skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motor 1,8 WV ve stodváce
15:23:59
24.12.2004
24.12.2004

Vašo
ééé no chcel by som povedat ze seriove brzdy tak max. do 130km/h. ked som skusal maximalku tak zhodou nahod mi vybehlo auto ked som mal nalozene 170km/h a od vtedy mam skryvene kotuce a vzdy pri brzdeni mi trasie volantom ale nastastie uz som zohnal druhe. ja tiez radim najprv podvozok, brzdy az potom motor !!! ale ja debil som musel spravit najprv motor a uz som skoro bol v prdeli... !!!
13:34:39
24.12.2004
24.12.2004

Gabriel
mě osobně by spíš zajímalo jak vyřešit převodovku aby se nerozpadla když člověk akceleruje. Těch 110 koní nebo kolik té převodovce dá v celku dost na prdel a po pár obyčejných rozjezdech nebude převodovka existovat. Já mám taky tento problém, a snažím se ho vyřešit. má někdo nějakou radu?(kromě vys... na to)
10:16:19
24.12.2004
24.12.2004

jettronic
-> FastTurbo: ja bych volil 4písty a chlazeny kotouče....
01:24:43
24.12.2004
24.12.2004

Crack
Kámoš má v hundrtce ritmo 1.5,má upravený brzy,podvozek a je to v poho.Motor není složitý tam dát,podle toho jaký sou podmínky,ale vyladit to!
01:13:09
24.12.2004
24.12.2004

RM
Luukkyy: S tou hustotou bych postupoval jinak: Cloveka zvazim a videlim jeho objemem
chooki: Jo to s tou rychlosti je castecne pravda, jenze neznam snad nikoho, kdo by si aspon jednou nezkusil vyuzit potencial motoru - a to nemusi jit z maximalky, ale dyz tedle napad dostane v serepetynach tak je jasnej... - proto bych zacal podvozkem a brzdama!!!
Mel sem tu "cest" nasadit na auto (120) lod a pak to brzdit z kopce - spocenej sem byl az na ...

chooki: Jo to s tou rychlosti je castecne pravda, jenze neznam snad nikoho, kdo by si aspon jednou nezkusil vyuzit potencial motoru - a to nemusi jit z maximalky, ale dyz tedle napad dostane v serepetynach tak je jasnej... - proto bych zacal podvozkem a brzdama!!!
Mel sem tu "cest" nasadit na auto (120) lod a pak to brzdit z kopce - spocenej sem byl az na ...
20:27:06
21.12.2004
21.12.2004

Filip Ráž
a nechtel byste nekdo motor z VW 1.6 (51kW) v supr stavu s karburatorem z 1.8čky(automaticky sytič)??? s kompletni elektrikou vyfukem atd...???

18:54:33
21.12.2004
21.12.2004

Pavel P@nkáč
můj kamarát a spolužák má v totálně schnilý užovce, motor audi 80 1,8 karbec je to něco podobnýho kuláky na sračku brzdy origo bez posilovače a taky jezdí:-))) montáž nebila složitá jde to bez ůprav mrkve, vytobit mezikus, ňáký to vaření k příčce a dořešit pár kabelů a hadic a jelo se!
08:05:20
17.12.2004
17.12.2004

VeTeV
-> kirri: ty vole asi sem moc strizlivej le taky koukam jak krava

19:34:00
16.12.2004
16.12.2004

kirri - zrušená registrace
-> Luukkyy:
jáá to nějak nechááápu
jáá to nějak nechááápu

18:06:23
16.12.2004
16.12.2004

Luukkyy
-> Milda 15.12.04 19:50:18: Ježiš to sem vůl,máš pravdu naprostou,už to nepiju!!!!-> kirri: Hustota člověka se měří následovně-Věk:životní styl:automobil:názory,náp
ady=hustota.Dva příklady: 35:maloměšťák otec rodiny:Daewo Matiz :nejsou,nejsou=hustota žádná X 25:magor rebel tuner:Š 110 LS (byť by bylo na něco lepšího) :nevídané,ujeté=hustota velká.
Dá se takhle vypočítat prakticky kdokoliv,tos nevěděl?
Dá se takhle vypočítat prakticky kdokoliv,tos nevěděl?

21:23:14
15.12.2004
15.12.2004

chooki
Saky, ale ved v nemecku je to neobmedzene :)) Takze minimalne jedna krajina, preco maju konstruktery motivaciu zby robili lepsie brzdy.
Inac, uz uz sa chystam ti napisat mail co by som od teba potreboval, len sa k tomu nemozem dostat :))
Inac, uz uz sa chystam ti napisat mail co by som od teba potreboval, len sa k tomu nemozem dostat :))
21:08:55
15.12.2004
15.12.2004

Saky
ty motory co meli ode me meli tak 80-90koni takze nic moc jak by vetsina lidi rekla.. nebot je tady spoustu tuneru co ma ve svoji 120ce koniku minimalne dvojnasobek.. -) me je treba jedno co si kdo dela.. ale nemyslim si ze rada typu zacni brzdama je spatna.. kdyz si to myslis ty nebo on je tvoje vec.. a ja ti to vymlouvat nebudu.. a ze maji seriove auta bubny na tom neni nic zvlastniho jenze vsem tem seriovejm autum ty bubny nekdo spocital a navrhl.. a dali se tam motor tezsi a silnejsi tak vsechy ty same seriove brzdy maji brzdy lepsi.. proc asi? kdyz samozrejme vsichni jezdeji max tech 130 nebot se vic nesmi-)
20:43:44
15.12.2004
15.12.2004

chooki
Chlapi, presne tuto reakciu som ocakaval, pisem kua ze do rychlosti tak 100 kmh !!!:))
Neviem preco musia byt vzadu kotuce, ked auta tak do 150 ps mavaju bezne vzadu bubny.
Proste, niekto (ako ja) ma rad zrychlovanie, ale nie jazdu typu ze to zmykas naplno, a kukas na tacho jak ides 150-160-170 apod.
Ja som uz jazdil na dost motorkach a autach, ale na ziadnej som neskusal maximalku, ale zrychlenie, prip. gumovacky.
Tak som to myslel, ale hlavne ma nasrali tie poznamky typu aby sa zabil, niektory by sa mohli zamysliet, aby nakoniec neskoncili pod kytkami oni...
Saky, ze ty tvoji kunsafti to rozlfakali, tak je to tvoja zasluha, ze si im postavil take motory ze stale jazdili naplno :)) Vlastne ty si na vine
Ja osobne tiez zatial len robim podvozok, budem aj brzdy, a to mam motor 105ku, ale uz sa chysta iny motor :))
Ako som uz pisal, brzdy su namahane podla stylu jazdy, a nie podla motora. To ako niekto jazdi so silnejsim motorom, je uz ina vec, ale neda sa to zovseobecnovat.
Neviem preco musia byt vzadu kotuce, ked auta tak do 150 ps mavaju bezne vzadu bubny.
Proste, niekto (ako ja) ma rad zrychlovanie, ale nie jazdu typu ze to zmykas naplno, a kukas na tacho jak ides 150-160-170 apod.
Ja som uz jazdil na dost motorkach a autach, ale na ziadnej som neskusal maximalku, ale zrychlenie, prip. gumovacky.
Tak som to myslel, ale hlavne ma nasrali tie poznamky typu aby sa zabil, niektory by sa mohli zamysliet, aby nakoniec neskoncili pod kytkami oni...
Saky, ze ty tvoji kunsafti to rozlfakali, tak je to tvoja zasluha, ze si im postavil take motory ze stale jazdili naplno :)) Vlastne ty si na vine

Ja osobne tiez zatial len robim podvozok, budem aj brzdy, a to mam motor 105ku, ale uz sa chysta iny motor :))
Ako som uz pisal, brzdy su namahane podla stylu jazdy, a nie podla motora. To ako niekto jazdi so silnejsim motorom, je uz ina vec, ale neda sa to zovseobecnovat.
20:20:13
15.12.2004
15.12.2004

-> Luukkyy: to by mě zajímalo jak se měří hustota člověka??? Na záchodě, fakt nevím no.......
19:50:18
15.12.2004
15.12.2004

Milda
-> Luukkyy:
Ty brzdy co ma von staci jemu pac to jeho rko ma tak 700 kilo, jenomze kdyz das motor co je o 50 kilo tezsi do normalni skodovky tak si tak na 950kg pohotovostni. Ja sem postupoval podle selskyho rozumu:
budu jezdit jako prase tudiz potrebuju poradnej podvozek, kdyz uz mam podvozek tak muzu dat lepsi brzdy, kdyz uz mam podvozek a brzdy tak muzu dat drobet vykonnejsi motor, no a kdyz to mam takle upraveny tak na to muzu navesit metrak spoileru pac uz to auto drobet jede
.
Ja skoncim u toho motoru, na spoilery to nejezdi, bohuzel naprosta vetsina lidi ma presne obracenej postup vcetne vypusteni posledniho bodu
Ty brzdy co ma von staci jemu pac to jeho rko ma tak 700 kilo, jenomze kdyz das motor co je o 50 kilo tezsi do normalni skodovky tak si tak na 950kg pohotovostni. Ja sem postupoval podle selskyho rozumu:
budu jezdit jako prase tudiz potrebuju poradnej podvozek, kdyz uz mam podvozek tak muzu dat lepsi brzdy, kdyz uz mam podvozek a brzdy tak muzu dat drobet vykonnejsi motor, no a kdyz to mam takle upraveny tak na to muzu navesit metrak spoileru pac uz to auto drobet jede

Ja skoncim u toho motoru, na spoilery to nejezdi, bohuzel naprosta vetsina lidi ma presne obracenej postup vcetne vypusteni posledniho bodu

19:17:07
15.12.2004
15.12.2004

Luukkyy
-> PeterP136: To máš pevný nervi,čoveče.Mě když se kouřilo od brzd(na náklaďáku a na traktoru,né na Šáde),tak sem málem udělal hov... do sedačky.
Jinak mi jednou vyprávěl tatík,že slyšel od kohosi z Motokovu(čily jedna paní povídala),že prej stovka a stodvacítka mají výrazně účinější brzdy než je potřeba,zatímco Fávo už je má tak akorát.Možná na tom něco je,stodváca má větší buben než Fáčko.....ale to ví Aláh a inženýři Auto Škoda-byť ty druhý se tim chlubit nebudou,je li to pravda.Rozhodně bych na to nespolíhal.
Jinak tady si jeden hodně hustej člověk spáchal Ereso:www.skoda110r.cz/article. php?id=131,mys... ty brzdy co má von by měli stačit......,pane Fast Turbo
Jinak mi jednou vyprávěl tatík,že slyšel od kohosi z Motokovu(čily jedna paní povídala),že prej stovka a stodvacítka mají výrazně účinější brzdy než je potřeba,zatímco Fávo už je má tak akorát.Možná na tom něco je,stodváca má větší buben než Fáčko.....ale to ví Aláh a inženýři Auto Škoda-byť ty druhý se tim chlubit nebudou,je li to pravda.Rozhodně bych na to nespolíhal.
Jinak tady si jeden hodně hustej člověk spáchal Ereso:www.skoda110r.cz/article. php?id=131,mys... ty brzdy co má von by měli stačit......,pane Fast Turbo

18:20:12
15.12.2004
15.12.2004

PeterP136
-> Jansik Michal: Neviem co mate ludkovia za brzdy, ale ja som to testoval z certovice, akurat som motorom nebrzdil, ale akceleroval a pri 100km/h som isiel na 0 a znovu az pod kopec, teda asi 2km klesania. Brzdilo to furt rovnako, aspon som nepostrehol nic v zmene ucinku brzd. Ani som nemusel nejako velmi hamtat na brzdu a keby som bol pako, tak kolesa zablokujem (toho sa inac bojim daleko viac nez ze to prestane brzdit) a poslem to do jarku. Pod kopcom sa od prednych kolies trosicku dymilo, ale brzdili stale rovnako. Akurat by som nechcel vtedy vymienat kolesa bez rukavic :).
Navyse co hovorite na feldu, alebo fabky, ktora ma vzadu mensie bubny (takze horsi odvod tepla), vpredu jednopiestikove plavajuce a nikomu to nevadi.
Podla mna pred upgradom motoru je potrebne upgradovat hlavu, kolesa, napravy (tuhost) a pripadne este perovanie. Ale ak niekto nie je milionar, radsej by som upgradoval auto :). Milionar si moze dovolit spravit zo skodovky zabijaka ferari, ale bez milionov by som si radsej kupil auto, ktore je stavane na vyssie rychlosti.
Alebo ak niekto chce mat pocit vykonu motora, tak nech odlahci skodovku a bude sa divit ako ho seriova 105ka zatlaci do sedadla. Takych 200kg by sa z nej dalo ubrat. Na maximalke sa to prejavi minimalne, ale na krizovatke budete kingovia. Ja vzdy az zasnem ako to zlenivie, ked mi do auta pribudne zo 200kg pasazierov a nakladu.
Navyse co hovorite na feldu, alebo fabky, ktora ma vzadu mensie bubny (takze horsi odvod tepla), vpredu jednopiestikove plavajuce a nikomu to nevadi.
Podla mna pred upgradom motoru je potrebne upgradovat hlavu, kolesa, napravy (tuhost) a pripadne este perovanie. Ale ak niekto nie je milionar, radsej by som upgradoval auto :). Milionar si moze dovolit spravit zo skodovky zabijaka ferari, ale bez milionov by som si radsej kupil auto, ktore je stavane na vyssie rychlosti.
Alebo ak niekto chce mat pocit vykonu motora, tak nech odlahci skodovku a bude sa divit ako ho seriova 105ka zatlaci do sedadla. Takych 200kg by sa z nej dalo ubrat. Na maximalke sa to prejavi minimalne, ale na krizovatke budete kingovia. Ja vzdy az zasnem ako to zlenivie, ked mi do auta pribudne zo 200kg pasazierov a nakladu.
18:16:33
15.12.2004
15.12.2004

Luukkyy
-> Milda: Divnej nejste,pane!Chlaďáky dopředu,kotouče dozadu,tak je to správné a tak to má být,když se dává silnější motor.Fakt se hluboce sklánim a trochu závidim,s tim uděláš mocccc velkou parádu.A jesli snesou silnější motor?Nevadí,horší by to bylo obráceně,že

17:31:25
15.12.2004
15.12.2004

Milda
hm tak zjistuju ze sem asi divnej kdyz davam chladaky dopredu a obyc kotouce dozadu, a tvrdsi pruziny a HPcka tlumice kdyz chci dat jenom motor z foobije
. To abych nandal motor aspon z ferrari ne kdyz uz mam takovy brzdy

13:27:37
15.12.2004
15.12.2004

Luukkyy
-> chooki: Ty vole,tos mi vyrazil dech.A mě se tu tuhle nadávalo do šestnáctiletejch cucáků jen pro to,že sem se zeptal na něco,co existuje(Škodovka s Tatrováckym motorem)
Nejsem automobilový konstruktér,chraň Bůh,ale pár věcí už sem zaregistroval.Třeba to,že existuje nějaká konstrukční rychlost,a ta je u Škodovek kolikrát limitovaná právě brzdama.Například Fáčko má brzdy do 160 km/h a dostaneš z něj klidně o deset,dvacet víc.Akorát při brždění se poděláš,a stejně ti to nepomůže.
Brzdy samotný se pak vypočítávají,nevím jak přesně,ale vsadil bych se,že podle max rychlosti a váhy.
Silnější motor =vyšší rychlost a vyšší váha!!!!!!!-> FastTurbo: Dělej si co chceš,fandim ti,sem taky takovej magor,ale hlavně nedej na tyhle keci,přivedou tě do hrobu.

Nejsem automobilový konstruktér,chraň Bůh,ale pár věcí už sem zaregistroval.Třeba to,že existuje nějaká konstrukční rychlost,a ta je u Škodovek kolikrát limitovaná právě brzdama.Například Fáčko má brzdy do 160 km/h a dostaneš z něj klidně o deset,dvacet víc.Akorát při brždění se poděláš,a stejně ti to nepomůže.
Brzdy samotný se pak vypočítávají,nevím jak přesně,ale vsadil bych se,že podle max rychlosti a váhy.
Silnější motor =vyšší rychlost a vyšší váha!!!!!!!-> FastTurbo: Dělej si co chceš,fandim ti,sem taky takovej magor,ale hlavně nedej na tyhle keci,přivedou tě do hrobu.
12:56:24
15.12.2004
15.12.2004

VeTeV
-> Jansik Michal: mno ja si neumim predstavi to kolo jak bys to do nej cpal :-) ale proti gustu...a myslim si ze brzdy by to zvladly ne ? :-)
12:40:49
15.12.2004
15.12.2004

Jansik Michal - zrušená registrace
-> VeTëV: Sem to dal jako prirovnani a urcite by to nejak slo.No ale asi bych to radsi neskousel.Sem si na kole uz tolikrat rozbyl hubu ze radsi chodim pesky
10:46:42
15.12.2004
15.12.2004

VeTeV
-> Jansik Michal: a to de?
07:52:32
15.12.2004
15.12.2004

-> chooki: Uz jenom z toho duvodu ze je ten motor tezsi budou ty brzdy mit delsi chod a budou se dost hrat.Kdyz sem jel z Pysny za tri a pribrzdoval sem tak dole uz sem fakt musel za dva a brzdit jak to slo a na konec sem na chvily radsi zastavil.To mam jenom trochu upravenou 130 a seriovy brzdy po GO.Ja nevim,to jako narvat motor z 350 Jawy na bicykl
23:28:33
14.12.2004
14.12.2004

Tomáš SK
-> chooki: Myslim, ze brzdy maju so silnejsim motorom prave dost silnu suvislost. Preco myslis Peto, ze tam chce ten motor narvat? Urcite nie kvoli pomalej jazde za sprievodu nadsenych dochodcov... ako si povedal, brzdy su o tom, z akych rychlosti brzdim. Myslis, ze s 1.8 pojde tak ako my ostatni podla predpisov? (max. 130?) Urcite bude chciet vediet, kolko to da a ked pojde tak 180, a nieco sa mu vpletie do cesty, tak to aby k tym seriovym brzdam este vystrcil nohy na cestu cez dieru v podlahe, lebo inak mu uz ani svaty nepomoze. Ja FastTurba nepoznam a nic proti nemu nemam, ale neuvedomuje si, ze auto je zbran (hlavne na chodcov) a beda mu, ak sa nieco stane... Spomen si na Branovu rapidu, ako sme jazdili, a to tam ma "len" upravenu 136-ku...
22:07:42
14.12.2004
14.12.2004

Saky
co maji brzdy spolecneho se silou motoru ti nepovim.. ale kdysi sem si vedl statistiku a asi z 20motoru co jsem postavil a nebyly to njak extra vykone motory si 4lidi z tech 20ti rozmlatili auto.. a to meli skodovku predtim treba rok a vic.. pak si zlepsili motor a do roku bylo po aute.. a vsem sem rikal zacnni brzdama.. a pokud dam motor kterej bude jestenavic tezsi tak je to dalsi vec ale dneska uz me je to jedno azdej je plnoletej a svepravnej tak at si dela co chce.. ja uz dneska kdyz vim jen poradim a pomuzu a uz nikomu nerikam jaka je to kravina to si jen uz myslim-) stejne si udela co uzna za vhodne tak co-)
21:31:34
14.12.2004
14.12.2004

chooki
Neviem kde sa vo vas berie ta zlost, ako umri a pod...jasne ze tento prispevok je trochu nerealny, sam nad podobnymi vecami rozmyslam, a take jednoduche to nie je ako si to asi Fastturbo predstavuje, ale aj tak...
Nastvem asi kopec ludi, ale co maju spolocne brzdy so silnejsim motorom ??????????
Brzdy su o tom z akych rychlosti brzdim, a nie o tom kolko koni mam. Daju sa uvarit aj na seriovej 105, ked ju rozbehnem, a zabrzdim a opakujem to viac krat...Ked mam motor, co ja viem 80 ps, a chcem ho na zrychlenie, davam mu na 1.alebo 2., tak do rychlosti 100kmh , tak myslim ze chladene kotuce nie su nutne. Proste ked nejazdim rychlo, tak stacia, a ked chcem jazdit kopce alebo okruhy tak mi nebudu stacit seriove brzdy ani ked budem len 45 ps. Tot moj nazor.
Fastturbo to asi nebude montovat, ked sa pyta na nazor ludi na webe, tak sa neorzculujte hned.
Nastvem asi kopec ludi, ale co maju spolocne brzdy so silnejsim motorom ??????????
Brzdy su o tom z akych rychlosti brzdim, a nie o tom kolko koni mam. Daju sa uvarit aj na seriovej 105, ked ju rozbehnem, a zabrzdim a opakujem to viac krat...Ked mam motor, co ja viem 80 ps, a chcem ho na zrychlenie, davam mu na 1.alebo 2., tak do rychlosti 100kmh , tak myslim ze chladene kotuce nie su nutne. Proste ked nejazdim rychlo, tak stacia, a ked chcem jazdit kopce alebo okruhy tak mi nebudu stacit seriove brzdy ani ked budem len 45 ps. Tot moj nazor.
Fastturbo to asi nebude montovat, ked sa pyta na nazor ludi na webe, tak sa neorzculujte hned.
15:56:14
14.12.2004
14.12.2004

Milda
13:02:43
14.12.2004
14.12.2004

Rapid
vy ste volové
:o))))))))))))) dobrý hlášky ....

12:19:38
14.12.2004
14.12.2004

VeTeV
vrah valici vysokym vykonem vymlati vesnice.
hele jestli ¨chces skoncit se zivotem skoc z mostu nebo tak neco...nebo lepe se obes na strome, ale nevytvarej takovydle nesmysle, protoze jestli se chces mstit svemu okoli tak teda potez vsichni svati
hele jestli ¨chces skoncit se zivotem skoc z mostu nebo tak neco...nebo lepe se obes na strome, ale nevytvarej takovydle nesmysle, protoze jestli se chces mstit svemu okoli tak teda potez vsichni svati

11:32:17
14.12.2004
14.12.2004

Majkl
-> Bery: Později Pomře,Poděkuje Pitomé Přestavbě
10:42:43
14.12.2004
14.12.2004

Bery
tohle nevypadá na přestavbu s velkým P ale na Pěknej Průser...
02:12:59
14.12.2004
14.12.2004

Rapid
jo, na ty chlazený kotouce das skodovacky rozsireny brzdice, dozadu bych dal zadni brzdice treba z oktavky, audi atp... mam to na fotkach já, tuner.... Dopredu muzes dat jeste kvalitnejsi desticky ale treba od feroda stoji jen desticky 3500,- sada na predek. A kdyz koukam jak mas ve vsom jasno, jak chces vsechno osulit jen mit "poradnej" vykon :/ stim budes moct machrovat leda na semaforech, jinak se stim nebude dat jezdit... des spatnym smerem! jinak 110koni neni nic extra kdyz vemu co ten motor vazi a kolik srani je s tou prestavbou... nebylo by lepsi treba 1,8T nacipovany na 180koni a jina prevodovka? :o))) ale to uz je prestavba s velkym "P" zadný šulení...

20:40:44
13.12.2004
13.12.2004

Pilot 105
-> FastTurbo: koukni sem a hned pochopíš skoda-upravy.wz.cz/main/i
ndex.php?co=16, pokud ovšem nemáš 2 pístkové brzdiče
20:36:04
13.12.2004
13.12.2004

FastTurbo
Saky: říkáš chlazený kotouče do předu a to na ty skodovácký brzdiče????????
20:34:35
13.12.2004
13.12.2004

FastTurbo
jo z pasata mám pár chlazených kotoučů ale nic víc už k tomu nemám takže nic no popřemýšlím co tam dám. a co bude na ráně tak to tam vrznu
17:29:01
13.12.2004
13.12.2004

Luukkyy
-> FastTurbo: Vida,kolega.Jenže ty představy má ňejaký divný.....Pokud se tim chceš opravdu seriozně zabejvat,začni od skeletu.Ing.Walter,kterej atomové reaktory do škůdek roubuje(viz techweb),vystužuje podlahu,já krom toho zvažuju druhej skelet alá ochranej rám.Dycky je podle mě lepší cokoli naddimenzovat než naopak.Brzdy doporučuju z 1,8 Pasata,a dostat se z hmotností Škodky pod hmotnost Passata.Jak je tam ovšem dostaneš,to ti fakt neřeknu.Anebo to skus udělat alá TUNER,ale to si připrav hooodně dlouhý peníze
Každopádně držim palce.....

Každopádně držim palce.....
15:06:18
13.12.2004
13.12.2004

-> Tomáš SK: tak to jezdím na Velků noc k Vám (nám) na Slovensko a to je vždycky ekšn, paráda...
14:51:52
13.12.2004
13.12.2004

Tomáš SK
-> kirri: Ale aspon nemusite pliest korbace (pruty) na Velikonoce 

13:44:43
13.12.2004
13.12.2004

-> Tomáš SK: ono se každá zalekne a uteče, tak pak nemáme vymírat

13:43:55
13.12.2004
13.12.2004

přeji hodně šťastných kilometrů a když vyjedeš tak dej vědět aby se stačili vyklidit města a vesničky, jo a dozádu si dej pádák jak to maj stíhačky -> levný a účinný
13:26:17
13.12.2004
13.12.2004

Nojmis
-> FastTurbo: proste vsichni chteli rict UMRI a nejlip jeste driv nez zacnes stavet. Usetris a nebudes muset premyslet jak na to

12:36:56
13.12.2004
13.12.2004

Eidy
-> FastTurbo: Doufám, že se zabiješ na prvnim kilometru, abys neohrožoval ostatní. A to myslim vážně. Takovejch jako ty už bylo. A neuměj ani pořádně vzít volant do ruky.
07:12:24
13.12.2004
13.12.2004

MATTESS
Pri brutalni jizde se seriovou 105 nestaci seriovy brzdy. Tuner2 by mohl vypravet. Takze na 1,8 ani omylem. Motor nesmi byt rychlejsi nez brzdy. Vzdy spodek musi byt rychlejsi nez motor!!!!
00:07:31
13.12.2004
13.12.2004

Tomáš SK
-> Simi: To je zaujimave, narod s tretim najvacsim "pérom" na svete a je treti vo vymierani... cim to asi je? Ze by ste ich mali len na okrasu?
(JOKE
)

23:39:17
12.12.2004
12.12.2004

Simi
-> kaipan: Myslis, ze Ceska republika zaziva populacni explozi? :-) Jestli se nepletu, tak jsme momentalne treti nejrychlejc vymirajici narod na svete :-/ Mozna i diky rychlym turbum a podobnym...
21:03:43
12.12.2004
12.12.2004

Mourl
OMFG...vy ste blázni....mam fáčko...a bojim se takhle s brzdama..a to mam shit motor....Nevim jestli se daji srvnávat brzdy z Fáva a ze škůdky ale rozhodně, kdybych tam dával takovejhle motor tak silnější brzdy určitě...navíc větší zátěž vzadu=tlumiče pérování půjdou do pružinovýho nebe....
20:52:33
12.12.2004
12.12.2004

Saky
no zalezi kolik do tech brzd chces dat penez.. ?? pokud 1000ku a min tak jedine repasi seriovejch... oni jedno dve zabrzdeni nejak ubrzdej-) pokud chces dat vic dal bych chlazeny kotouce dopredu.. pokud jeste vic pridal bych kotuce i dozadu pokud jeste vic dal bych lepsi brzdice dopredu pokud jeste vic jeste bych vymenil posilovac a muzes pokracovat ale ver tomu ze brzdy jsou zaklad.. a spolehat na serii se 110konovym motorem o par desitek kg tezsim je silenstvi
20:01:30
12.12.2004
12.12.2004

FastTurbo
když bych tam teda daval lepší brzdy tak s čeho by jste mi to doporučovali a aby to nebyla nějaká mega předělávka dikec
19:24:44
12.12.2004
12.12.2004

-> Štěpán: JJ,tak by to melo bejt