skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
-> Peťo_120gL_NZ-sk: Mě vždycky zajímalo, jakou má Harlekin napsanou barvu v techničáku. Jakože tam je barva "harlekin" nebo všechny ty barvy, nebo co?
-> Peťo_120gL_NZ-sk: toto auto tu uz bolo sa mi zda :) ale v pojazdnom stave a s TP hlavne 

VW POLO HARLEKIN - celkom schopna vybava, ale auto je asi skladane len zo zbytkovych plechov 

zdravimprosim vas kluci nemohl by mi nekdo na vrakaci vymontit predni celo na eMko ale aby bylo nepomackane. moc o to prosim tadyv jihlave nic neni jen jedna uzovka 105.

-> Zeke-ten šestý: no je i neni

-> Arnold: neni to jedno kde nebudu davat pozor?

-> Zeke-ten šestý: nechces jit k nam do skoly bude prdel

-> doly120: nevím na co narážíš, ja sem odtamtud nebral nic
-> Zeke-ten šestý: nemluvil jsem jen o motoru
-> Arnold: zejtra sem ve skole
du tam nedávat pozor

-> doly120: je to tam, co bych s tím delal? motor mám dobrý v rapidu, jsem spokojen

-> doly120: co ty vis zitra je taky den a Zeke nemuze byt kazdy den na tom samem miste

-> Arnold: A ty si myslíš že tam ještě něco bude? Tak to neznáš davida (zeke) kdyby to tam nechal,tak to tu nepíše..
-> alpin: ma pravdu ten chlapec
-> havlik: no to je ffakt posledni dobou tam stejne delam bordel v te skole
jjsem to ale chuligan radsej se pujdu vzdelavat na srotak at mam praxi nejakou

-> havlik: no to je ffakt posledni dobou tam stejne delam bordel v te skole

-> havlik: voľný deň nikdy nezaškodí
-> havlik:
to znám

-> Zeke-ten šestý: -> doly120: asi tak ... a ze ja sa tu s tym serem vonku v zime, rozoberam to aby som nic neurval to uz nikoho netrapi ... to ty diely radsej vyhodim a mam to bez starosti ...
-> Arnold: chceš motor z exelu nebo smrdět celej den ve škole a nudit se tam stejně tam nedáváš pozor
-> Arnold: zváračak máš , prď na školu 

-> Zeke-ten šestý: ok 

-> afro100: Nic nového,každý chce levně koupit,ale když něco prodavá,tak za nehorázné peníze..
-> afro100: nejlip zadara a s dovozem.....
-> havlik 08.03.11 20:41:54: to neni len na virtu ... na r19 foru sa zda za pekny nezhnity komplet vyfuk 1000,- moc ... pritom len prvy diel stal 1800,- ...
-> Arnold: Dolní břežany

-> Arnold: na škole jsme měli 4feldy stímhle motorem... Stejně,věčina těch motorů musí být slušně zhuntovaná...
A třeba ten co byl v tom fáčku,byl na tom taky špatně.. (prasklá hlava,zadřený,kdoví..)
A třeba ten co byl v tom fáčku,byl na tom taky špatně.. (prasklá hlava,zadřený,kdoví..)
-> havlik: no to bych mohl
stejne nejaka skola mi je k nicemu vid?

-> Arnold: tak se zeptej zekeho kde to je a zitra si tam pro ten motor dojed
doly120 08.03.11 20:44:08 napsal: → havlik: byl jsi rychlejší. A plně souhlasím… A mnohdy to pak ještě dopadá tak,že to někdo chce,ale nepřijede si pro to ani za odvoz,protože je to moc daleko… Ale když to vyhodí,tak je ,,debil,, jo tuhle pohádku znám

-> havlik: tak jako chapu ze nekteri se toho potrebuji zbavit ale tak i tak je to skoda
-> doly120: asi tak no a ty svetla nemyslim spis jsem myslel ten motor excel
-> doly120: asi tak no a ty svetla nemyslim spis jsem myslel ten motor excel

-> havlik: byl jsi rychlejší. A plně souhlasím... A mnohdy to pak ještě dopadá tak,že to někdo chce,ale nepřijede si pro to ani za odvoz,protože je to moc daleko... Ale když to vyhodí,tak je ,,debil,,
-> Arnold: prečo by nemali, pozeraj sa na to ako bežný spotrebitel, kus starého železa ktorý už nemá pre nich cenu a v podstate už všeobecne nemá cenu....

-> Arnold: nene,někteří spíš neví,co v tom je,a že to ma nějakou hodnotu... A kouřový světla,to není zas taková rarita..
-> Arnold: no ono každej kdo se chce zbavit auta má místo, čas a chuť ten vrak rozebírat a čekat než se nějakej čouzek například z virtu to uráčí koupit za pár šušnů protože za odpovídající cenu je to všem drahý

-> Zeke-ten šestý: koukam ze nektery ty lidi kdyz to strkaj na vrakac tak nemaji moc rozumu co? 

tak u nás fáčka, škodovky,... hella panel, kourovy zadni svetla na formanu, motor excel v jednom cervenym facku no tyvoe :(
-> alpin: ona už je na polovicu rozobrata dnes som z nej ešte zobral nejake kable

-> marek668112: fiesta vyzerá zdravá pokým sa do nej nepustíš

ale toho je fakt škoda ford scorpio...v pozadi ten mercedes čo som sem daval
-> Klubko_: Jak zlotřilé
No jo, je načase se do Olmiku vydat autem po dlouhý době...

-> Enggik 24.02.11 18:42:30: slušny garde?
( stojí tam ta hnědá hruza u těch litrů a co eště? )
( stojí tam ta hnědá hruza u těch litrů a co eště? )
-> Don_pepe: na tomhle vrakacu v horce se da nakupovat tak, ze ci vymontujes co potrebujes, ale pak je ti obsluhou stanovena cena. Cena bohuzel neni na vahu. A jsou tam 2 vedle sebe. S tim 2. zkusenost nemam, ale pry jsou drazsi. Auta se tam praveze moc netoci. Ale drobnosti se daji nepozorovane procpat mezi vrakama(tvori plot
) a pro odjezdu se da sklizet
.

-> Don_pepe: Prostějov/Bedihošťská ulice

-> pepa110r: Co je to za kovošrot?
-> Tomáššš: jojo z kovošrotu někdo asi uklízel garáž.Jinak ta 100vka byla celkem zdravá,je jí škoda zrovna tenhle tip.
pepa110r 06.03.11 07:25:46 napsal:
nechce někdo 100vku
kua ja zhanam dvere s kluckami von a heno kolke a celkom slusnom stave
nechce někdo 100vku

pepa110r 06.03.11 07:24:02 napsal:
v čera sem nakupoval vše fungláče i s pouzdryto zo srotoviska mi chces povedat ?
v čera sem nakupoval vše fungláče i s pouzdryto zo srotoviska mi chces povedat ?