Tak sem dnes po dlouhé době udělal větší dobrý skutek. Šel sem na Suchdole ze zkoušky a všiml jsem si, že jedna slečna nastupuje do auta, chystá se k odjezdu a nereflektuje prázdnou pravou přední pneumatiku. Přijdu k ní, že má prázdný kolo a když sem si všiml jejího výrazu, rovnou sem se nabídl, že pomůžu. Vyndali sme rezervu a jal sem se povolovat šrouby...no prase, který to dotáhlo by zaloužilo přes držku, asi pneuservis pistolí.... po čtvrt hodině s kladivem a trhnutím hrůzou, že si servu moměnťák, jak sem po něm skákal (klíčem na kola bez šance a trubka po ruce nebyla), se to nakonec podařilo povolit....podá mi hever, já se sehnu a zjišťuju, že prahy na tom autě sou spíše z estetických důvodů (Kia Pride první generace).

Naštěstí tam byl v podlaze nosník, kterej se tvářil OK.
Ve výsledku půlhodina vztekání za ten pěknej úsměv stála a kdybych neměl přítelkyni, hádám si domu vezu její tel. číslo.
No, ale když to vezmu kolem a dokola, co maj kruci lidi u silnice dělat s defektem, když každej pneuservis to kolo dorve pneupistolí na krev... občas sem si připadal při výměně kol s momenťákem jak blbec, ale ono na tom něco bude...