motor pomoc...

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 15.01.2005 do 17.01.2005, založil/a JirikXT
řadit dle data
23:56:23
17.01.2005
Pilot 105
-> JirikXT: Vačku by ti mohli změřit tady www.motor-excel.cz/
18:40:37
17.01.2005
JirikXT
A chtel sem se jeste optat, jetli nekdo nevite jetli jsou vlozky(valce) stejny u fava a fabky(popr feldy)...
14:44:15
17.01.2005
JirikXT
-> Bagrr: To o tom ze 110r vim, taky sem se snim domluvil,ale ja sem myslel nekoho kdo mi ji premeri kdyz mu ji donesu... Jen vacku...To myslim tady v Praze nekdo umi,ale uz si nepamatuju kdo... Tak se ptam...
14:06:08
17.01.2005
Bagrr
onjice a písty se podle knížky vyvažujou jen na váze. ti že se tam na ní položí a maj mít všechny v toleranci podle knížky. Jo a to přeměření vačky bylo popsaný na tomto vebu: www.skoda110r.cz v sekci: pomůcky a přípravky článek: přípravek na měření časování vačkového hřídele

A v knížce je i popsaný přeměření souososti ojnic.
11:30:25
17.01.2005
Labros
Sakryš, 7 stovek za snížení hlavy! Vydřiduši!
11:28:26
17.01.2005
Labros
jo dělaj, maj to tady: www.volny.cz/motorena
11:24:49
17.01.2005
JirikXT
-> Labros: hmmm vim... Koukal sem jim na cenik, nemaj to zrovna nejlevnejsi, podrazili....Ale co naplat:)
11:16:42
17.01.2005
Labros
vyvažování kompletu kliky se dělá v Motoreně, nebo už ne? taky jsem se tam chtěl v dohledný době vypravit...
11:13:32
17.01.2005
JirikXT
mno na tu zapalovaci soustavu se kazdopadne podivam, je sice jako nova,ale mrknu se na to...Jinak nemate tedy nekdo kontakt na cloveka co mi premeri vacku tady v Praze?
00:48:58
17.01.2005
R@ZOR
-> JirikXT: Já bych to viděl na nějakej problém v zapalovací soustavě! = detonační spalování!
21:50:10
16.01.2005
JirikXT
Mno jelikoz nevim kolik mam nastavit vule ventilu pro tu moji vaccku tak sem nastavil tak jak ma bejt pro standartku... Nevite asi jak bych to zjistil co?? V tom muze byt problem ovsem jestli si dobre pamatuji tak mi to delalo i kdyz tam byla normalni vacka... Mohl by mi tu ostrou vacku nejake profik premerit a rici co a jak ne???? Jestli o nekom vite, please:)) Jinak jeslti je to detonacni spalovani to netusim,jelikoz nevim jak presne zni. A kdyby jste nekdo mel vykres ojnice z fava tak nahodte...
20:25:18
16.01.2005
fazola
jé zapomněl jsem na přítlačák a řemenici :-) tak tak... i to klepání souhlas se Sakym...
17:12:54
16.01.2005
Saky
vyvazuje se jen klika se setrvakem pritlacakem a remenici standartne ve skodovce se to pak jeste nejak dovazuje komplet nastrojeny v bloku ale jak presne netusim.. ale bezne se dela jen klika plus vyse popsane.. s blokem nebude na 99pct nic..s tou klikovkou z fabie tomu vubec nerozumim na co se ptas?-) vlozky jsou stejny rozmerove urcite jestli je tam nejaka modifikac materialu to netusim ale jsou zamenny, ze klepou ventily mas nastavene vule ventilu? a takove jake jsou vhodne k ty vacce? prestih taky samozrejme zalezi na vacce a KP treba to tvoje klepani jsou detonace a brzo pujde do kytek-) to e takhle podle textu nepozna co ti tam klepe.. a nebo klidne povolenej nejakej ojnicni sroub atd.. muze to byt cokoliv
14:11:07
16.01.2005
fazola
hmm... motor se vyvažuje bez ojnic a pístů, co já vím... chtěl bych vidět tu mašinu, která by to dělal komplet... jen klika a setrvák... na jinou vačku asi jiný předstih a rozdělovač.... ty písty ti nepovím. teoreticky jsou stejné. praxi neznám.
14:04:40
16.01.2005
JirikXT
A jeste sem se chtel zeptat, jsou vlozky valcu stejny u 130 a u fava? Jinak cim muze byt ze mi tak silene klepou ventily? Ventily jsou ja novy rozklepany nejsou... Predstih je natavenej presne jak ma bejt strobacem, zustali ale puvodni vahadla, ticky atd... Muze to bejt tim? Muze se snima neco stat? JInak mam tam jeste ostrou vacku,muze to bejt taky tim? jestli se prestih nemusi naladit jinak nez kdyz je tam origos vacka... Borci poradte prosim, chvilema sem z toho dost zoufalej...Clovek narve do motoru tolik penez a je to nahovno...
13:51:32
16.01.2005
JirikXT
-> Saky: Ja ten motor uz mam stejne venku, takze je to fuk... Ten motor hazel, tak necham vyvazit klikovku se setrvakem... A chtel sem se zeptat,slysel sem ze to umi vyvazit i s ojnicema a pistama?To pptrebujou selej motor, nebo ne? GO je uz udelana, ale nevyvazili sme ho,jelikoz sem myslel ze to dela neco jinyho... Mozna ze to nakonec dela ta zas..na vlecka... A mohlo by se stat ze by se nejakym zpusobem hnul blok? To asi ne co? A kdyby ta klikovka z fabie byla od tebe levnejsi tak bych ji bral ale za 3bez ni to je pro me drahy...
12:17:44
16.01.2005
Saky
jakej motor? a to jako preventivne rozebrat a zjistit stav? to je podle me kravina bud to nech tak jak je a nebo udelej GO ale ta se ti nevyplati.. -)
21:26:34
15.01.2005
JirikXT
Zdravim, chci se zeptati... Nevite o nekom kdo by mi premeril klikovku, blok a ojnice s pistama, jestli se to teda vubec dela, jestli to nejni nejak hnuty a vyvazil to nejak komplet za slusny penize a to pobliz Prahy...Diky moc6
Extreme Tyres