Podobnou střelu už mám asi dva roky rozebranou ve stodole. Chtěl jsem se do toho letos o prázdninách pustit, ale uvidíme no 

Podobnou střelu už mám asi dva roky rozebranou ve stodole. Chtěl jsem se do toho letos o prázdninách pustit, ale uvidíme no 

V Alpách jsem jedničku řadil jen jednou - když jsme šplhali na jednoho průsmyku a ta zatáčka byla tak blbá, že se na vytočenou dvojku prostě projet nedala a za ní se to zvedalo prudce nahoru. Ale že bych někde mohl mít problém na jedničku, to jsem si zatím nepřipouštěl 

ale stříkací box je nevyhovující. Na auto musím připravit ve druhé garáži lepší
ještě, že baterky vydržely jen 10minut a my šli zas brousit dál 

.
tahle a pak najednou brutalni stoupani, to co brala jen tak tak jednicka bylo asi 10km, dolu se mi nechtelo brzdit 1, tak jsem brzdil dvojkou a brutalne se to rozjizdelo, nemit vepredu chladaky a novou brzdovku, tak nevim, nevim, i tak byly brzdy slusne zahrate, hlavne teda zadek, tam se mi na bubnech odpalil zinek

a stříkli kapotu záložním kompresorem

E: Potom ich budem meniť medzi sebou 

, ale já taky většinou od někoho dostanu sprdunk.
Já mám v oblibě, že když mi nějaký šroubek spadne pod auto, tak automaticky beru nový.
Na ten starý zapomenu a leží tam tak dlouho, než ho někdo nevezme nebo se eventuálně neuráčím.
Ovšem taková zapomenutá ostrá samořezka, zapíchnutá v pneumatice my hned moji lenost a hloupost připomene. 

Blok mám v izbe a je pravda, že už na ňom dáka oxidácia je... Keď sa naseriem tak sice budem gebroš boy ale ho natrem alkytonom nak je pokoj 

Stává se to podezřele často. Otec říká, že po tom, co skončím s prací po mně najde lopatu spojovacího materiálu 

To mi vždycky říkal, když jsem za ním přišel, že mi něco zůstalo. 

(nějakej šroubek, matičky, guma pod pružinu a bohužel pár kousků auta
)

.
na oxidáciu platí nastriekať farbou že minno 

.

Ale tiež som na to prišiel nedávno 

.