ty lidi dneska nejsou zcela normální, psa doma máme na hlídání, tak nechápu proč sem lezou. Na obou vratech cedule, že je tu pes, hned vedle zvonek a oni si stejně otevřou a jdou dovnitř...jak to asi mohlo dopadnout

ty lidi dneska nejsou zcela normální, psa doma máme na hlídání, tak nechápu proč sem lezou. Na obou vratech cedule, že je tu pes, hned vedle zvonek a oni si stejně otevřou a jdou dovnitř...jak to asi mohlo dopadnout

,este vyberiem farbu....a budu pripravene na sezonu

to ako s taburetkou niečo, hej?

Okolo 7:00 jsme byly pozdravit kamarády do práce, co právě začínaly
Ted jsem byl znova u pumpy, že umeju auto, ale byla tam fronat a tak jsem tady už..

je vidět že sem technickou mechaniku ve škole docela zvládal

Varili sme na to L/A vyztuhy paleny laserem. Konci nekde zhruba pred drzakem stabilizatoru

mazec! to si dovedu zive predstavit, jak to hezky prska. Do ucha, kdyz to spadne, to je luxus co?
Akorat to na aute poradne neosetris tak, aby to nerezlo
Zadek sme delali vcera, ale jen sikmy. Podelny musi nouf este koupit novy, pac ty co donesl z piskovani se nakonec ukazaly jako prorezly 

kdybych měl nápravu venku z auta tak si taky nebliknu ale to už je taková lenost jí vindávat..možná že by mě to nakonec dalo mín práce kdybych ji vindal přece jenom to pohodlí sváření není pod autem nic moc když ti všechno padá do vlasů a do ksiftu