Saky Zapoměl...

prohledat
119 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 12.11.2004 do 19.11.2004, založil/a Strnadek
řadit dle data
21:06:33
14.11.2004
Samantus
-> Kurvapes: nezakecavej to!!!!! :-)
20:56:56
14.11.2004
Kurvapes
-> Saky:Hele ono je úplně jedno co děláš nebo prodáváš když narazíš na .ola tak nenaděláš nic.Bohužel osobní zkušenost.
20:52:35
14.11.2004
Samantus
-> Saky: precet sem dva clanky hlasim se o dve piva
20:45:57
14.11.2004
Saky
U-Geen uz se o pivo hlasil ale nesplnil nepsanou podminku ze si pro nej prijede-) a ja mu ho tam nepovezu-))
20:43:19
14.11.2004
Saky
k tem motorum.. jsou lidi co berou kazdej kseft a pak jim to trva treba pul roku- rok nez to udelaj (kdo konkretne nebudu jmenovat ale probiralo se to tady dostkrat a s nekym mam i ja zkusenosti ale to je fuk) pak jsou firmy na ktery je jen chvala jsou ochotny a delaj spickove (tady jmenuju treba motorexcel) ale zase jsou cenove asi tak o 100pct vejs a ta dvojnasobna cena (to je tech 100pct navrch pro nektere mene chapave) podle me neni zaplacena dvojnasobynm vykonem zivotnosti atd.. muj pristup se za posledni dobu dost zmenil.. beru zakazky s tim ze reknu budu na tebe mit cas treba za dva mesice a pak prijd, neudelam to tak ze si od nekoho vezmu treba hlavu a i kdyz vim ze me minimalne mesic bude lezet doma tak ji vezmu abych mel kseft.. takhle ja to nedelam, radsi upravuju svoje hlavy a pak to delam vymenou aby dotycny mohl jezdit a nebyl na me zavisly a pak se to jen prehodi.. to same s motorama napravama atd. proste se snazim aby dotycny mel svoje veci co mozna nejdriv.. co se tyka mojich motoru jezdi jich asi 25nebo kolik dneska uz to nepocitam.. dokonce jsou i lidi konkretne tady z webu kteri po me chteli motor s podminkou ze nebudu rikat ze jsem ho stavel ja a vesel tvrdi ze ho delali sami.. nicmene nas zakaznik nas pan.. pak je sposta lidi co ma ode me motor nekde ve skrini a ceka az dostavi auto (nekteri uz treba i dva roky-) a pak je spousta cekatelu pak je spousta lidi co ma ode me jen upravene dily tech posledni dobou pribyva znacne.. a pak je par lidi ktere jsem odmitnul uplne.. a pak je par motoru ktere jsem neodmitl ale mel jsem to udelat... viz pripad motoru se spatnym termostatem (puvodni) a bylo na me svedeno ze se vari kvuli me atd.. atd..
20:24:55
14.11.2004
Kurvapes
-> Saky:Docela pěknej elaborát,jo to pivo si dej sám né že bych nechtěl dostat něco zdarma holt piju všechno vostatní.Zase smůla něco se rozdává splnim daná kriteria a nemůžu převzít výhru.
20:18:45
14.11.2004
Saky
pripomina me to jednu prihodu jednoho traktoristy co se soudil se skodovkou ze si koupil benzinovou oktavku a nalil do ni naftu z traktora a tvrdl ze mu nikdo nerekl ze se tam nafta nelije ale prirucku si neprecetl..
19:51:00
14.11.2004
kirri - zrušená registrace
-> Saky: 22 jedno mám u tebe, v půlce sem si musel udělat přestávku na čůrání 2 čláek je dost vysvětlující156
19:44:41
14.11.2004
sep
já to dočet5
19:39:53
14.11.2004
Saky
a te bych dal soutez o nejdelsi prispevek -) kdo to docte do konce muze si dat na me pivo-)
19:38:48
14.11.2004
Saky
tak se zase vyjadrim ja kdyz uz na to vsichni cekate: ad merka uznal jsem chybu ze jsem mu to nerekl nicmene vsechny pripadne sponky spadnou do oleje a zachyti je filtr (vemte v uvahu o kolik se zmensi ozubene kola na retezu rozvodu za nejakejch 30000km z nich opada zeleza podstatne vic nez z nejake merky ale to uz nikdo neresi nebot to je normalni kdezto tohle tak uplne normlani neni, ale stejne se vsechny ty sponky dostanou do filtru) a takhle sem mu odpovedel uz soukrome at si z toho nedela hlavu ze to nic neni.. mimoto na ten motor ma zaruku a pokud se mu zadre o tyhle spony tak ma zaruku.. kdybych svoji praci neveril tak to nedelam.. co se tyka meho chovani k "zakaznikum" pokud je Sid Vancent ten z tim Hiundayem tak ten asi jen nepochopil muj smysl pro humor nebot kdyz me Strnadek prinesl cernej motor o kterem tvrdil ze je vycistenej a ze to chce do nej slozit tak jsem mu jasne rekl at si to odveze ze do toho to skladat nebudu a nebo ze to vycistim ja a on ze zaplati navic vycisteni (puvodne bylo domluveno ze si to vycisti sam aby usetril) nakonec sem to cistil ja.. dalsi moje pripominky ze ten motor mozna pojede atd neberu jako nevhodne chovani k zakaznikovi.. co se tyka meho chovani, neni tady nikdo komu bych neporadil (i kdyz uznavam ze pokud se jeden clovek pta potreti na to same ze uz me leze na nervy) prto jsem taky napsal neco k tomu webu..a lidem co jsem neco dal tak si myslim ze nenajdete tolerantnejsiho cloveka nez jsem ja.. zeptejte se Strnadka jak to bylo s tema penezma co za ten motor platil.. dostal to na splatky coz by mu nikdo jinej neudelal a za cenu na kterou se nedostanete u zadne firmy delajici neco podobneho.. jenze jak se rika pro dobrotu na zebrotu.. na dluh jsem daval spoustu veci spouste lidem ktery jsem treba ani nikdy nevidel a treba posilal a cekal ze me to zaplati na ucet bohuzel jsem se v dosti lidech zmilil a dneska uz mam taky jinej postoj.. driv jsem bral lidi jako kamarady dneska vim ze to tak nejde.. a vystup Strnadka treba z vackou ste tady mohli cist.. cca dva mesice po dodani motoru me jeste stale dluzil zbytek penez a pak me jeste rekl ze me nezaplati posledni 500 ze vacka stala 3500 a ne 3000 jak jsem rekl (mimochodem tech 500 mu ihned vratili kdyz donesl starou vacku .. jinak si myslim ze je tady spoustu lidi co ode me neco maji a kdokoliv nebyl spokojen jasne jsem mu rekl at to vrati (jenze nikdo takovej nebyl) ze mu vratim penize, jedinej muj problem je ze vsechno delam ve svem volnem case a jen o vikendech (pres tejden jsem v Praze anedelam nic) a o vikendech se toho nekdy moc stihnout neda takze kdyz nekomu reknu ze to bude trvat minimalne 4tejdny tak to muze trvat klidne 8tejdnu a nic se s tim neda delat a takhle to proste lidi musej brat.. a lidi co me od 2. tydne kamenujou jestli uz to je tak at obchodujou nekde jinde.. pak je tady spousta lidi co ode me neco chteli vetsina se jich dockala a veci co nedelam primo ja (stabilaky rizeni atd) tam dodaci lhuty nerikam radsi dneska uz vubec.. ono taky zezacatku jsem delal veci jen pro sebe a blizke zname tak tam se dalo v pohode odhadnout kdy to bude jenze kdyz jsem zacal inzerovat atd tak se to uz v tom mnozsvi neda delat tak rychle..na druhou stranu vetsine lidi je tady stejne jedno jestli dostane pruzinu v lednu nebo v breznu.. stejne tak je to s motorem.. treba Strnadek byl porad se svym motorem a mohl jezdit a tesil se na motor..pak trvao jen tejden prehozeni motoru a zastavba fabky do jeho bloku (ten tyden se protahl na 3tydny diky tomu ze nedodal cistej blok tak jak bylo domluveno a me trvalo dalsi dva vikendy cisteni) ... k memu casu pred cca mesicem jsem zacal chodit denndenne do prace a to ma na muj pristup sem a cteni mejlu velky vliv.. to muzete videt i na moji sttaistice prichodu (pred cca mesicem jsem byl skoro denodenne nejvetsi pisal webu a ted nestacim cist ani setinu prispevku) takze pkud me nekdo neco chce piste me na skoda_upravy@centrum.cz jinej mejl uz nemam cas cist a tady me toho taky dost ujede.. Strnadkovi jsem jasne rekl at me napise na ten mejl ze mu poslu to co chtel.. nenapsal (nebo napsal nekam jinam) a pak si stezuje ze mu neodepisu.. nicmene myslim ze sem toho napsal uz dost uznal jsem svoji chybu a odepsal asi na vsechno co se tady probiralo.. a co sem myslel tim clankem na webu? na webu jsem napsal veskere veci ohledne zastavby a lidme co ode me chteli motor jsem vsem jasne rekl at si to vsechno prectou a pak se ptaji cemu nerozumej.. bohuzel vetsina se na to vykaslala protoze ten clanek byl dost dlouhej a proste si mysli ze je vsechno OK.. vestina veci ma ale sve pro a proti a to vsechno bylo na webu popsany a kdyz me zajemce o motor nerekne co konkretene chce tak dam to co je pro me jednnodussi nebo dostupnejsi.. ted mluvim treba konkretne o merce o spojkovem lozisku tyckach vacce atd.. proste si myslim ze me ten clanek dal dost prace a kdyz si budouci majitel motoru neprecte ani tech nekolik stran aby vedel co vsechno chce a dostane za svoje penize tak je to tezky..
18:20:07
14.11.2004
-> Samantus: znám, já hraju to babku c neslyšela

SIFON2 - nej hláška 3
18:03:49
14.11.2004
Samantus
-> kirri: s nevidel slunce seno?
17:59:31
14.11.2004
-> Samantus: co říkalas??
17:57:54
14.11.2004
Samantus
uz se peroooou, uz se peroooou, ja to riikala ze si cumaky rozbijjooouuu
17:51:16
14.11.2004
lubosgls
uz se perou??.)
17:44:48
14.11.2004
Strnadek
-> U-Geen: Haha, pracuje... to určitě... je doma ve vidlákově (ale já jsem taky z vesnice) Prostě tam nemá net...

09:46:38
14.11.2004
U-Geen
no predpokladam ze Saky neodpovida proto, ze se stal obeti pracovniho procesu a tak na to nema tolik casu.
01:58:01
14.11.2004
Samantus
-> Strnadek: na pruzinach taky neni co zkurvit:-)))))))))))))))) )) je ted sem se sakyho dotknul:-))))) ale doufam ze to neveme osobne, pac ja ho taky dost casto otravuju svejma chytrejma dotazama, a ze bych si od nej nekdy neco koupil??? jo muze se stat, ale to musim byt nekde jninde s financema, pac se me to taky dost libi, pruziny, stabik, vyztuhy a tak.... ale motor??? ja radsi verim AZNP, v tom neverim ani sobe, i kdyz sem uz taky skladal dva motory, ale svuj sem zevnitr (krome vymeny rozvodu) este nevidel i kdyz by to potreboval....... :-)
00:36:45
14.11.2004
Strnadek
Mě na meily taky dřív hned odpovídal, teď už s tim většinou moc nepospíchá... (viz seznam kolik co stálo).

To by mě taky zajímalo... Má vůbec někdo ještě Sakym skládanej motor? Halóó... je tu někdo takovej..? (pružiny mu dou na odbyt, to vim...)
23:54:32
13.11.2004
Jirik - zrušená registrace
Žádný najednou, to byla jenom poznámka, když proberete příspěvky i třeba 3 jáhry zpátky, tak uvidíte že se nikdy do ničeho podobnýho nemontuju, protože nejsem přímej účastník. Pouze jsem utrousil... 1

Jinak já nejraději objednávám / kupuju něco co si můžu ošmakat a prohlídnout, což lze sice u motoru špatně, ale mluvím o tom, že po těch příspěvkách co se tady člověk může dočíst jsem opatrnej. Od Sakyho jsem ještě nic neobjednával, nemůžu posoudit, spolehlivě mi se zájmem odpovídá na všechny mejly. A vůbec kolik lidí tady jezdí s jeho motorama, pružinama a brzdama ?
22:50:08
13.11.2004
Strnadek
-> **R@ZOR**: Foto doufám bude (musim poprosit kámoše), výměna oleje s filtrem se uskuteční příští tejden, akorát sundavat vanu a čistit jí na ulici v zimě se mi fakt nechce (ale budu muset)... už vidim jak na mě lidi čuměj na ulici jak chytám olej do lavóru (určitě na mě pošlou fízly, že znečišťuju životní prostředí)... Zkusim se s nim domluvit, ale nevim proč bych to neměl zveřejňovat (něco takovýho Sakyho určitě nezkompromituje)... Saky sem ještě určitě dopíše svůj názor... -> Milošek: To vidim že ho neznáš... jinak bys něco takovýho nenapsal, ale já ti to za zlý nemám... ten motor je první věc (nic jinýho od něj nemám, akorát se to trochu protáhlo - na cca půl roku), co jsem po Sakym chtěl, kdybych věděl že s tim budu mít tolik problémů, tak bych rapida radši prodal...-> lubosgls: Moc velkej vztek - moc velká kovbojka...-> Jirik: Najednou... (nic ve zlym)
22:43:02
13.11.2004
Sid Vacant
jirik: nejde jenom vo ty špony, myslim že dost dobře nemáš představu vo sakyho přístupu k zákazníkovi, nicméně ti přeju abys zažil stejnej přístup z jeho strany.....třeba si vod něj nech postavit motor :-)))))
22:33:39
13.11.2004
To je zase rozjetý téma 9. Děláte jako kdyby tam někde na dně motoru leželo aspoň 15 kg špon jak ze soustruhu. 8
22:33:20
13.11.2004
Sid Vacant
to all: no já za sebe můžu říct že sem byl svědkem několika zajímavejch situací během stavby motoru (sem kámoš Strnádka), sakyho přístup k zákazníkovy bych slušně nazval arogancí........
21:20:38
13.11.2004
Petr Marek
-> Strnadek: Tomu motoru se nemůže nic stár. Pokud to napadalo do oleje, tak to zůstane ve vaně a při výměně oleje to vyteče. Tohodle bych se nebál...
20:59:38
13.11.2004
cici - zrušená registrace
teda tady jsou ale mezilidské vztahy...
20:53:49
13.11.2004
Milošek
-> lubosgls: 4
19:04:30
13.11.2004
lubosgls
-> Milošek: .)))
18:58:41
13.11.2004
Milošek
-> lubosgls: nikomu tady do prdele nelezu nemam to zapotrebi akorat reaguju na ten prispevek strnadka ze prej je to doufa posledni prekvapeni nebo alespoposledni pro tenhle rok z cehoz vyplýva ze uz snim obchodoval a ze se obchodovat jeste chysta tak at tady nema kecy ze neco skurvil a buhvi co jeste tak at se na nej vysere a rekne nekomu jinymu at mu to udela kdyz je tak spatnej a vubec roztrhejte si tu treba obcanky a at ten motor se mu treba vysere(coz tezce pochybuju kvyli nejaky obouhcany merce od kliky)me je to u p****e:)4
18:42:52
13.11.2004
-> lubosgls: 121 121 121 121 121 121 121 (7 statečných)

1 1 1 *1* *1* *1*
18:33:41
13.11.2004
lubosgls
-> Milošek: co to tady porad meles?? nebo nekomu lezes do prdele??? tamhle nekdo hazi nekomu hnuj na hlavu to jsem teda nepostrehl ze by se neco takovyho delo a o stoupov taky nikdo nic nemlel, uplne ho chapu ze je nasranej ale dela s toho zase moc velkou kovbojku
15:46:50
13.11.2004
Milošek
-> Strnadek: ja sakyho osobne nezanm je to pro me jen nick ze stranek ale proc od nej teda beres veci kdyz je to takovej stoupa a kurvic obecnej-viz dole v prisp. sezen si nekoho jinyho a reste si to mezi sebou a neboj vim jakej to je pocit mam v sade pres30 klacku a kdyz jsem boural byl jsem nasranej a ten blbec co to zpusobil ti rekne tobe to alespon jezdi to ja mam totalku-jo mel ale koupil to auto za 800kč....4
12:32:56
13.11.2004
R@ZOR
-> Strnadek: Nemáš náhodou foto tý měrky? Doufám že s tím dál nejezdíš?! Vypusť olej, vyčisti vanu, sací koš, dej novej filtr, olej a jezdi dál. Nic by tomu nemělo bejt. Chápu že to nasere!! Ale měl by jsi to řešit soukromě se Sakym! Nikdo není neomylnej! Domluv se s ním na případným odškodněním.
11:54:40
13.11.2004
Já nedržím při nikom, držím se zpátky.

To je nejlepší. 4
10:47:59
13.11.2004
no myslím, teda kdyby se to stalo mě, tohle, byl bych vyděšenej, toje pravda, ale když už mě někdo řekne, že se ničemu nic nestalo, tak bych to bral v mezích, příště bych se ptal snad na každou prkotinu, takže řešit s klidem, když to takhle dopadlo.

No co si myslím o Sakym, osobně ho neznám, ale vypadá jako člověk co tomu hodně rozumí a myslím, že příště na to nezapomene, každej se přece zlepšuje a učí se z chyb i vlastních4
00:12:09
13.11.2004
Eidy
No já bych byl dost nasr...štvanej. Chybama se člověk učí, ale chyba "za 25kKč"??? On se ten motor nezničí. A asi o tom ani neví. Při takovymhle obrušování vzniknou malilinkatý šupinky (žádný špony), který filtr přebere. Předpokládám, že máš plnoprůtok. Ale pocit to asi nebude dobrej.
23:05:29
12.11.2004
Strnadek
Tak jsem dneska koupil měrku za 75.- (a hned v prodejně chtěl po prodavačovi aby jí ufik... koukal jak když jsem spad z višně), tu jsem pilkou uříz a pilníkem zaoblil ten uřízlej konec... -> jb: Moje řeč... (půjčku na motor jsem ještě nesplatil, vystihl jsi mojí situaci přesně...) neni to poprvý, co mě něčim takovym překvapil... -> Saky: Já se zase divím jak se ty chováš... V jakym smazanym článku?

Jo a co že ses nevyjádřil k tomu rozpisu, co mám slíbenej už od doby cos to začal stavět, he... že bys zapoměl..? A jak jsem ti před tejdnem volal, tak ses ani slůvkem nezmínil o filtru, magnetu, nebo sacim koši... proč? Protože je ti jasný, že po tobě budu něco chtít... S mojí češtinou nic není nemusíš se bát... ale je vidět, že jsem tě tim nasral, jinak by jsi něco takovýho nedopsal do 2příspěvku, ale jsem rád žes uznal tvojí chybu... nicméně ptám se... co s tim hodláš dělat?-> kirri: Jo nikdo není dokonalej, ale fakt pochybuju, že se z toho Saky poučí a dá si pozor... toho už nikdo a nic nezmění (asi jako všechny... každej je ňákej a má svoje chyby) Příštímu člověku kterýmu bude stavět fabkovej motor, by mohl tu tyčku ufiknout rovnou a byl by klid... -> U-Geen/Jirik: Jsem rád, že držíte se mnou kluci... -> to All: Chtěl bych vidět jak se šklebíte, kdyby se to stalo vám, to byste asi neměli Sakyho tak rádi jako teď... Doufám že tohle je poslední "Sakyho překvapení" kterýho jsem se dočkal (aspoň pro tenhle rok)...
21:54:25
12.11.2004
jb
chaou ze po bitve kazd general..ale neni jednodussi mit jenom zaslepku msito merky napr uriznutou merku bez spodni casti ?? a na mereni pri vypnutem motoru mit jinou. tak bych to resil ja na co mit ohlou kterou musim davat porad stejne akdyz se nahodou poootci tak je problem.. ja jsem skeptik a s mojim stestim by se ta merka vzdy otocila spatne :). Al ena druhou stranu pokud bychom neznali SAKYHO byli byste tak schovivavi ?? me se to stat tak jsem taky nasrany ktery skodovkar ma 25 klaku nazbyt a tka ja bych si urcite musel pucit a splacet vec ktera se mi hned pose.. nebo aspon neni skoro "dokonala" bz me hoodne sra** -mrzelo. A urcite kazdy z vas byl nekdy se svym plechovam milacke v servisu aspon an geomterii a jenom kdyz nekdo cizi triskne vasima dverma tak je se citite
19:24:30
12.11.2004
Labros
-> U-Geen: dyť Saky řekl že mu zapomněl říct jak má tu měrku dát.

19:13:16
12.11.2004
2 Saky : aspoň ale vidíš, že dost lidí drží při tobě a nenapadá tě jako někoho jiného v jiných příspěvkách, i když tam třeba oprávněně.
17:00:36
12.11.2004
Simi
-> U-Geen: Ale co kdyz nevedel, ze se ma ta merka vratit tak jak se ma vratit? :-)
16:39:06
12.11.2004
U-Geen
takze chapu to dobre, ze Strnadek spatne vratil merku oleje a nadava za to Sakymu? wow.
15:59:31
12.11.2004
Tomáš SK
-> minno: 3
15:44:28
12.11.2004
když to takhle dopadlo, že to vše zachytil filtr, tak to je štěstí v neštěstí a to mi evokuje myšlenku - nikdo není dokonalí, každý zapomene a když to takhle dopadne tak si to pro příště třeba zapíše41
15:35:38
12.11.2004
minno
stačí zavolať a Saky je tu136
15:21:32
12.11.2004
Saky
nicmene se jen divim jak se nekteri lide chovji, a jeste bych ti doporucil si zjistit jak funguje mazani motoru a nec malo z cestiny-)
15:17:39
12.11.2004
Saky
se mnou uz to konzultoval asi pred tejdnem ale asi mu to nestacilo tak to rekl vsem.. mimochodem cela vec se ma takhle.. 742,136kovej blok s merkou samozrejme funguje tak jak ma jenze jaksi nepocitali s tim ze se tam da klika z fabie ktera ma vetsi prumer kliky a tak v polovine bloku se dotyka kliky (u nekteryho bloku ne nebot co dira to original a co merka to malinko jinak prohnuta..) takze ja to delam tak ze ohnu merku o cca 5stupnu ven z bloku tim se spodek merky v pohode vyhne klice a vsechno je OK samozrejme ze po mereni oleje se ta merka musi dat vzdy tim vyhnutym stejne. to je to na co sem ho neupozornil, ncmene dali se to spatne klika narazi do merky a odrazi ji na druhou stranu a je to zase podle me OK nicmene pokud se obrousi stejne vsechen ten zbytek zachyti filtr.. nicmene si myslim ze v tom smazanym clanku co byl na webu to bylo napsany ale to je fuk nicmene uznavam ze jsem zapomnel rict mu to..
14:58:49
12.11.2004
minno
Sakyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! 4
14:54:26
12.11.2004
VeTeV
-> Strnadek: cece klid..skus nejdriv na sakyho a pak to syp sem...verim ze te to nasere, ale snad to zachyti ten kos
Extreme Tyres