Ani trochu mrazu nás narozhodilo a vyrazili jsme na poslední letošní výlet

Na jaře chci koupit ještě 603kiu, už je domluvená, pak se teprv poseru. Snad to půjde rychleji než internet explorer.

E: nebyla to sobota, ale neděle

Kdy myslíš,že jsem to udělal?Pět minut po dvanácté,v pondělí jsem si dovezl domů disky s lakovny,v úterý nahodil pneu a ve středu hodil na auto,už bylo na čase.
Ale nešel jsem s davem,už jsem nechtěl černé disky na černém autě. :mrgreen: Vybral jsem odstín RAL 7016 - antracitová šedá.

A to som si nevymyslel, to on sám povedal.

Nějaký IQé tykve na D11 nedobrzdilo a prásklo do dodávky před nim. Nenapadlo je nic lepšího, než trojúhelník dát cca 40 metrů za auta a nechat to stát v levém pruhu... No málem sem přeštípnul prdelí sedačku a konečně se mi vyplatilo, že si na dálnici nechávám odstup.... Krotit feldu se 4ma lidma a kufrem plným až po strop ze 130ti na nulu byl dobrej zážitek...už sem přemejšlel, kam to pošlu, ale naštěstí to potřeba nebylo a po dlouhý době se aspoň ABS zase provětralo. 

ja takhle suverene delal cele zadni brzdy na felde a rikal jsem si, ze kdyz uz menim vse, tak ze vymenim i ta prasata, na jedne strane se to povedlo a na druhe jsem tou prirezlou prevlecnou matici ukroutil trubku, doma jsem v sobotu odpoledne nasel jen nejakou predni trubku na favorita, tak jsem ji tam naohybal