu, nový blinkry, nový zadní světla, dva nový výfuky, prahy včetně výztuh a dva starší nárazníky. Auto je místama přetíraný a přestříkávaný. Vzhledem k nevhodnosti uskladnění se objevila koroze ne hloubková, ale je. Takže kdyby doma někdo měl blatníky, dveře a zadní čelo v týhle barvě tak beru. Hlavně spolujezdcovy dveře by se hodily nejvíc. Dneska jsem oživil motor a čekaj mě brzdy. Přítelkyně se pustila do čištění vnitřku, snad stihne HG:-)