Ilegální motor - malý precedens...

prohledat
39 příspěvků (zobrazeno 1 až 39) od 20.11.2004 do 23.11.2004, založil/a Cafe-Racer
řadit dle data
17:29:11
23.11.2004
Cafe-Racer
Jirik: vis, proc je to tady? Protoze prave sem si lidi pisou "poradte mi, jak mam do sve suprove skodovky zastavet supersilny motor".
14:31:47
23.11.2004
King
2 markus: Bingo! :)

2 Jirik: Spravna otazka :)
13:48:38
23.11.2004
Jirik - zrušená registrace
Chlap ? 1
13:33:30
23.11.2004
markus
--King2:hezky řečeno!Jinak ten"vohnout",-n ebyl tím myšlen"pán kožichů";o)),--ten chlap by měl chodit pěšky.
13:24:20
23.11.2004
King
2 Jirik: "Za komoušů bylo se ožrat, potácet se po ulici a nebo dokonce řídit ostuda. Dnes je to image...." .......Mno, otec meho mechanika za bolsevika taxikaril a ma spoustu bohatyrskych historek, jak se radne soudruzsky ozrali a pak o pulnoci poradali mercedesama zavody na namesti kolem kasny. Zavolana hlidka VB vetsinou zakrocila ve stylu: "No tak chlapi aspon tady tak netrubte, lidi si ztezujou..." :) Je pravda, ze kdo se dneska nepochlubi pasackou historkou, jak ridil aspon s 1 promile a policajti si nechali rict za "petibabu" je spolecensky odepsanej 8 . Ono je to tezky kdyz to kdejaky "kelebrite" projde a jeste se tim chlubi v Blesku. Treba nejmenovana krava (driv si nechala rikat Darinka :) ma zase potrebu se pysnit, jak ostatni museji cekat pred krizovatkou v kolone a pritom jeji novy ofrout s klidem najede na tramvajovy ostruvek a nerusene pokracuje v ceste (viz D-fens) Jiny vohnout se nam zase vyznava z vasne pro rychlou jizdu a tim, ze rozsekal snad vsechno, co kdy ridil, atd. atd.......Nakonec jsou to jenom vzorky nasi populace 8
09:58:56
23.11.2004
Já jsem hlavně nepochopil proč je to v rubrice "Opravy a úpravy", ale to je vedlejší. 1 Někde jsem četl citát doktora protialkoholní léčebny a když to shrnu, tak to bylo něco na tenhle způsob :

"Za komoušů bylo se ožrat, potácet se po ulici a nebo dokonce řídit ostuda. Dnes je to image.

Každej se předhání čeho kolik vyžere a kde a kolik toho vyblil. Někteří se prej i ožírali do němoty a po propuštění ze záchytky se honosili před kámošema lejstrem potvrzujícím míru promile v krvi."

Máme u nás kluka (nebudu říkat konkrétně kde...) a ten chodí žrát každej tejden v pátek, v sobotu a někdy i v neděli.

To je podle mě vůl, taky má píču prachy......

Takže o tom to je no....
09:49:20
23.11.2004
jb
strnadku tys mel stesti vic ne rozumu a poucil ses nekdo to proste odnese a nekdo ma sanci se poucit. ale ja nechci byt ten diky kteremu se poucis :). ja nechastam ani kdyz neridim jeste mi nikdo nevysetli vyznam ozrani krome toho ze je ti zle a si svorc
07:09:56
23.11.2004
Tak kdyby mi začal mlátit holí do kapoty tak bych dědka asi přejel. 1
02:28:43
23.11.2004
Strnadek
Hmm, nejlepší je životní zkušenost... ale neznám nikoho kdo by se zlil do němoty a pak lez za volant... jasně někdo si dá, ale třeba já i když jsem vožralej jak prase, tak si to uvědomuju (a to i ve stavu, kdy už se nedá chodit, takže jakýpak neúmyslně... ten člověk s tim musel počítat)... já v 19 jel taky napitej (ze smíchova na pankrác, cca ve 3ráno, celou cestu pěkně pomalu - 40nejvíc... a taky jsem si myslel, že je to v pohodě... už jsem byl skoro doma, poslední světelná křižovatka, odbočuju doleva, dávám přednost protijedoucím, je tam blbě vidět tak popojíždím a když nikoho nevidim, rozjedu se... dám hlavu zpátky a... chodec (byl na přechodu a měl zelenou)... jde o to že i ve 20km můžete způsobit nějakou nehodu (já měl kliku)... chodec/důchodec (nevim co tam dělal ve 3ráno, asi chtěl spáchat sebevraždu) mi mlátil holí o haupnu (zastavil jsem fakt kousek od přechodu) a já jenom čuměl jak vejr... tenkrát mě teprve napadlo, jakej z toho mohl bejt průser, a od tý doby když vim, že pojedu nepiju a když jsem nalitej, radši si vemu taxála (kámoše)....
23:54:24
22.11.2004
Tuxik
-> lubosgls 22.11.04 21:09:22: Presne tak ... Ja ho taky neobhajuju... Ja jen nesouhlasim se zavedenim trestu smrti... Do dnesni doby to proste nepatri... Co se vyresi tim, ze nekoho popravi ? Vubec nic.... Za volant jsem pod vlivem sednul jednou, to jeste po 2 pivech a na polni ceste, ale mel jsem takovy strach, ze jsem si proste rekl, ze bud budu ridit, a nebo pit... Nikdy ne oboji najednou... 4 Skoda ze to nedochazi nekterym lidem 8
22:22:49
22.11.2004
itchy
Neznasam ludi co si vypiju a sadnu za volant, su vobec zdravy? Po 1 pive nepoviem, ale ja by som si aj tak nikdy nic nedal. Ked ridim tak nepijem!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
21:09:22
22.11.2004
lubosgls
-> markus: nemam co dodat, ja ho nikdy neobhajoval jen jsem psal jak se veci maji stim vasim udajnym trestem smrti ale nesouhlasi(ani pro bestie smyslu Straka, Stodolov to nejsou ani lidi ale pradavny zakon Oko za oko proste neuznavam tot muj nazor)

Ps. kdyby ztech peti lidi byl nekdo muj pribuznej nebo blizkej, tak bych klidne vrazdil ale to by byla zase jina situace
18:32:33
22.11.2004
sep
markus:souhlas se vším co píšeš...........jinak Straka měl setsakramentské štěstí že mu bylo kolik mu bylo....jinak by dostal provaz......ta debata byla na Primě,a já neveřil svým očím.......nechci se dožít toho kdy bude moct manžel bestiálně zavražděné ženy potkat "vyléčeného" vraha své ženy v tramvaji....
17:58:40
22.11.2004
markus
--lubosgls:no s tou"cestou do pravěku";o),-bych až tak nesouhlasil.tvůj postoj je humanistický,-to je hezké,-ale i to by mělo mít své meze.Argument,-že se vlastně zabil i jeho bratr,-a on bude mít výčitky,-je podle mě lichý.Nevím jak ty,-ale já bych za svého bratra i"do ohně skočil",tak ho mám rád a vážím si ho!nikdy bych se neodvážil s ním jet jako hovado,-a ohrožovat tak jeho život,-když on sám nemůže do řízení v té chvíli ani zasáhnout.Jaký je pak morální kredit člověka,-který vědomě svého bratra vystaví takovému obrovskému riziku?s vozem co spadá skoro do kategorie"vrak" ,a ještě si ožere hubu,a na mokru riskuje takovou rychlost?Máš dojem,že někdo takový bude litovat?-a bude litovat i ty ostatní,pro něj neznámé mrtvé,-kteří mohli žít ještě spoustu let-kdyby neměli tu smůlu,a nepotkali ho na silnici?Myslíš si,že se zajímal už o to,-co byli vlastně zač?Vsadil bych se,-že je mu to putna,--a jen koukal jako mrzký červ,aby"vyfásnul&qu ot; co nejmenší flastr v rámci možností.A až ho jednou pustí,--kde je nějaké záruka,že zas nesedne bez papírů za volant,a nepozabijí další lidi??

Ne-ne,--hoši,--souhlasím se Sepem,--společnost,kde se na titulních stránkách novin,směje"spartaki ádní vrah"Straka,který se dokonce vesele bavil ve světlech kamer někde na Nově(nebo Primě?),-je prostě a jednoduše"VADNÁ" ;.

Podle mě,-je třeba se vzpamatovat,--a s takovým"zrořádem&quo t;jednou provždy,a rychle zůčtovat!
16:38:14
22.11.2004
kirri - zrušená registrace
tohle sem četla slyšel v rádiu, no souhlas se Sepem, výsměch pozůstalým, no za to že to udělal neúmyslně, no tak to teda nevím, dyť sám sedl do auta, že měl nakoupeno? T snad máme někdy všichnia ado auta nesedáme, tak co tu řešit, já bych dal přísnější trest, jo a kdybych byl tím maníkem tak už bych si to vpálil do hlavy, protože na mě y to bylo asi moc, je to hrozná nezodpovědnost
15:50:21
22.11.2004
fazola
asi si dám do rapida 105... aby mi ta supersilná 135 se skoplou hlavou náhodou nepředjela kastli i s podvozkem... jéje...1 118 118 133 (tak jedině skrytá síla, která prorazí ojnici blokem...)
10:38:40
22.11.2004
Honzik
-> King2: bacha na to v 781.135E se skrývá neuvěřitelná temná síla, která se může nečekaně probudit 1
09:48:56
22.11.2004
King
No doufam, ze muj "supersilny" 781.135E nebude nikoho zajimat za podobnych okolnosti :)
23:49:50
21.11.2004
Cafe-Racer
-> King2: Jo, vsak to tam pisu. Slo mi jen o to, aby si priznivci zastavby supersilnych motoru uvedomili, ze se na to jednou muze prijit a kdyz nic jinyho (krome toho, ze to rozhodne nebude polehcujici okolnost), bude se o nich osklive psat v novinach.
23:04:09
21.11.2004
King
Jenom malinko zpet k tematu - ten jeho "ilegalni" motor byl jenom takovou tresinkou na dortu, protoze ten kokot se proste za volantem choval jako arcizmrd a byl schopnej udelat podobnej pruser i s maluchem. Upoutalo me pred tim dostal podminku za to, ze rozbil hubu ridicovi, kterej si ho dovolil predjet (udajne). Zabit a pochcat8
22:15:26
21.11.2004
Samantus
-> lubosgls: kurevsky souhlasim se sepem
20:55:00
21.11.2004
lubosgls
a jinak jeden z tech 5ti mrtvych lidi byl jeho bracha takze ten borec si to vycitat urcite bude, jinak ho nechvi neomlouvat zmetek to je
20:34:55
21.11.2004
sep
Ožere se,sedne do auta který je časovaná bomba i za střízliva,zabije 5 lidí......pro mně je to docela jasná záležitost....je to nezodpovědnej parchant kvůli kterýmu zařvalo 5 lidí a my si budeme hrát na humanismus?Proč?Už to že za 10 let jde domů(a spíš dřív,bude-li se dobře chovat) je naprostý výsměch pozůstalým.......tahle společnost začíná být postavená na hlavu....
20:23:03
21.11.2004
lubosgls
ja bych toho cloveka hned nezavrhoval a uz urcite ho nenazyval bestii je to na dlouhou debatu trest smrti ?? o tom bych v tomhle pripade nemluvil vubec, kdyz nekdo dostane za vrazdu 12 let a nekdo zabije nekovo autem urcite ne umyslne , probudte se nejsme v praveku
17:20:10
21.11.2004
Samantus
-> markus: to bylo hezky a pravdive receno
17:14:29
21.11.2004
markus
--Tuxik:hele,-a proč si myslíš,-že je trest smrti za 5 mrtvých lidí"moc".Jakpa k by ses na to díval,-kdyby v tom zdemolováném voze,co do něj narazil,-seděli třeba tví rodiče,-přítelkyně,-manže lka.Kdyby po změnu v tom jeho voze,-jely hypoteticky třeba tvoje děti(už starší).5 lidí že je málo??a kolik je tak akorát??10 nebo 20??a nebo i ten,-co zabije třeba 1000 neviných lidí má právo dožít ve vězení??--já si to nemyslím!!Systém oko za oko,-je samozřejmě špatný,a do moderní doby nepatří.V případě takového hajzla,-bych ovšem neváhal,-a sám mu vpálil kulku do hlavy.Slušní lidé,ti berou pořád jen ohledy,-a takové bestie se tomu jen smějí.Sám se třeba zajímám hodně o filosofii,--a můžu ti říct,-že za zmar tolika životů,--bych se osobně nerozpakoval nad ničím.Takový neřád už stejně společnosti nijak neprospěje,-spíš ji bude neůměrně zatěžovat.
21:48:07
20.11.2004
Tuxik
-> Kurvapes 20.11.04 21:21:22: Ja netvrdim ze nema nest nasledky... Ja jen tvrdim, ze trest smrti je moc 8 Samozrejme kdyz neco delam, tak si musim byt vedom nasledku...

[/NO FLAME]
21:21:22
20.11.2004
Kurvapes
-> Tuxik: Člověče ty seš snad z jiný planety.Chlastal sám řídil sám vraždil taky osobně tak kurva jaký ohledy.
20:38:13
20.11.2004
lubosgls
asi tak a kdyz zacal chlastata tak byl strizlivej a vedel dejme tomu ze tam ma auto
20:37:49
20.11.2004
Cafe-Racer
-> Tuxik: Já to takhle radikálně neberu, ale je rozdíl mezi člověkem, co udělá chybu (každý děláme chyby), která zrovna skončí špatně a někdo to odnese životem ---- a na druhé straně člověk, co jezdí jako dobytek, už má na kontě hafo bouraček zaviněných jeho bezohledností, nikdy se nepoučil a ani z takové hrůzy si nehodlá vzít ponaučení. Ten první, ten si to bude do konce života vyčítat a pokud nebude muset, nikdy za volant nesedne. Ten druhý - co s ním? Popravit ne, ale minimálně do konce života zákaz řízení (bez ohledu na životní situaci - řidič z povolání, bydlení na samotě apod), do vězení, finanční sankce.
20:33:53
20.11.2004
Fén
-> Tuxik: Jenom že ho nikdo nenutí aby si sedl opilý za volant.
20:27:12
20.11.2004
Tuxik
-> markus 20.11.04 19:34:59: Ne ze bych nejak schvaloval jizdu pod vlivem alkoholu apod., ale - trest smrti za zabiti v aute (vpodstate neumyslne, protoze pod vlivem alkoholu clovek neni rizen mozkem, ale alkoholem), neni to trochu moc ? Myslim ze tomu, kdo nekoho zabije za volantem neni potreba dat trest smrti, protoze se do konce zivota bude obvinovat (opravnene), bude ho hryzat svedomi a stejne si nekonec hodi masli...
19:34:59
20.11.2004
markus
--Sep:jo,tak to souhlasím!a nebo by měli celý zbytek svého života sloužit a prospívat společnosti.Jenže,--lidé jsou strašně amorální,-proto by bylo možná opět zavést trest smrti.
15:41:32
20.11.2004
Kočislav
Myslím si, že to se stavem toho auta je určitě bráno jako přitěžující okolnost.
11:17:25
20.11.2004
sep
To je taky dobrý.......nevím,morální poviností takovejch lidí je se někde v klidu oběsit a hotovo....
11:09:03
20.11.2004
lubosgls
on dostal 10 le¨t zato ze mel 1,5 promile a auto nemelo TK ani PR a jel pr. 130, nenni to tak dlouho co jak borec v oktavce nedal prednost(na stopse) sade v ni jelo 5 mladejch kluku do prace 4 byli na miste a 1 tezky zraneni dostal 6 let
10:51:29
20.11.2004
sep
Nevím o co přesně šlo,ale za 5 lidí jen 10 let ?To je 2 roky za jednoho....nevím jak komu mně to přijde hodně málo...
10:12:28
20.11.2004
lubosgls
ja jsen¨m zase cetl ze tam mel neumerne silny motor.)
09:42:32
20.11.2004
Cafe-Racer
Dost lidí odsud má ilegální motor v autě, náhodou se mi do ruky dostala MFDnes z 18.11.2004, příloha A/5: Řidič, který zabil 5 lidí, dostal 10 let. (vyberu jen to důležité, článek je dlouhý)). .... Tomáš Horák sedl pod vlivem alkoholu za volant vozu, který neměl na silnici co dělat. V jeho golfu byl silnější motor, špatně mu fungovaly brzdy a vůz měl sjeté pneumatiky. (konec citace). --- Těch deset let samozřejmě nedostal za ilegální motor, ale je tady vidět, že při průseru se na to může přijít.
Extreme Tyres