, nebo se přihlaš na práva.
ja právě takhle jednou s mladou dal na zpátečku plnej a mladá nechápala že mě to jede tak rychle když jí to couve tak pomalu..no a pak zni vylezlo že couve bez plynu

To je to sami jako nas ucili v autoskole rozjizdet se bez plynu na volnobeh… Do dneska nechapu k cemu to je dobry, teda krom toho, ze motor dostane tak 500ot/min, je podtocenej a kdyz je kopecek nebo se spojka pusti malinko rychleji, takto zdechne…jeee, ty to beres moc doslovne. Psal sem, ze tam couvnu "temer" na volnobeh takze plyn lehce pridavam a v te fobii kdyz nestojim na plynu a drzim to skoro v tech 3000, tak se pres rantl garaze nedostanu.
no, podle toho, jak se karbecu chce se to mota kolem 1200 

..jj presne vsade

no joo asi tak
..ale co uz ked veduci povedia
bo ta zjebkaju za to ze to si dneska
asi tak …
aaha ....tak ho urobme
*3* *4*

este ze je tam par tych koni ... 

no nejako sa to u nas zauzivalo

no joo asi tak ..ale
..ale co uz ked veduci povedia
bo ta zjebkaju za to ze to si dneska neurobil a nepatri to tu ... a ze aby si si urobil forum kde budes davat svoje "dristy" ...
asi tak ....

no joo asi tak ..ale neviem preco ked je to forum
..ale co uz ked veduci povedia treba respekt

...chlapec sa ta bal

inak by som mal problem a dost
jj :D...vej aj mi by sme mali problem :Dale to Super B sa toez vileko 90 km/h

inak by som mal problem a dost velky ... keby pritala tomu ...

..mi ked sme isli 5 v nej ...v pohdze dala 150hm/h ..a furt v lavom pruhu len sem tam sme sa zaradili s5 do praveho ked isiel nejaky Medak alebo Bmw :D....a ty co sme ich obehovali len tak cucali

absolutne nechapacky

mi sme raz obehli ....Super B na nasej 120-.cine
..ale dost sa vliekla to musim uznat

ako ked som ja pretekal s audinou ... na kile
pako ... a ja ze preco tak tazko mi to ide a to rucka zatiahnuta ...

a co ty v praci?to jo sedi, no a ja v praci dobry, akorat muj traktor dojezdil - nejako se zkurvil
nejdrive zacala prevodovka ale to rikali ze je jeste dobry a ze do zimy to musi vydrzet a najednou cvaka v motoru myslisi ze ventil, no ale kdo vi - snad to pude rychle......

.... já mu nevěřím

a o renovaci si může nechat zdát, viz memfise rapid 

možnože v tom motore nakoniec predsalen nejaký ten výkon ostal 

...moje první a poslední auto jiné značky než škoda...o víkendu ho budu muset zapít,byl to dělník...100000km si s náma prožil
tak kamaratke ... a co nevedela ona ? ked si ty musel a este aj nakricala na teba ....

škodka s dobrejma tlakama by to měla ustát