-> Sejki: No to je právě ten problém, že už se nad tím lidi nepozastavujou... viz
-> jerrom 10.07.16 18:55:01:
-> StepaNoFUN: Jinými slovy, technicky možné to je, ale proč ovčana nevydusit, že....
-> King: Ani bych se toho nebál. Fakt by mě zajímal ten proces, kterým to běží teď, že to trvá standardně měsíc. Zcela naivně bych si to totiž představoval asi takhle:
1) Podám žádost - čas T=0.
2) Úředník jí přeťuká do počítače (když už na jejím podání trvaj místo aby si jen někde klikli "obnovit" u již existujících údajů) a odešle to elektronicky "na centrálu".
3) Tam se požadavek okamžitě řadí do fronty a ve lhůtě dané technickým omezením výrobní mašiny (odhadem minuty) z ní na konci padá Dragonovo nový řidičák.
4) Ten je následně brigádníkem se znuděným výrazem hozen do krabice "Pražáci" a druhý den ráno do matky měst expedován.
5) Úředník z bodu dva v systému odklikává "máme to tu" a mě v tu chvíli automaticky odchází SMS "máte to tu". Pokud T=0 náhodou nevyšlo na pátek, tak máme právě T=24 hodin +- autobus.
6) Dostavuji se na úřad, odevzdávám starý ŘP, čímž zároveň potvrzují převzetí nového.
A pak jsem se probudil a zjistil, že jsem stále v ČR...