→ Matthes, záškodník z TechWebu: zbytocna namaha

můžeš vařit od slabých plechů po mostní konstrukce 

Ted sem to prepocital a zrovna to je okolo 500 eur. No hele kdyztak nejakou starsi, ale proste nebrat ajnhelacky mrdky...

robil som to pred dvoma týždňami.Diel je tento:

to auto jezdí už přes 6 let,párkrát sem jel i v zimě a třeba přední náprava jezdila minimálně jednu celou zimu na prvním autě a nic.štěrku si užila a užívá celkem dost,to se neboj.já to auto nešetřím zase extra,respektive nebojím se jet i na polní cestu.jinak myslím si že najeto celkem může mít asi tak 25t.km.a podvozek jen tak nemeju,to bylo první roky občas

.No nemyl sem ho dobrý dva roky a hlavně sem nekoukal jaký jsou případný škody.byl sem docela překvapenej.občas teda někde odlouplá barva,teda spíš na nádrži,jinak ramena,příčka a vše okolo co je v komaxitu je skoro top stav.u podélných ramen je trochu rez ale jen ve spojích kde se nedostane tolik barva a nebo kolem sváru ale je to povrchový a docela to šlo umejt vodou a jarem.takže jinak nechápu ty bludy o komaxitu že se loupe atd a není vhodnej na nápravy.mám kombinaci jak komaxit tak alkyton a oboje dobrý.alkyton hlavně musí nejdřív pořádně vytvrdnout a pak je to dobrý,já sem tenkrát s nádrží docela spěchal a proto je horší.ale jinak supr.ještě mě čeká půl podlahy umejt a přední náprava.pak kola umejt samostatně a naposled asi celý auto
s tou stříbrnou to neladí

před