.stejně v budoucnu tam budou šuplíky tak to budu řešit jinak
Moc hezký sváry, takhle by podle mě měla vypadat dobře provedená práce...taky komplet sváry přeběhnu dráťákem, aby to mělo fazónu, pokud mi zrovna nehrábne, jako teď u mého rapida a nebrousím do do hladka

Mno nevím, jestli až začneš řezat chlexou tak ten komp bude spokojenej

byli jsme na obědě a chlastačce s kolegama...od 13:00 do 19:30....měj jsem hodně slušný skóre
hovězí polévka, masová směs s dvojitejma hranolkama, 2x ďábelská topinka, 2x palačinka s ovocem a pohár...a postupně sem to zalejval 2x12° a 10ti velkejma panákama švestky
Kupodivu jsem se probudil a naprosto v pořádku, až na půl hodinovou zastávku na WC
*1*

nebo že by pokus o RAT ? :)ne to sou jen krasně uklizeny česky krajnice:-D ...jel předemnou 200 m nakladak a tak to dopadlo..ja si toho nevši ma dorana to zmrzlo ze bych to serval asi jedine se sklem :-D
to ze mas v garazi PC chapem, sem tam si tam aj ja notas vezmem (mam tam pokrytie) ale ucarovali mi tie biele steny a poriadok ... asik by som s tym mal daco urobit konecne
moc fajn pracovisko 

proč mě to ani nepřekvapuje.
a hledal závadu na pravém předním kole.
Pro dnešek je toho dnost jdu na párty

ale len do origo sfarbenia 

my jsme zase jezdili často do rajchu a do rakouska na výlety, kdežto angličtináři seděli na prdeli ve škole a učili se

no tak naas je celkovo 17 a ešte sa nestalo aby sme boli plný počet

jak to ma clovek nacviceny.. tak starter vymenenej do 15 minut valecek se vsim sudy taky tak :D

na bejvalym rapidu jsem takhle asi šestrkát měnil starter

a tak bych moh pokračovat

vseci ve meste cumeli co jako tam delam