namontil som repasovaný origo Magneton štartér na moju Felíciu, vybral alternátor na repas, ventilátor chladiča kde treba vymeniť vrtuľu lebo je zlomená, mám rozobrané zadné brzdy a čakám na gufero bubna a nevedel som vymontovať brzdový valček, tak že dám dole celý nosič brzdy aj s čapom a zrepasujem aj ten, ale neviem odmontovať lanko ručnej brzdy, neviete mi niekto poradiť?
17:57:24 31.08.2021
Hanz1912
Zkusím jít do tohoto. Za chvíli vypouštím Valvoline a dám tento
-> StepaNoFUN: no jasný to tak nakonec asi fakt dopadne :/
21:10:08 30.08.2021
isti
-> Jarda - zrušená registrace 29.08.21 21:23:40: Toto umrelo na tesnenie pod hlavou+cecky sú vyťahané a lietá v tom gufero+sa mi to už zdalo ako tesne pred smrťou+chcem z toho použiť vačku do origo motora. -> Matthes, záškodník z TechWebu 29.08.21 21:43:53: Ja sa držím tlačítkových telefonov.
Mimochodom,nech sa aspoň týždeň nepostavý tomu kreténovy ktorý na tom motore dotiahol filter ako kolový šroub,narval som do toho šrobovák ala Tomaso.
-> U-Geen: ja to viděl, ale nikde to nemaji :/ -> StepaNoFUN: jo tenhle trčící jo, ale ja bych k zabudování aby koukalo max nějaké malé víčko a ostatní bylo uvnitř
-> darklord: Me to pripomina Sadru (Jarda/felda), jak vzdycky fotil neco na TW... Treba drzel v ruce nejakou soucastku nad kanalem a na fotce byl ostre videt akorat ten kanal :-D
-> isti 29.08.21 21:17:09: ja ze zadohraba uz ho nemel vytazenej snad 7 let , co jsem do zlutaka dal TAZ lamelu, tak to proste neni potreba
moc toho videt neni, ale stredni elektroda upalena?
-> Jarda: Koukam, ze jsem nyl docela prizdisrac, kdyz jsem reduktor preventivne repasoval kazdejch 60-80tkm :-)
05:45:57 29.08.2021
Jarda - zrušená registrace
ja ted behem noci membrany na octe, no uz ten system ma tak 110tis.km a rumunsko mu zasadilo posledni ranu, jestli to nemelo na svedomi i ten termostat, ono kdyz z expanzky fouka LPG :) snaed se mi to povedlo, uz se rozedniva, tak to pujdu montovat do auti
Dneska najeto přes 500km, vyrážel jsem v půl devátý dopoledne, vrátil jsem se v 9 večer. Ale věci snad máme. Co by člověk pro ten motorsport neudělal... :-D
-> King: Na to, že je to postavený z odpadu je to slušný.
15:43:08 24.08.2021
King
Tak jsem se konecne o dovce dokopal k vyrobe "kompresorovy stanice " do garaze. Ukol znel jasne - vytezit maximum z vyrazenyho bordelu natahanyho z prace :-)
Nakonec to ma dva tichy kompresory (cca 200l/min) s chladicem vyst. vzduchu, tlakova pojistka, odlucovac vody, odlehcovaci ventil a automatickej ventil pro odvod kondenzatu z tlakovy nadoby 40l. Zatim jenom testovaci verze 1.0 a jak se znam, dlouho to tak zustane