skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Přema 19.09.15 13:16:33: Jestli nebyly dobře promazané a dostala se tam vlhkost (stává se často), tak zúžení středu svisláku mezi kluznými plochami bude koule rzi a ztvdrlého vyschlého maziva, proto nejdou ven klasickou cestou. Asi bude muset přijít na řadu císařský řez - flexou přes středovou trubku. Zbytky trubek a svisláků už nějak ven dostaneš, trubky dáš nové spolu s pouzdry...
-> stepan 19.09.15 11:52:16: Tohle není nadměrný, ale spíš malý odklon 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: my jsme jezdili buď tim Saxem, nebo druhá spolužačka měla nějaký divný šedý auto - něco šikmookého - japonec, korejec, nevim, asi bych to dohledal - také to mělo jen přední dveře a sklápěcí sedačky...
-> Bukaj: Nas jednou jelo ze skoly 6 v jednickovym focusu, zadny terno teda :-D
-> Bukaj: ja som inde nez za volantom nesedel, tak neviem to posudit 

-> haso: No vidíš, mne jeden semestr vozila do Mělníka spolužačka Saxem a jezdilo nás celkem 5
Zpátky do Prahy jsem jezdil stopem

Zpátky do Prahy jsem jezdil stopem

-> Strycek Marty: saxo ti narobi tolko radosti...mne robi napr. radost ze nikoho nemusim vozit, lebo sa tam dozadu nik nevojde 

-> stepan: Já si jí zamiloval :) -> dragon_cb_cz: Má svoje mouchy, ale jsem spokojenej a šťastnej jako blecha.
-> Strycek Marty: Dobře ty!
-> Strycek Marty: Já ti to přeju, Sierra je krásný auto, jenom jich je v dobrym stavu opravdu málo.
-> stepan: Zadní zavěšení je 2 roky starý a opravdu na to vypadá, ale tak je to starý auto, kdykoli se může něco porouchat. Jsem spokojenej i když vim, že se mi 80% vrstevníků bude tlemit, že mam starý auto. Já jsem si koupil za vydělaný prachy auto, který mi bude dělat radost, což by mi třeba Opel Corsa B nebo Citroen Saxo fakt neudělali.
-> Strycek Marty: No, třeba bude dobrá. Já jen že moje byla navenek dost pěkná a v zadnim nosníku byla před pérem díra tak 10x10cm.
-> stepan: No měl jsem auto na zvedáku a jediný místo kde jsem našel stopy po korozi bylo místo pro hever, kde bylo pár bublinek, ale jinak úplně zdravá. Uvidim, jak dlouho jí to vydrží. Mam z ní radost, samozřejmě má svoje vady, ale technicky je dokonalá a stála mě pár korun.
-> Strycek Marty: To sis teda od koroze pomoh určitě. Koukni se před koupenim na zadní nosníky před pérama.
-> stepan: Přesně :) rok 91 sedan
-> Strycek Marty: tak jasny no... holt je to G3ka.. pekny auto, ale uz stary a antikorozni uprava tehdy nebyla nic moc
-> Strycek Marty: Ford Sierra?
-> haso: Už se stalo, jen domu si ho odvezu až ve středu, protože majitel ho ještě potřebuje. Je to starej werk, ale získalo si mě :D můžete hádat co to je :D
chlapi, snažím se vyrvat zarezlé svisláky na tisicovce a ani jeden nejde vytáhnout přes horní pouzdro... není tam nějaké zajištění? nebo to je prostě tak zarezlé? v katalogu jsem žádný zajišťovací kolík nenašel...
-> haso 19.09.15 10:46:21: tak pod to se podepíšu 

-> Strycek Marty: pisem jak madar, tak edit2
ja ti odporucam kupit si ine auto nez fauvé a nebude to ani tak strasne hnile
ja ti odporucam kupit si ine auto nez fauvé a nebude to ani tak strasne hnile

-> Strycek Marty: a cos čekal. dyt je to golf. kolega má čtyřkovýho a má na tom už třetí blatníky a druhý prahy...
-> Stepan FUN: aby mi za jízdy netrousilo kusy prahů po parkovišti :D-> U-Geen: Tak nečekal jsem topovku, ale že to bude rezatý na veškerý plechařině vyjma střechy, to mě zaskočilo. Ale tak měl jsem to z domova kousek, tak proč se nepodívat. Aut jsou mraky a nemam povinnost je hned koupit, pár si jich okouknu a třeba se mi nějaký zalíbí natolik abych ho koupil.-> Vojťas: Tohle je verze sport, ta má krom motorovejch 44kw ještě tuning v podobě zadních lamp Hella, litých kol a GT sedaček, to přidává dalších 29 koní a jednoho postiženýho kocoura Mikeše k tomu :D-> palinator: Proč ne, jestli je na to z hlediska koroze líp jak tohle, tak mě to zajímá :D-> Sejki: Správný naleštění udělá dost
-> haso: co je mokry to je pekny...
-> Strycek Marty:
Nechceš Toledo?
Nechceš Toledo?

-> Strycek Marty: Tohle si nekupuj, sralo by tě pak že tě pojede každá druhá škodovka z virtu 

-> Stepan FUN: obvzlast s popisem v inzeratu "stav odpovídá stáří vozu, místy viditelná koroze karoserie"
-> Strycek Marty: Zase na druhou stranu - co chceš od auta za 15tis?
-> haso: No v inzeratu to byla bomba a kdyz sem to dneska videl, tak sem se docela vydesil. Udelal sem si par fotek a se lzi na rtech, ze si to jeste rozmyslim a pak se ozvu jsem odjel domu. Vyfotil jsem jen ty nejhorsi mista, zrezly bylo i viko kufru a dvere zevnitr. Skoda no, auto jsem diky propadle stk prohnal jen po velkym parkovisti a jelo suprove, jen bylo proste dost rezaty a delat varit to, abych prosel stk pro me vyznam nemelo
-> Strycek Marty: to je kvalita ten inzerat a realita, to museli dlho fotit
Byl jsem si okouknout Golfíka, bohužel v inzerátu se nějak podařilo nedostatky zakrýt, že nebyly ve stínu vidět a vylezlo z toho tohle
-> dragon_cb_cz: 

-> darklord: -> castrol: Já vím, že už jsem se ho na to ptal, ale zapomněl jsem odpověď - a nějak se mi nechtělo věřit tomu, že by si s tím dal až takovou práci... zjevně není každej tak línej jako já
-> Syny 17.09.15 19:06:02: Dobrá práce s tím fotošoustem
Jinak jj, tuhle story už jsem slyšel a věřím, pokud vše funguje a investice jsou minimální, není důvod to pouštět dál...

-> Syny 17.09.15 19:06:02: Dobrá práce s tím fotošoustem

-> Syny: No, kdyz bys z toho poradne to Tempo vymyl a pretahl to voskem, tak to vydrzi upe v poho.
-> Syny: A za měsíc si zase při cigárku v garáži budu řikat, že bys to měl vyleštit. 

-> Pavel P..: škoda že tu není to se mi líbí jako na čumknize

-> Burák: No kdyby byl v tomhle stádiu tak si můžem skoro pískat:D
-> Nwkt: Rapid je zatim ve stadiu tomto, no
Ale zas v youngtimer cupu je větší šance na bednu

Ale zas v youngtimer cupu je větší šance na bednu

-> Burák: Parkujete před bránou? 

-> dragon_cb_cz 17.09.15 15:51:10: Tak to je moje internetova znacka toto :) Ovsem uz jsem potkal i auto, co ji ma skutecne
Kazdopadne tohle auto byl muj nejlepsi kup vubec :) Mam ho 6,5 roku, stalo me 5 tisic, ma celkem slusnou vybavu (na tu dobu) a vse mu funguje
Navic v me nynejsi situaci je nesmysl porizovat "novy" auto
A proc menit neco, co funguje?
-> Jirik_Tuňák1983 17.09.15 17:07:09: Vzal jsem to tempem, takze ocekavam, ze do mesice je to stejne pryc, ale po tech 3 letech se na to konecne alespon da chvili podivat
Jeste jsem vcera nahodil novy koncovy wayfuck a prekvapilo me, jak je to tedko najednou hlucny
Nejen venku, ale i vevnitr. Sice to ma "tuningovej" zvuk, ale trochu to leze na mozek. A to je to standardni seriovej vejfuk - jak stredni (zanovni) tak koncak (novej).

-> Jirik_Tuňák1983 17.09.15 17:07:09: Vzal jsem to tempem, takze ocekavam, ze do mesice je to stejne pryc, ale po tech 3 letech se na to konecne alespon da chvili podivat

-> Jirik_Tuňák1983 17.09.15 17:07:09: mastnej papír od sekaný

-> Syny 17.09.15 15:47:46: A jakým prostředkem jsi šudlal? 

-> dragon_cb_cz: on je majster vo forografovani tak dokáže aj obrázok upeavit 

-> dragon_cb_cz: staci nezmazat fotosop a urobis si takych aut kolko chces 

-> Syny: Tohle auto bych udrzoval uz jen kvuli tej protekcni znacce