mohu přiložit i jedno video

mohu přiložit i jedno video

znám jich víc, ale spíš jen úryvky

Už sem si hezky zanadával, ujížděl tunerovi, měl strach že mi to ujede... no prostě se všim všady

Ale hned jak bude možnost sem tam... jen se bojim, že když budou peníze, tak tam budu furt 

cca od 7:30 
Já to pak vzal flexou, jeden konec vypad, ale ten druhej tam je dodnes.. ale už na Zelený 

Jinak sem si na tebe vzpomel, kdyz nemuzu u napravy co mam na hreben vymlatit ten cep z hornich ramen 

Ještě teda vyluxovat a dolejt nějaký béňo, ale to sou maličkosti 

hus

resp. aspon foto sem skoda-virt.cz/cz/.../1220
7-baba-laska-a-konicek-na-
celej-zivot?offset=60

to musím vidět 

Len ešte tie tlmiče dokončujem, na Hrocháči som ich nahodil len tak narýchlo. Dnes som na nich pozatieral pár škrabancov od skladovania, trochu na nich zbrúsil spodné hlavice aby v džiakoch bola trošku väčšia medzera a zároveň mením dočasne použité skrutky čo idú durch spodné oká tlmičov plnozávitové za skrutky so závitom len na konci pre maticu. No a k tomu všetkému očista nápravy (pred cestou na hrocháč som ju umyl a už bola znova pekne zadrbkaná) a kontrola, či je všetko OK za tých pár tisíc km čo sa od založenia na nej najazdilo. Zajtra to poskladám.

to keby si videl tak by si pustil do gati ale keby si videl ako som mal ja pridelanej karb z trabanta na mojom pioniery tak to sa jiz nedalo vydrzat:D:D:D:D tyvole a vono to jelo
dokonca aj sacie potrubie a karb mam este stale neikde l zalozeny