I když ty nejkrajnější pohraniční cestičky mají taky něco do sebe..A kdybys pak ze Žamberka popojel ještě kousek výše, do Zdobnice, mohl sis dát na oběd(večeři) ty nejlepší borůvkové knedlíky..

I když ty nejkrajnější pohraniční cestičky mají taky něco do sebe..
 Akorát u Pradědu se zkazilo počasí. V nepršícím ostrově zvaném Bruntál jsem zvládl oběd a cestou do Opavy opět déšt..
 Pak mi trvalo se ze Žiliny vymotat a jet druhou cestou na Olomouc - nějak mi nedocházelo, že na SK je to značení malinko jinak a nemoh jsem trefit tu správnou silnici

Faktem ale zůstává, že reálně poslední, protože bude snad dostavěno a nějak nevěřím, že se ojnice do tý doby nepodívá z bloku na svět. 

Pokud nebude zase šetřit např na výměně oleje
 tak počítám za dva roky dojede na další poslední stk, když má nový rozvody tak je škoda to hodit že skály pak další a další až do dalších rozvodů

tohle není vaše pralesní liga, to je jiný sport
 Hlavně teda to auto vevnitř i smrdí jak bolavá noha...a skoro bych řekl že to je po úklidu protože si pamatuju že to kdysi bývalo ještě horší a já to už nějak nevydržel a při testovací jízdě před zákazníkem pronesl něco ve smyslu otevřít okna nebo se pobleju

tak jsem ho vyfakoval že na to se nemusím dívat.  Jako řeknu že je dobrej a pak budu za blbce