-> Tuner#2: Mno tak treba v Tynci sem koukal na Porsche turbo a tkatez na startu hrabal :)
http://www.youtube.com/wa
tch?v=0ytP0gagJf8
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdepak jsou?
-> Syny: To je Turbo a to je pokud mě paměť neklame 4kola a co jsem viděl, tak s prokluzem to problém nemá. Navíc zapínat protiprokluz na sprintech je blbost, neb Tě to ubere výkon jak prase. Lepší je se trefit do meze adheze gum otáčkama a pouštěním spojky. Jen tak bude čas nejlepší.
-> čakom 09.06.08 00:21:33: www.tcr.cz/foto_jirka.htm
Tyjo to nema Porsche v zakladu protiprokluz?
-> gabo00000 09.06.08 10:30:18: daj si www.tuningy.com/, potom hľadaj hore v lište sekciu "Na prodej", klikni a potom zadaj "recenzované káry" a tretia je RETRO, nemôžem sem hodiť link lebo to nejde, musíš si to nájsť
-> gabo00000: To je jedno a to samé auto - blbá fotka, sluníčko a foťák :-)
-> gabo00000: taky bych podle tyhle fotky nerekl ze to je klasek :) ale podle motoru jo :)
-> gabo00000: ne je taky červená holt asi špatný nasvícení
inac podla videi spoznavam tu skodovky v zadu z IC a v cervenej farbe ale toto co je na obrazku je predsa oranzove nie? ci bola prestriekana?
-> Tuner#2: jj aj tuto fotku si sem dal ty lenze potom som to uz nejak nesledoval....tieto videa mi hovoria za vsetko..strasne brutalne to ide..fakt neuveritelne

-> Nwkt: tomu sa hovory motor ale bez auta mi to este takto nepojede

-> gabo00000: Loni jsem o Kláskovi psali snad po každým srazu jak zlepšoval časy. Mrkni do srazů. Nejrychlejší Škodovka u nás. Nejvíc mě mě líbilo, když je s Porsche Turbo vyrovnaný sprint, to byl fakt mazec, jinak auta jako Clio Williams si dává k snídani.

-> MATTESS: tyvole docela slusne to lieta

-> havlik: a kde? nikde som to nevidel

-> gabo00000: ten už dávno jezdí

a najviac ma zaujma ako stoji tento projekt

toto som videl na prvej a poslednej fotke napr.
-> VeTëV: ja to nepopiram :)
-> Majkl: ale taky jsi to chtel takhle delat - jen si vzpomen na sve pocatky 

-> Majkl 09.06.08 08:47:47: to jo no taky na nás padla dobrá nostalgie když sme to rozebírali
Vůbšec nechápu, jak tohle mohli bejt tuningový špičky 

-> havlik: to byly casy kdyz v nejaky 2002 ty skodovky byly spicka :) to jsem je jeste ani neznal :)
-> Majkl: abi to taky prodává
-> Z.Korky 08.06.08 21:49:51: tohle uz je ve srote davno, asi od roku 2005. Kdy to nabourali a rozebrali nejaky italocesi.. celkem nadejnej projekt..
-> Don Carlos 08.06.08 23:00:12: z tehle existuje snad uz jen ta modra, a to si jeste nejsem jistej.. Zipp to prodal, Honis taky, Paulie taky a Abel ma oktavku..
-> Don Carlos: to je ta stejna modra jako na fotce ze 08.06.08 23:00:12:
-> Don Carlos 08.06.08 23:00:12: z tehle existuje snad uz jen ta modra, a to si jeste nejsem jistej.. Zipp to prodal, Honis taky, Paulie taky a Abel ma oktavku..
-> Don Carlos: to je ta stejna modra jako na fotce ze 08.06.08 23:00:12:
-> VeTëV: jj taky si myslim
-> havlik: tak ono ty obludy neni zadna skoda 

-> Don Carlos 08.06.08 23:03:02: tato skudka je n prodej uz dlouho. posledni pozadovana cena byla 70kkc. pokud bude zajem tak zjistim nynejsi cenu a kontakt
-> Don Carlos 08.06.08 23:03:02: tahle, když sem se po ni kdysi sháněl, tak mi bylo řečeno, že stojí někde ve Vodňanech ve stodole...údajně...
Aha ted mi to doklaplo, ten černej rapid byl dřív fialovej ala Mustang s motorenm Tatra.
ten černej rapid TopCHop To je Revilo po laku?
A co třeba Felicie červené kabrio ze šedesátých s motorem z tatry vzadu?
A co třeba Felicie červené kabrio ze šedesátých s motorem z tatry vzadu?
dneska spíše vozy do obludária...ale dříve z toho asi fakt srali...
Ježííš to je hnus velebnosti
Ještě jsem chtěl najít v autosportu a tuning roku 1999 reportáž starý felicie v cobra stylu.Nemáte někdo to číslo?Byla fakt pěkná.Nějak tak jako je ta litrovka
-> aDAm: no ono jich bylo víc taková do fialova to by abi a pak eště za červenomodrá to byl honis
-> havlik: jj tu sem sledoval po srazech jak se menila :) a jeste tu modrou v podobnym stylu...
-> aDAm: jj bývala asi tak v roce 2002 ale kupodivu byla v první chvili žlutá eště po tom co na to zipák napáchal ty LR blatníky
-> havlik: hele a nebyvala zaba zluta?
-> petr s: néé na moje auto nee neboj
mě moc vyhovuje seriovej vzhled