skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Jumbo: to vidím. Vypadá to spíš jako lehkej PS. 

-> Eidy: A foceno skoro na tom samem miste, kde se tocilo video...
-> Jumbo: a chybí mu nějakej štítek nad světlem 

-> Eidy 31.08.23 17:33:05: zežloutla mu expanzka a namontoval zástěrky 
Edit: jo a vyměnil baterku :D

Edit: jo a vyměnil baterku :D
-> Jumbo: furt stejný.

-> Jumbo:

-> isti: vykašlal jsem se na to :)
-> j_j: Ten chladič si neposlal na reklamáciu?
Po...omytý arvou a něco povyměňováno...z toho chladiče bych se posr*l, dovezl mi to pán co to dělal a dal na to topení taky do STW, po cestě po dálnici se pokroutily lamely, tak sem je vyrovnal a stříknul, ale je to prostě vidět no...nesmím to tak řešit, na funkci rostlináře to nemá vliv....
Š 1202 STW /1969/ - motor v této době myslím, byl už vyrobený na Slovensku, bo se šikovali hodně pomalu přejít na výrobu dílů do aut nebo posléze Š 1203.
-> Peca: Nee, ten se před 5 lety dělal nový. Zpětně toho trochu lituju. To auto bylo celkově velmi zachovalé, možná by tehdá stačilo jen udělat jeden lem a celé to důkladně rozleštit. Ale tehdy jsem chtěl za každou cenu hurá komplet vyvářku a celolak, ikdyž to nebylo nutné...
-> kraska98: jasný, však proti gustu... :)
-> Bukaj: no jo furt :)
-> Bukaj: no jo furt :)
-> U-Geen 02.03.23 00:33:38: Napiš si to do deníčku! 

-> kraska98: To je ten lak původní a jen rozleštěný?
-> U-Geen 01.03.23 22:40:08: Tam žádnej chrom není - samá nerez
Mně se na tom nelíbí to schodiště na půdu, roura pod nárazníkem a to, že kola moc ční z podběhů, jinak pěkné

Mně se na tom nelíbí to schodiště na půdu, roura pod nárazníkem a to, že kola moc ční z podběhů, jinak pěkné

-> U-Geen: To je počin mého 17 letého já, kdy jsem toužil mít GLS, tak jsem se tímto na ní odkázal. Ale i po letech se mi to furt líbí a až na pár detailů to je stále plnokrevné elková 125ka.
Původně bylo v plánu i nerez orámování dveří, ale to jsem naopak po letech velmi rád, že se neuskutečnilo.

-> Eidy: a to zas jo, jen ja jsem povestny svym antichromismem :)
-> dragon_cb_cz: tak to mi bylo jasny, ze se zas vymezis vuci me!
-> dragon_cb_cz: tak to mi bylo jasny, ze se zas vymezis vuci me!
Taky mě tam ten chrom neuráží, i vzhledem ke stříbrným kolům. Ale i bez něj by to bylo dobrý.
-> U-Geen: Mě to přijde celkem fajn. Dost dobrá proměna.
-> kraska98: boží (až na ten chrom :-)
-> Bery: Trefa... Trocha AppleCare...
Applovo Téčko?
-> StepaNoFUN: Ja nic, jen mi jeden moc sikovny pan mi vezl domu auto po oziveni exterieru... Vic v karte auta...
-> Jumbo: Co jsi dělal tady u nás?
-> k.jarek: To já ne, na tohle bych si netroufl... Tohle jsem zadal někomu, kdo už to párkrát dělal...
-> Karel.: Bude, dokumentace mám dost, ale zatím ji nechám, než bude všechno hotovo...
-> Karel.: Bude, dokumentace mám dost, ale zatím ji nechám, než bude všechno hotovo...
-> Jumbo: Tak to je parádička
Nečekal bych, že z toho laku dostaneš takový výsledek.

-> Jumbo: však před máš tady img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../12373_2022-0
6-18_20-10-47_87.jpg 

-> Jumbo: to fakt bude bomba

-> Milan 136: to víš, chci to mít sladěné 

-> Zeke-ten šestý: Paráda. Líbí se mi chladící kapalina v barvě vozu 

-> Zeke-ten šestý 17.01.23 16:29:16: Ztracenej případ prostě. Úplně jsi to zničil. Ale že jsem kamarád, tak až s tím budeš hotovej, tak já tě toho zbavím 

-> dragon_cb_cz:
a to budu ještě luxovat vnitřek, to už to zničim uplně

-> Zeke-ten šestý: Teda ty barbare, takhle zničit originální dobovou špínu, úplně jsi zlikvidoval historickou hodnotu vozu!!! 

A po, k dnešnímu dni. je tam teda ještě nový termostat, olej a chladící kapalina, to ale není vidět

-> Hurdis: Obrať se na Elišku od Jardy (tu mladší). Pustila se do soukroma a jedna z věcí je čištění koberců a čalounění... :-D Jinak pokud bys sis chtěl hrát, tak tepovač Ti můžu půjčit i já. Je to stejný, jako ten její "profi", jen tohle má třetinovou nádobu na čistou vodu, takže se to musí častějc měnit.