Přesně tak líbí s mi konečně taky někdo odlišuje řidiče, který máj starý křápy technickou přes fotra každý dveře z jinýho kousku šrotu. Přijdou fyk fyk 2 závity na předku pryč auto snížený, fáro jak prase vypadá krásně, závodní 120, který vyskakuje 4 při 2000 ot/min a ručka nebrzdí. Takový bych hnal a většinou a to je nehroší takový kluci jsou když dostanou papíry, a znám jich několik okolo sou první auto, tuning machři jak prase. Druhý extrémy jsou lidi kteří si koupět auto na splátky hnedka po škole a hnedka pořádnou krávu aby mohli balit kundy a hned ho vymrdaj protože prakticky neuměj řídit a taky většinu takový zabíjej, jen mi řeknětě kdy jste někdo kdy viděl, vážně nějakýho tunera kterej by měl krásnou škodovku a udělal nějakej smrťák?????Na tohle my ty auta nemáme a kdo tím nikdy nejezdil neměl k tomu žádnej vztah vlastně nechápu co tu v těch diskusích dělá, jestli ho rozčiluje, že škodovka je 15 let stará, at si de koupit 3 litra bavora a jde dráždit jinam,ale každej kdo kdy měl škodovku a vzbudil pravej zájem o tenhle typ přibližovadla, tak každej komu se toto stalo i koníčkem svoje auto šlechtí a to mi věřte, že právě tyhle kluci o svoje auta pečujou tak že kdokoliv jinej by mohl závidět a třeba v mym případě, nehodlám svý auto nějak ničit a nedělám to. Kurvit nějakejma extremníma výjezdama za město kde trhám rekordy v rychlosti touhle strarou plechovkou ve který se na tuty rozštípu při 50 čelně tak že to nepřežiju, to není alespon pro mě způsob jak mrvit něco na čem třeba roky usilovně pracuješ a co máš rád. Přiznávám že to auto prostě má starou koncepci poplatný tý době, ale pokud jezdim tim autem tak, že jsem spokojenej že mi to hezky jezdí a i přes svý léta mi na technický řeknou, že takhle zachovanej podvozek dlouho na škodovce neviděli, nic mi ve vnitř nedrnčí a všechno 100 procentě funguje, protože to auto má tak pravidelnej servis, že mnohá auta toho ročníku dávnou hnijou ve šrotu je škoda mluvit, protože se o ně nikdo nestará, to je pro mě vizitka toho, že to co dělám má smysl. Zdvyženej prst na ty kterým je 18 včera dostali papíry a jdou k tátoj do garáže a berou pořádný auta, ty bezpečný a nový, to jsou ty zvyšujou nehodovost, škodovkáři určitě taky ale myslím, že my kteří se o auta staráme jezdíme co nejmíň v dešti aby nám nezmok lak a pod. "hovadiny" nás je v těch statistykách vážně asi nejmíň. My si radši zajedem na sraz a tam at si dráždí každej jak chce. Jezdim dost, a nestalo by se mi že bych viděl udělanou škudku v příkopě vedle sražený mrtvý starý babky. kolikrát jsem se sestak s příznivcema těchle aut na silnici a vetšinou to skončilo v drtivý většině spanilou jízdou prátelskýma poblikáníma blikačema a čao, znáte ten pocit uspokojení, jo je nás pořád ještě "DOST":-)))))ve
mte si třeba takovýho folcka brouka, jak dlouho se dělal jaká je to skořápka přesně jak ty naše sardinkovače, ale prostě je to tak že škodovka si našla svoji cílenou skupinu lidí, kteří ne že by neměli na lepší auto, ale tohle auto je baví. A to je základ. Tod vše...Bezesporu škodovka je staré auto, podvozek je strašnej když je originál, ale dnes již existuje mnoho nepřeberných způsobů jak ho vylepšit a alespon se přiblížit svatým novým dráždidlům a pokud i potom si takovej pilot bude uvědomovat, že to auto má sice lepší jizdní vlastnosti když je víc nebo mín upravený ale pořád je to tikající bomba ve formě bezpečnosti a bude spokojenej s tím že na auto nemusí mít přídavný kolečka aby se mu v zatáčce nepřehouplo přes budku, pak je všechno v pořádku jestli ne a pere se s BWM na 100 m dlouhý rovince na úzký silnici s pocitem že tohle musí vyhrát, pak to jsou ti, co patří do statistyk, ale většina lidí co jsou zde jsou pohodáři, který maj svý auta rádi a nemá smysl tady na stránkách který jsou pro vyznavače těchle aut, kde padá spousta supr nápadů říkat něco proti, myslím že tady je to jako házet jehlu do pořádný kupy sena.No a to by už stačilo:-))))))))