Centrál-elektrika

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 15.11.2004 do 30.11.2004, založil/a Samius
řadit dle data
15:42:45
30.11.2004
Komár 1981
-> Samius: telefon mam 24h zapnuty. :o))) nevim kam si volal. 4 A mas teda uz jasno? Kdyztak napis mejla. Do Vanoc jsem tu denne na mejlu. Ahoj
20:46:45
23.11.2004
Samius
-> Komár 1981: mel si porad vypnuty telefon.Ale uz to neni podstatne.Diky.
09:32:24
19.11.2004
Komár 1981
-> Samius: proc ses mi neozval!?!? Bych ti poradil.
00:10:32
18.11.2004
Samius
Tak central uz tam mam,stravil sem dneska na tom deset hodin,a uz nikdy bych neco takoveho nechtel delat:))

Diky vsem.
01:13:29
17.11.2004
Samius
-> Nojmis: Podle me na tom,ze nekdo rekne,jak se s co nejmensim poctem vrtu a ztrat na zivotech dostanu do predniho blatniku neni nic nebezpecnyho...

chapu,ze mi nikdo nerekne,kde ma centralni jednotku,nebo alarm,protoze tyto dve komodity jsou podle me ty,ktere se snazi pripadny zlodej co nejdriv odpojit...rict nekomu,ze drat k servu vede blatnikem,resp. B sloupkem muze vest tak maximalne k tomu,ze kdyz ho zlodej prestipne,tak si akorat tak neodemkne s DO,a na bezpecnost to nema zadny markantni vliv...aspon to je muj nazor.Ale rad si ho necham vyvratit,kdyz jde o bezpecnost.
11:56:01
16.11.2004
Nojmis
-> Bagrr: je to kvuli tomu aby jsi si nemohl zamknout pri otecrenych zadnich dverich, respektive ono ti to zamkne ale zaroven da nejakym zpusobem vedet ze mas otevreny dvere vzadu.bud prohouknutim sireny nebo blinkry, dalsi dulezita vec je ze central musi by t spojeny s 15kou od klicku, aby jsi se nemohl zamknout za jizdy, to kvuli bezpecnosti
11:09:06
16.11.2004
Bagrr
Mám dotaz, musí být vzadu nabastlený ty dveřní spínače? Z jakýho důvodu? U naší feldy je tam nemáme. Nejsou tam takhle náhodou kvůli tomu, aby si někdo nebohl zamknout při otevřenejch dveřích?
08:45:44
16.11.2004
Nojmis
nejlepi by bylo kdyby jsis to trochu prelezl a pak muzes draty tahnout kudy chces, je to uplne jedno, lae nepocitej s tim ze ti nekdo prozradi jak a kude to ma vedeni a jak si to zapojil, to by jsi taky mohl chtit vedet jak se necha ten central odemknout a buhvi co jinyho. Kuwa je to zabezpecovacka tak se k tomu musis tak postavit a ne to tady resit mezi hromadou lidi. Ten kdo si da 2 a 2 dohromady tak ma vyhrano a auto muzes nechat odemceni.....3 3 3 3
21:08:18
15.11.2004
lubosgls
-> Samius: oddělas ten trojuhelnikovej koberec nebo co to je jsou tam draty k dvernimu spinaci pred prednim podběhem
20:03:02
15.11.2004
Samius
-> King2: ted si neuvedomuju,kudy vedou draty prednich kontaktu,ani kterou douru nad prednim blatnikem mas na mysli,mohl bys to nejak konkretizovat?
19:56:23
15.11.2004
King
K prednim dverim vedou stejnou trasou jako draty k dvernim kontaktum - doura nad prednim blatnikem. Na zadnich dverich central nemam nebot jsem se docet, ze prumerna obsazenost osobniho auta je 1,6 osoby, takze to statisticky nema cenu :) No, ne kazdeho to zaujalo, ale zpet :).........Takze draty k zadnim motorkum bych asi tahnul do urovne stredniho sloupku soubezne s hlavnim svazkem a pod prednima sedackama bych odbocil smerem k nejaky doure ke sloupku .......
19:44:22
15.11.2004
Samius
a kudy vedete ty draty jako takovy?Pod kobercem,nebo prahem....?A kudy navest ty draty do predniho "blatniku"?
19:26:04
15.11.2004
King
2 Lubosgls: 3 , kdyz ja su takovej diplomatickej trouba, co se do posledni chvile vyhyba konfliktu :)
19:20:39
15.11.2004
lubosgls
-> King2: hmm to si asi hodne mirne povahi to ja bych zapicoval neco jako prvni
19:12:55
15.11.2004
King
2 Doolittle:1 . Me to sice netrvalo 4 hodky, ale za to jsem se pobavil jednim cepicarem, co parkoval vedle me na parkovisti. Auta u nas parkujou vedle sebe a ja stal vedle stribrny feldy s rozestupem, aby mi sly otevrit naplno dvere. Kdyz jsem byl pri pilovani ovalne doury v nejlepsim, priritil se ten jantar a zacal me jebat at si to jdu delat nekam jinam, ze jsem mu dverma tuknul blatnik! Ubezpecil jsme ho k cizimu majetku chovam stejnou uctu jako ke svemu, obzvlast pokud jde o nase 4kolove mazliky. Otevrenim dveri do maxima jsem mu naznacil, ze z me strany nebezpeci opravdu nehrozi a ze stavajici prohluben v jeho blatniku se smouhou od modreho laku neni vzhledem k prevladajici hnede barve meho stroje s nejvetsi pravdepodobnosti dilkem me malickosti. Stejne jeste neco zapicoval a preparkoval :)
18:48:49
15.11.2004
DOOlittle
tak s tym pilenim tej ovalnej diery.. je to jebacka1 Skoro som z toho mlade dostal. ale nastastie za 4 hodky som to mal5
17:40:37
15.11.2004
King
Nebim sice jak vypada central od Komara, ale moje reseni je: blok relatek pro prepinani polarity k motorkum mam pod kaslikem u spolujezdce, prijmac DO s alarmem je......nereknu :) to zalezi na tobe kam namontujes a netreba se tim chlubit a napajeny je to rovnou z baterky pres doplnenej pojistkovej drzak na kabliku hned u aku. Pruchodky do dveri pomoci tech housenek tusim ze zadnich dveri fava (pilovani ovalny diry do sloupku je chutovka :) A vedeni kabelu je proste pod palubni deskou a pripevneno ke stavajicim svazkum.....
17:20:33
15.11.2004
Samius
Mohli by ste mi dát nějaký užitečný rady,co se týče rozvodu kabelů do centrálu?

jako kudy všude se to dá vést,co je nejméně složité,kam umístit ty řídící jednotky,a takové ty základní informace?

V sekci články návod na centrál končí větou,že elektriku popisovat nebude,protoze je moc variant...

pro přesnost...mám ten centrál od Komára.

Díky
Extreme Tyres