Ale vzdyt to znate :) Jednoho krasneho dne jsem nandal buben a dal tam tu peknou druhovyrobni matici v zlutem zinku. Jenze mela vyrobni vadu a mela nejak blbej zavit. To jsem ale nepoznal, protoze jsem ji uz utahoval momentakem s pulmetrovou rukojeti. Takze si tak utahuju a utahuju a najednou zjistim, ze mam sice utazeno, ale ohoblovanej zavit. Jelikoz jsem ale nevedel, jestli je ten zavit ohoblovanej jen “za matici” nebo i pod ni, tak jsem tu matici v ramci bezpecnosti sundal. Bohuzel to bylo vyhoblovany i pod matici a drzela tam asi jen na dvou zavitech. Tak to jsem usoudil, ze na bezny jezdeni neni dobry a tak jsem ji vratil, dotahl to znovu opatrne, dal zavlacku a sakra opatrne jsem dojel na zahradu. Tehda jsem jeste nevedel, ze to bylo uplne naposledy, co jsem tim autem jel. Plan byl nasledujici – vymena poloosy. Ale tak rikal jsem si. Kdyz uz budu mit venku poloosu i s nohavici, tak tam prece nebudu vracet zpatky uzkou ne? Tak jsem tedy sundal obe polonapravy, sehnal eMkovy a zacal jsem prestavbu zadku na eMko. A kdyz uz jsem to delal, tak prece nepouziju nejaky hnusny dily ne, takze vetsina veci byla nova a nebo zrepasovana. No kdyz jsem to nasadil, tak jsem si zase rikal, ze bude divny, nechat predek uzkej a zadek eMkovej. Takze predni naprava ven a zrepasovala se siroka maticova. Kdzy uz jsem to delal, tak jsem si rekl, ze rovnou natahnu i novy brzdy a 4 pistky. Takze kompetne brzdovy rozvody ven a delat novy vcetne brzd. Kdyz uz jsem todle vsechno ale delal, tak jsem si zacal rikat, ze je prece kravina, tam nechavat maticovy rizeni, tak jsem sehnal hreben (novej) a zacal to predelavat na hreben. Jenze kdzy uz jsem mel vicemene novy napravy a vlastne komplet podvozek vcetne brzd a jejich rozvodu, tak jsem si zacal rikat, ze je prece na hovno todle vsecko davat do kastle, ktera je shnila jako brambory. Takze jsem to kompetne cely rozebral a tehda se to cely posralo
Jeste jsem tu kastli celou vyvaril – snad jen na par mistecek, ktery uz jsem nestihl dodelat (ram zadniho okna, drobnost na prednim ramu okna a vymeny mostu) a pak to kvuli nedostatku casu (a vlastne i mista) ji prodal :) Tak a to je konec pohadky. Takze dopredu vsecky varuju pred strzenym zavitem na poloose! Skonci to prodejem auta 

.

chodi to celkem pekne... pri te prilezitosti jsem dvere radne vevnitr vytrel rezistinem.