skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jozka: To je jedno, byl jsi poslední kdo psal o povrchový úpravě :D
-> Mr._Nosferatu: To není moje..

-> Jozka: A z jakýho materiálu jsi to soustružil ? Není levnější objednat z Ali express ?
-> Jozka:
no nakoniec prečo nie 

-> castrol: Já bych šel do komaxu..

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak ten zinok bude stačiť
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty musíš mít pěkně záživnej život, co :-D
-> castrol: Chrom ne, ten se pak ustipne a rozrizne ti prdel.
-> Borderer: akurat by som to dal buď pozinkovat alebo este lepsie pochromovat lebo vlhkosť je svina
:)
:)
-> Klubko_: Nic nedostane! :-D
-> Borderer 17.11.15 23:38:27: přítelkyni to nedávej, on to chce pro sebe 

-> palinator: Jj, vyzná se :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Vyznáš se?
Vyznáš se?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hele až složim nápravu, mužu to přítelkyni ze srandy nabídnout, ale asi to neprojde :-D
-> Borderer: Uprostred je analni kolik?
O víkendu se trošku soustružilo...tak snad už mužu pokračovat :-))
-> Milan 136: Jo to já vím. Právě se chci pokusit za pomoci kámoše to nějak zapsat, pokud ne tak na to kašlu.
-> Pavell: to nema asi zadna jednicka krom rs
No jak jsem psal, měl jsem jen možnost vyzkoušet tuto konfiguraci. Jediné co bych tam chtěl, je právě těch 205/50 - když je měla RS tak proč ne. Nemám tohle auto na kraviny. Největší problém je, že nemám 17" v TP.

205/50/17 se mi taky jeví jako sympatická guma. Na normální ježdění není tak široká (Kraftstoffverbrauch) a na výšku je ještě dostatečně komfortní.
-> palinator: to sou rozumy, na pneu 225/45-17 vypada nesnížená oktavka jak koza, 205/50-17 jako bylo na RS vypada přirozeně i s origo podvozkem.
-> MATTESS: -> palinator: jediná jedničková Octavia, která jezdila 17" byla RS a na nich byly opravdu obutý 205/50
-> Pavell:
Kola dobrý, ale gumy... nic širšího nebylo? Kámoš má na Boře zapsaný 215/45 R17 a to má nějakou socku. 205 mi přijde na Octu úzký, hlavně na těhlech diskách... nějaká 225/45 R17 by byla jiný kafe.
Kola dobrý, ale gumy... nic širšího nebylo? Kámoš má na Boře zapsaný 215/45 R17 a to má nějakou socku. 205 mi přijde na Octu úzký, hlavně na těhlech diskách... nějaká 225/45 R17 by byla jiný kafe.

-> Mr._Nosferatu: tam casto nechoduim tak jedine az sa tam raz ukazem skusim pohladat
-> castrol: Tak ještě najdu můj profil na FB :D
-> Mr._Peanuts: 

-> castrol: Tak to bude jedinej zelenej pikap bez boudy :D
-> Mr._Nosferatu: ale jo das dole budu a nespoznaju ta 

-> castrol: Tak určitě budu dělat výtržnosti v autě, který nelze zaměnit za jiný ...
-> Jirik_Tuňák1983: jsou hodně podobný
-> Mr._Nosferatu: a ani tebe nesvietia svetla ze to nevies precitat ?

-> Jirik_Tuňák1983: jsou to Trinity z Roomstera
-> Pavell 16.11.15 13:36:50: Vypadají jak Proline. Bývaly vidět s pokličkama Proline nebo PLW.
-> MATTESS: já myslím že ne. Má origo Spider 17". Jsou i 16" Spider, ale viděl jsem na nich obě varianty.
-> Pavell: nemá OI RS 205/55R16?
-> Tomáššš: to že to vypadá divně mi ani moc nevadí, ale hrozně proměřuje tacho je to furt v otáčkách. Mám v plánu nějak kola zapsat do t.p. a dát pneu 205/50 což by měla mít oct 1 RS.
-> Pavell: troska vacsi profil a je to parada 

zkoušel jsem moderní kola na oct1. co myslíte? akorát je špatný profil pneu. 40 je fakt málo

-> castrol: A jak jí mám přečíst, když jim nesvítí :D
-> Mr._Nosferatu: podla znacky
-> castrol: A jak mám poznat, že jim nesvítí osvětlení RZ, když maj dvě oktávky a nesvítí jen jedný :D
-> Mr._Nosferatu: tak ich musis vybrzdit az pojdu za tebou 

-> castrol: To já čekám, až se budu moct zeptat policistů, proč jim nesvítí, už půl roku, jenže né a né mě zastavit ...
-> Jarda: ja ich tam nemam a ked mi vravel policajt ze mi nejde osvetlenie tak som mu vravel ze ho tam ani nemam, mavol z rukou otocil sa na pate isiel prec 

-> Jarda - zrušená registrace 16.11.15 10:06:15: Tak se tam nemá drapat, když to svítí. 

-> aDAm: ja mam na jednom kuse to sklicko odpadle, nedavno si o zarovku spalil prst policista a byl pak docela neprijemnej, nicmene, obe mi sviti....