Vse funguje, chodilo tam jen el okno, ted se zamyka konecne na safe, chodi central i zrcatko...

v tý době to muselo být něco
Co můžu srovnat (ale už je to taky X let zpět) z jízd po D1 s A31 a A75 tak ta A31 když byla prázdná tak byla ,,pohodlnější" (ono o pohodlí se v Avii nedá mluvit ani v jednom případě
). Po naložení už ten rozdíl nebyl takový.

díky,no jsem naten zázrak zvědavej 

Je potřeba čas od času zkontrolovat, jestli sytič "za studena" je v pohotovostní poloze a zda se včas a zcela deaktivuje, případně korigovat natočením víčka. Zvlášť, jestli jsi "znásilňoval" pružinku, tak ybch po několika ohřívacích cyklech zkontroloval "základní" pozici za tepla i za studena

a motory s hlinikovou vanou jen tak po zemi tahat nechci abych je dostal pod regal.

Loni se odstrojovala jiná, která jde na renovaci, tahle se teď rozebírala na prvočinitele jako dárce dílů. A příští rok už doufám, že tam v podobné situaci bude stát ta moje 

Já myslel že honíme nějakou fetku nebo tak něco, a on to byl klučík.. Radši jsem se ani neptal, co vlastně ukradl a rovnou jsem se spakoval a odešel, takže ani nevím jak to dopadlo.

Ale na kráse mu to neubírá.

měl jsem novější typ volhy pohodlí,prostornost nebo snad výkon se staršími škodovkami nelze srovnávat.Svezení bylo jako sedět v obýváku.Pamatuju když jsem ji kupoval jel jsem cca 150km tam 120tkou spocenej a rozlámanej zpátky volhou jsem nevěděl ani že jsem řídil.Pár pytlů cementu v kufru na výkonu nebylo poznat jen se mi zdál ten předek nějak vysoko
.Horší cesty pro toto auto nejsou problém.Ve předu je asi ještě spojená lavice nebo samostatné sedačky?

bolo to celkom vtipne