-> palinator: moje první setkání v autoškole s volantem bylo na cvičáku kam sem přijel na kole. Kolo sem si hodil do felicie kombi do kufru sednul za volant nejdřív sem jezdil co nejpomaleji umím na spojce (aby si moh z otevřenejch dveřích každý kolečko sebrat ze země jabko, a pak sem jezdil mezi třema kuželama a otočku, když viděl že nemám problém to na tech pár metrech nejenom plynule rozjet ale jet 60, zabrzdit votočit a hnát to zpět, tak řikal že to nemá asi smysl a že jedem rovnou na silnici... na dotaz zda mužeme se votočit na chatu 30km že tam něco potřebuju si vzít mávnul rukou a že jeď kam potřebuješ ale tak aby sme byly za hodinu a pul zpět u majitele autoškoly doma :-D Dvakrát mi šlápnul spojku a šel na brzdy že prý sme autoškola a ta auta běžně jedoucí nepřezdjíždí pokud nejedou fakt výrazně pomalu
při podřazování na dvojku v křižovatce při dobočování pochopil že cuknutí odemně nepocejtí , že s tím mám cit a neřešil už nikdy nic. Vozil sem babičku z chaty domů , jezdil si pro díly na pionýra do ustí nad orlicí atp :-D .... no a moje obvyklý akcelerace při konci obce za tři plnej a jedem na devadesát byla z pravidla vtipně signalizována již při šahání po páce zvukem " a bzuuuuuum devadesát" :-D... byla to fajn autoškola :D

Horší je, když je červená a bliká.

Ne vážně, to by jsi měl pořešit než to bude horší a horší.