Sametky

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 05.12.2004 do 06.12.2004, založil/a Mourl
řadit dle data
17:07:46
06.12.2004
Mourl
fakt netušíte kde jsem ten článek četl?
21:00:18
05.12.2004
Mourl
->tak brzdy jsou opraveny...s pomocí mého hodného strýčka...měnilo se prasátko a rovnou i jedna pakna...co jsem měl z druhého auta.Teď to brzdí mnohem líp než před tím.Super....teď už zbývají jenom ty sametky :-)
14:06:42
05.12.2004
kirri - zrušená registrace
-> Mourl: 7
13:52:24
05.12.2004
Mourl
tak teď jsem byl kontrolovat auto....blbly mi brzdy....už včera....dneska jsem to auto přeparkovávál a ejhle pedál šel až na podlahu bez odporu....brzdovy samo....a jdu se kouknout na nádržku kapaliny...a prázdná...tak že doleju..šel jsem do kufru a koukám pod LZ kolem louže...koukam docela velká...to neni voda...čuchnu k tomu a vona to brzdovka...kurwa...tak jsem sudnal kolo ...koukám z ovzdušňováku to nejni..kouknu na spodek bubnu...a tady to chcalo...asi praskolo prasátko :-(((( takže mám radost..navíc se do toho nemůžu dostat...mam asi malej šroubovák a stejně ten šrboub je forovej.....já mám kurwa smůlu...8
13:41:59
05.12.2004
-> Mourl: já to mám dá se říct vpořádku, nic mě nezatejká, všechno je moc pěkně utěsněný, okna se nezamlžujou a teplo v zimě je z topení ještě jdyž vyjedu od nás z města, takže já nemám co řešit, ale mám všechno utěsnění a všchny díly origiál, takže žádný sametky, ale jen pocivá origo guma
12:35:26
05.12.2004
Mourl
->kirri ..já byl v Kbelech(Praha) v PALu tam maj všech co se týče škodovek..a moc jsem tam teda nepochodil.Nejvíc mně sametky naštvaly po tom co jsem chtěl včera večer odvézt kámošku..nastoupily jsme do auta řikam zamrzlý sklo...tak to bude v pohodě z venku....a ono to bylo i vevnitř...a nešlo to vůbec dolu...takovej nános.....jak mi tam přes ty sametky zatýká tak se to pak v autě vypařuje a kondenzuje se to na sklech....
12:30:59
05.12.2004
-> Mourl: no já chodím od začátku di Brna do Autostylu a tam mě vždyvky řeknou co a jak i když tam přijdu s nějakou kravinou tak se zasmějeme:-))) a vysvětlej, zrovna ukážou a je to v pohodě, no záleží určitě na tom, kterým prodejci, firmě, obchodě, ale já sem spokojenej
12:11:33
05.12.2004
Mourl
->Kirri to jsem zkoušel a odpálkovaly mně že je teď nemaj že by je musely objednat až nemá s čim porovnávat..A naschledanou....to samý kdž jsem se ptal na kabelový průchodky do dveří..nemáme..z jiného auta Vám tam nepůjdou.Naschledanou. A konečně když jsem se ptal jetli maj řízení naklápění světel..tak prej 840Kč..mazec.... nevim zkusim se jít zeptat v úterý k nám...
12:02:47
05.12.2004
-> Mourl: no zajdi si někam do náhradních dílů a optej se oni ti řeknou, to je nejlepší
11:47:21
05.12.2004
Mourl
jj to je přesně ono....v podstatě gumy u bočních okýnek...
11:37:43
05.12.2004
fine_ray
doufam že se nepletu, ale guma při okýnku.. z jedný strany guma (s podivem) a zdruhý samet co se opírá o sklo.. díky tejdle maličkosti, kterou od neustálýho zabouchávání klíčku v autě mam vytahanou jak sviň3, by němělo zatejkat do dveří.. aspoň teda myslim.
10:32:58
05.12.2004
Milošek
co je to sametka:)))))))))))150
10:08:38
05.12.2004
Mourl
Chci se zeptat před nedávnem jsem někde četl článek že sametky z Felicie po drobné úpravě jdou i na Favorita.Mám auto po laku a když jsem ty sametky sundával říkal jsem si musím opatrně aby tam zase šly.Ale opatrnost nepomohla.Do auta zatéká,celkem dost. Tak bych potřeboval vědět jestli tuto úpravu už někdo zkoušel a kolik tak sametky z Felicie stojí?
Extreme Tyres