Také modely se označovaly jinak:
- Š 105L = Favorit L
- Š 120L = Rapid L
- Š 120LS = Rapid LSX
- Š 120GLS = Golden
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
uzovka na vyvoz?
Druhý typ ráfku používaný v Belgii
Tak ta LSX byla záležitost snad jenom toho švýcarska a tuším že to dodělávaly až místní dealeři. A tohle jsou snad jediný dvě fotky (obě ze ženevskýho autosalonu a dost nekvalitní :-( ) který existujou, nebo se snad mýlím?? Docela mne tenhle typ zajímá, tak bych další foto uvítal
A tady Belgie. Zvláštností jsou jiné ráfky (ještě se dával jinej druh) a absence svislých gumových dorazů na nárazníkách (nahrazeno horizontální gumovou lištou po celém obvodu nárazníku) + sposta různých ozdobných samolepek.

A tady Belgie. Zvláštností jsou jiné ráfky (ještě se dával jinej druh) a absence svislých gumových dorazů na nárazníkách (nahrazeno horizontální gumovou lištou po celém obvodu nárazníku) + sposta různých ozdobných samolepek.
-> Kaprof: jojo

19.07.11 12:50:00
Tak tato je dle mého gusta :o)

-> Jakub M.: -> Syny: to nevadí ale je to krásná žlutá ouža,tipoval bych žluť sluneční jako mám já...teď koukám že to nemá opěrky,možná mezikruží a nějakej ten nerez

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: to neni GLSka 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou:
to neni GLS

to neni GLS

16.08.08 22:44:49kdo pozná čí je ta žlutá gls v pozadí

taky rapid ric stoji pri mojom dome.presne aj farba a kolesa a je na pradaj ked tak pridam foto
Pekne M-ka
-> tunerlada: měls je doma poslat víš kam

-> Syny: Rikla jsem si ze budto je to fakt na cerno, nebo je to blbej odraz chromu

-> vlasmi: to je jen blbej odraz chromu...
-> Nwkt: lizatko? dyt ho nema...
-> Nwkt: lizatko? dyt ho nema...
-> vlasmi: To bude lízátko
Zda se me to, nebo ta bila LSX ma svislou cast predniho narazniku lakovanou na cerno?
-> 105L 16.08.08 23:09:19: by ma zaujimaly tie nestandardne prvky inside :)
ani A sloupek :) To je nakej haluz zase 

Kozenkovou strechu mela LSE - vcetne B sloupku. LSX sem nikdy neslysel a cumim na to jako puk... Ale spoji za povsimnuti ze udajne LSX nema kozenej B - sloupek...
105L 16.08.08 23:09:19 napsal: A tuto fotku nemate v lepsej kvalite? tak presne tuhle sem moh mit
grrr taka skoda 

presne takovou ale na plechacich a z vadnym motorem sem mohl mit za prepis..kastla uplne bez koroze,puvodni chromy a secko..ale doma mi na to rekli ze je to stary a at si necham rapida a netaham takovy stary kramy do baraku
den na to skoncila uzovka pod lisem na vrakaci 

105L 16.08.08 22:47:53 napsal: teda take som nazivo nevidel s ciernou strechov.. Ta strecha na LSX bola dokonca potiahnuta kozenkou.
teda take som nazivo nevidel s ciernou strechov..