skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Toušík: já naopak uvítal, že je na podvalu - byl lépe vidět spodek a nemusel jsem se plazit po zemi

-> MATTESS: Přesně tak jen je fakt že byl dost Běšinama znechucen. Ne jakožto srazem, ale lidmi protože tak kecali že ani nesjede z plata atd přitom to snad je jasný že to není úplně jednoduchý :/
-> Toušík: už jen samotný pohled na konstrukci tohoto auta je zajímavý (viz. Běšiny Jaro 2011)
Tak jsem měl možnost se svést v Autě s velkým A :D Musím uznat že když mě volal VHML že chce nějakej chlap co jezdí sprinty půjčit klíče od letiště nečekal jsem úplně co mě čeká :D Ano z venku trošku přifouknutá RSa.. Ale po rozjezdu kdy jsme prohrabali 1, přeřazení na 2 prohrabáno, přeřazení na 3 hrabeme a rychlost myslím někde okolo 150km mě dost zaskočilo :D No je fakt že ten motor 4,2 je peklo :D
-> Tomáššš: Prevodovky idú na repas,alebo ako to písal castrol na triedenie
-> castrol 07.08.15 16:54:35:
-> minno:

-> castrol 07.08.15 16:54:35:

-> minno:

-> Jirik_Tuňák1983: To řeknu rovnou... To mám v povozu taky. :-D Ale vzorcem jsem se to nikdy nepokoušel vyjádřit... :-D
-> U-Geen: A vím ještě vetší hovno nez do opravy... :-D
-> Stepan FUN: fixed :)
-> Jirik_Tuňák1983: legacy v sedanu maj prdel nizkou od prirozeni... kombikum klesa.
-> Jirik_Tuňák1983: legacy v sedanu maj prdel nizkou od prirozeni... kombikum klesa.
-> U-Geen: Náčelníku přiznám se, že jsem tenhle vzorec nepochopil... Zus prosím rozvídst...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 07.08.15 20:02:58: To je bohužel skoro každá AWD od nich, pokud není vytahaná.
Naživo to tak znát není. Třeba u Legacy zase sedala prdel jak u stodvacítky.
Aspoň nefláknu diferákem.
Naživo to tak znát není. Třeba u Legacy zase sedala prdel jak u stodvacítky.
Aspoň nefláknu diferákem.

-> Tuner#2: das do kufru dve mrtvoly a srovna se to... koneckoncu je to 4xrand(0.5,1)x4, muzes je dovezt az na konec skladky
-> Jirik_Tuňák1983 07.08.15 17:12:25: Proč je to vzadu takovej off-road? 

Dneska jsem si ho umyl.
Samozřejmě ráno, když byla ještě studená kasňa.

Dneska jsem si ho umyl.
Samozřejmě ráno, když byla ještě studená kasňa.

-> isti: v kovosrote to berú aj zaolejovane 

-> isti: sklad ?

-> minno: Akože za toto?Jasné,beriem 5,04€/hod

-> MOLSO: faktúra ti príde poštou

-> MOLSO: Nemáš za čo.

-> isti: vdaka kamarat 

-> minno: nemoze zalepit to ma na fusku 

-> MOLSO: prieme horného čapu je 17.8mm,vybranie pre poistný krúžok 16.2mm,hrúbra drôtu poistného krúžku je1.6mm
priemer spodného čapu je 19.8mm/18,7mm a hrúbra drôtu krúžku je 2mm
Meral som nové diely a ten spodný čap sa mi zdá divný,mohlo by tom byť aj hlbšie vybranie.
priemer spodného čapu je 19.8mm/18,7mm a hrúbra drôtu krúžku je 2mm
Meral som nové diely a ten spodný čap sa mi zdá divný,mohlo by tom byť aj hlbšie vybranie.
-> MOLSO: zalep kanagónom

-> minno: sú ale pán robí 2 nápravy na zakázku a akosi sa postracali 

-> MOLSO: Nic si z toho nedělej - už víc jak dva roky mám tyhle C pojistky předjednaný "stočit" z nerezu..
-> MOLSO: pánovi už staré krúžky nie sú dosť dobré? :)
-> Jozka: uz sa tyzden pokusam to doma zmerat a vzdy zabudnem, .... dnes dosiel za mnou technolog ze nasiel tie kruzky a ze ake rozmery chcem a aky pocet .... ale uz to aj tak nestiham
-> MOLSO: Pokud si to pamatuju dobře, tak kroužek pro horní čep je atyp nenormovanej a ten z normy je z o dost tenčího drátu.. Mám to někde namalovaný z časů, kdy jsem sháněl - ale takhle narychlo jsem jako obyvkle nic nenašel 

Dnes som zohnal firmu, ktorá vie dodať poistné krúžky kozlíkov prednej nápravy
akurát neviem rozmery pre horný čap - v katalogu je pre spodok pisane kroužek 20, pre horne rameno len poistnnej kroužek
nemal by niekto poruke na zmeranie horný a spodný čap ramena prednej nápravy ? potreboval by som vedieť priemer čapu v miestach kde je kozlík, prípadne v priehlbine pre poistku

nemal by niekto poruke na zmeranie horný a spodný čap ramena prednej nápravy ? potreboval by som vedieť priemer čapu v miestach kde je kozlík, prípadne v priehlbine pre poistku
-> mirecek.666: Závist... letos mi to asi neklapne ani na otočku 

Dnes jsme opět De Luxe po sedmi letech legálně dostali na silnice. Po všech útrapách STK za námi a SPZ na autě. Takže po měsíci práce hurá na HG, i když je pořád co dodělávat:-)
-> darklord: Fredericia, Dánsko
-> Jumbo: prygl? 

Malý výlet... Začalo to včera 15:30, teď jsem si dal snídani tady a jedu zase do Brna...
-> Zazaa 04.08.15 21:57:23: 30kg flašku ve stovce? Nevěřil bych, že se to tam na šířku vejde...
Jo tenkrát byly nějak populární neleální přestavby na LPG. Strejda to měl myslím v kilu, při kontrole všímavý policista odhalil někde vedoucí plynovou hadičku a bylo to asi za 200,- tenkrát... to jsem byl ještě prcek a neměl z toho moc rozum, dneska vůbec nechápu. 

-> King: Aha, tahle doba LPG me minula :)
-> King: jo znamej mel v tech dobach ve stovce vzadu misto sedacek 30kg flasku a litali sme s tim po zabavach :)
teda ne za bolsevika, ale tak pulka 90tejch ...
teda ne za bolsevika, ale tak pulka 90tejch ...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jestli je to ta plynivka, tak za bolsevika nebo v ranejch devadesatkach se prej (taky to znam jenom z vypraveni) jezdilo na hulvata v PB flaskou dnem vzhuru, aby do reduktoru sel kapalnej PB.
-> King 04.08.15 20:36:29: Asi nejsem uplnej pametnik, pac jsem to nepobral :(
-> Milan 136 04.08.15 18:34:00: Bolero mám už dávno , nestálo to ako pulka auta ale stálo to celkom dosť , hlavne tie hlavové airbagy som chcel . Na sklápacie a osvetlené zrkadlá , zadné elektrické okná , podsvietenie klučiek a pár drobností idem do Prahy tento mesiac :D ... potom už ostane len maxidot , columbus , hf sada , mf volant , svetelný a daždový senzor /ten bude ak raz budem meniť sklo/
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To by tam musel mit i dobovou PB lahev vzhuru nohama na zadnich sedackach :-)
-> Milan 136: Ne asi
ale i u spotrebaku musi byt originalista 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: radši bych, aby to svítilo

-> Milan 136: Ja mu to rikal uz kdyz tu byl... Myslim, ze mu to naprd dobiji. Kazdopadne rikal, ze je rad ze tam ma originalni alternator, kterej tam patri a ne Bosch nebo Valeo.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: starý tesly taky nemaj světlo jako NBR Unlimited

-> King: Jojo, Zbr. podel vody smerem na Stechovice :) Pochybuju, ze zrovna on by mel zrezly svetla :)