kurenie - topeni

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 06.12.2004 do 21.12.2004, založil/a Milos
řadit dle data
10:05:04
21.12.2004
Milos
ok uvidime ono, se to lepe dela v lete ale v lete mi je topeni na dve veci 1 ale co uz, diky moc
13:58:59
20.12.2004
chicon
-> Milos: a netopi ti to nahodou na nohy??? To by znamenalo, ze mas zaseklou zaklopku, ktera smeruje teply vzduch bud na okna nebo na nohy... 28

kazdopadne se zkus mrknout z boku do toho topeni - odddelej vrapovou hadici, pak koleno (drzi na jednom sroubku) a podivej s dovintr - kdyz budes hybat s tahlem pro smer vzduchu(ta uplne vlevo se dvema sipkama) tak se ti na spodu topeni musi hybat takova zaklopka. Jestli ne, tak "BINGO" - musis spravit tahla, ktera vedou od packy k te zaklopce... 9
13:10:15
20.12.2004
PeterP136
-> Milos: Si nemohol pripomenut v piatok pred ikeou, ked sme tam mrzli? Idealne je cele kurenie vybrat a rozobrat, ale bez garaze je to kus blbe. Ak ta to kurenie bude velmi trapit tak sem napis. Dneska (pondelok) by som sa teoreticky mohol dopravit pred staru ikeu. Pripane aj inam. Idem totiz asi o 17:00 kupovat chladnicku do nay-ky v pri zlatych pieskoch, takze pojdem aj okolo starej ikey.
11:28:27
20.12.2004
Milos
-> chicon: tak to neni tym nebo mne to fuci na pikacu uz z te "cerne skrinky " 1 takze dirama to neni
21:53:18
13.12.2004
Samantus
-> chicon: jooo to se mi stalo taky
23:47:14
10.12.2004
chicon
-> Milos: mel jsem uplne stejny problem - bylo to v tom, ze kdyz jsem si menil kulaty budiky za hranaty, tak jsem zapomnel zaslepit ten nepouzity otvor od nahonu tachometru a tim se mi do ventilace dostaval studeny vzduch od nasavani - v lete top bylo v pohode, ale ted v zime to bylo docela poznat 1 3 2 zkus se na to mrknout, je hned vedle motoru steracu, original je tam prelepka s logem Skoda.
22:50:31
10.12.2004
Mishoooo
-> Milos: a divis sa? ty tam mas vsetko naopak aj stierace3 3 3 Tak tam tiez kuri ta opacna strana1 ale nie... Nemam potuchy co to moze byt a rad sa to tiez dozviem4
19:28:17
06.12.2004
Samantus
-> Milos: no hele to sem dnes resil v praci, byla to praskla struna k ovladani kohoutu a ohnuta (od teze packy) ke klapce. je to od packy s modrou a cervenou sipkou, je mozny ze mas zatvrdlej kohout topeni a proto to prasklo ale neni to podminkou
19:15:35
06.12.2004
PeterP136
Tazko povedat. Ja som pred tromi mesiacmi dokoncil "GO" kurenia. Bolo na skrutky okrem motora, ktory som rozobral pokial slo (loziska a teda ani rotor uz von nesli :) ). A kompletne som ho vycistil, radiator, bakelit, motor, molitan vymenil za samolepiace tesnenia do okien a hluche miesta kde sa mohol tocit vzduch a ukladat prach som vypchal mirelonom (nemal som lepsi material).

Pricin moze byt vela. napriklad zarastene rurky, spina v radiatore, diera v rozvadzani vduchu (vedla diery pre nahon tachometru).

Skus presnejsie popisat odkial ze to ide teply a odkial stundeny vzduch.

je mozen ze problem nie je v telese kurenia, ale v rozvode vzduchu popod palubovku.
16:21:18
06.12.2004
Milos
nech napise ten kto to uz mal rozobrate, necham si poradit,

ked xcem teply vzduch z kurenia ide iba z jednej strany, druha strana uplne studena, wo co gou
Extreme Tyres